Přejít na obsah

epicus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    172
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 207
  • Rok výroby
    2008

Profilové informace

  • Město
    Trutnov
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

epicus's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

1

Popularita

  1. epicus

    Střílení do výfuku

    Ahoj. Já jsem toto řešil ještě v záruce. Vyměnili mi zadní díl výfuku. V servisu o té závadě věděli ( vadné výfuky už z výroby) a tak to bylo bez problémů.
  2. Jelikož můj P. 207 šel do světa k jinému majiteli, chci se rozloučit a popřát všem hodně zdaru. samozřejmě sem ještě občas nahlédnu,ale momentálně zvítězil koncernový vůz.Pokud by měl někdo zájem mám sekci inzerce v nabídce origo střešní nosiče atd.
  3. epicus

    lišty palubka

    už se to tu probíralo,tak tedy v mém případě to šlo celkem dobře a nic se neulomilo. Hlavně je potřeba to dělat v teple a nebo si zapnout topení a kabinu pořádně zahřát. Stačí pořádně zabrat a jde to vycvaknout,tak hodně zdaru.
  4. klid, mě to dělá taky a jsou to pakny vzadu. Několikrát vyčištěno,ale ten pískavý zvuk se časem vždy vrátí. Stačí stát na místě a tahat za ručku a je to slyšet,takže vím o čem je řeč. Všimni si ,že to přestane,když je vlhko a deštivo. Taky mi to vadí,ale než to pořád rozdělávat.
  5. koupit origo Peugeot. Je sice drahý,ale pasuje tam
  6. epicus

    Peugeot 207 by James

    jasně,já jdu příště taky do nafty a hlavně mě láká automat,tak snad to někdy dopadne. Jinak jsi šťsstný člověk co se poruch na 207 týče. Já jsem v servisu každou chvíli ( lákají mě na nový vůz,když tam jsem ) ,ale víš jak to je - já vychytám ty mouchy a když to prodám ,tak nový majitel bude spokojeně jezdit tak pak napiš cos pořídil za vůz. Ahoj
  7. epicus

    lišty palubka

    ještě dodatek
  8. epicus

    lišty palubka

    Tak jsem pořídil karbon na lišty do interiéru. Myslím,že tahle stříbrná tam pasuje a ve skle se až tak moc neodráží. Takhle jsem si to představoval. Vypadá to líp než origo.Nechal jsem tu práci odborníkovi,ale vycvakal jsem to z palubky sám a vrátil pak zpět. Šlo to v pohodě, nic neprasklo a ani nebylo potřeba násilí Fotky se mi asi moc nevydařily,ale vidět to trochu je
  9. epicus

    Peugeot 207 by James

    Ahoj. přeji ti ať prodáš,ale hlavně ať ti slouží nástupce a jsi spokojen. Ta tvá 207 je prostě nádhera a je vidět,že se o ní staráš. Já zatím neprodávám ,ale uvidíme časem. Tak ať se daří.
  10. epicus

    radio cd

    asi mu ještě nikdo neporadil, tak ho omluv
  11. epicus

    Denní svícení

    No a já jich vyměnil za 50tis nejmíň 12 na každe straně a teď přes zimu to pokračuje,protože denní svícení používám méně. Škoda,že jsem pozdě přišel na to,že se dají dodělat odporové dráty ke světlům,ale teď už to asi řešit nebudu ,když mám ty diody a není s nima problém
  12. epicus

    Denní svícení

    homologace ano, stk ano, samodoma ne (v servisu), nedám si na auto něco co nefunguje,nebo se mi nelíbí
  13. epicus

    Denní svícení

    Mám SMD diody přímo v masce v nárazníku a spokojenost. Cena 1400.
  14. epicus

    Tyčky stabilizátora

    jéé, to mě asi ještě čeká ne zatím šla voda do válců a to mi stačilo
×
×
  • Vytvořit...