Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak přesně tam kde měl Butrus u Feliny tu krysu, tak tam jsem měl já taky u Feliny půlku chleba. Když můj servisák otevřel kapotu tak se mě ptal jestli to mám na horší časy. Po vyndání chleba a jeho opatrném prohlédnutí jsme našli stopy po pravděpodobně krysích zoubcích a bylo jasno.

Kdysi dávno když měl můj táta Trabiho, tak jsme přijeli v zimě od babičky (asi 10 km) a v garáži když jsme už odcházeli slabounce mňoukla kočka. No nakonec ji táta našel sedět na topení (výměník tepla přímo na výfuku hned za výstupem z motoru), takže chudák měla z jedny strany zimu od toho jak foukalo maskou a z druhý strany horko a strašnej rámus od motoru. No ale přežila to bez újmy na zdraví.

No a já jsem našel v C8 na motoru už jen zbytky po zvířátkách. Byly tam zbytky nějakých ptáčků (zbyly už jen kousky křídel) a na motoru byla rozcupovaná ta tlumicí hmota co tam je nalepená. Tak jsem do motoru dal do staré silonky asi tak hrst vlasů co jsem dostal od známé kadeřnice. Zatím je pokoj, asi to letos obnovím.

Odesláno

Takto jsem ve služební Fábce našel hlavu s kusem krku husy. Tehdy jsem podezříval servis, že mi to tam narafičili pro lepší požitek z jídy. Později pak vyšlo na jevo, že za to může krysa, která si tam udělala vyhřátý příbytek. Už to má za sebou mrcha.:bacha

Odesláno

Bigbadjohn: s tou tlumící hmotou to bylo u Feluše úplně stejný (Škoda Felicie rv.2000 1.3 MPi 40kW nová tvář). Ten molitan potažený černou folií kolem baterie, výměníku topení a na tom místě, co ležela ta krysa byl úplně rozkousaný (je to vidět i na tý fotce). Holt to těm hlodavcům chutná.

• O 1 rok později...
Odesláno

Jednou sme jeli s bráchem do Prahy na burzu zvířat( jezdíme tam docela pravidelně) a koupil sem si tam svoji několit let vysněnou užovku levhartí, dám ju v krabičce do kastlíku palubky ve 406 a jedeme dom. Doma otevřu přihrádku, vytáhnu krabičku a ta byla prázdná:D Od té doby jsem ju nenašel, asi za jízdy vylezla ven a šla za teplem k motoru( tehdy byla zima) a pak někde spadla:(

Pěkně mě to tehdy nasralo, sháněl sem ju pěkně dlouho, a když už jsem ji měl, tak sem o ňu zase pěkně rychle přišel.

Tady je pro představu odkaz jak vypadá:

http://cs.wikipedia.org/wiki/U%C5%BEovka_levhart%C3%AD

• O 10 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...