Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ceee: Problém je, že si to na auto lepí kde jakej s prominutím pitomec... protože to je cool :bojim

Gronholm: přesně, dokud se v ČR neobjevil Block, tak tady o tom nikdo neměl páru...

[upravil dne 1/3/12 11:45 od Tom_206]

Odesláno
Rybáře potápěče chápu, že chcou všem dát najevo svou zálibu, ale toto?

to sem tam měl taky,když jsem auto koupil,po půl roce to šlo dolů, měl jsem tam toho chodce...

Odesláno

jednou jsem videl dva typky v aute BMW a meli na zadnim okne napis:

BMW

game over

fast and furious

:D:D:D:D:D

ale moc jim to nejelo :D:roker:roker:roker

Odesláno

Taky se chystám lepit, až to na jaře umeju :D snad nebudu kamenován, ale na samolepce se píše něco o Peugeot clubu :D

Kamarád má na dveřích potápěče, dělá přes léto u vodní záchranný služby na přehradě Pastviny. A taky tam má na druhý straně hasiče s proudnicí, to je zase pro změnu jeho povolání.

[Edited on 1/3/12 20:55 by radim.1008]

Odesláno

Napadá mě podle tohoto jestli ten LOS neznamená že má auto ESP

Losa proslavil u aut Mercedes Losí test Zkouška se provádí na suché vozovce. Dopravní kužely nahrazují překážku a tvoří koridor, kterým auto projíždí. Vůz najíždí do losího testu plně zatížen. Auto se rozjede proti kuželům, prudce se jim vyhne a vrací se do původního pruhu. Zkouška se opakuje ve vyšší rychlosti. Rychlost se zvyšuje do doby, než auto shodí krajní kužely. To se obvykle stává při rychlosti 80 až 100 km/h. Zdroj: wikipedia.cz Losí test vymysleli ve Švédsku. A právě tam v roce 1997 novinář Robert Collin z automagazínu Teknikens Värld převrátil ve vyhýbacím testu tehdy nový Mercedes třídy A na střechu. Automobilka proto musela svolat 130 tisíc aut do servisu, náprava spočívala v instalaci stabilizačního systému ESP, dnes běžné výbavy většiny aut prodávaných v Evropě. Když pak Collin vysvětloval, proč test prováděl, dával za příklad situaci, kdy se na silnici objeví los. Vyhýbacímu manévru se od té doby říká \"losí test\". Až šestimetrákových losů evropských se potulují tisíce právě podél skandinávských dálnic. Dnes mají stabilizační systém ve výbavě téměř všechna osobní auta prodávaná v Evropě. Auta bez ESP bude zakázáno prodávat od 1. ledna 2014. Zdroj: http://auto.idnes.cz/frankfurtske-obrazky-tydne-najdi-losa-mezi-mercedesy-pdb-/automoto.aspx?c=A110916_002631_automoto_fdv

[upravil dne 1/3/12 22:01 od Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...