Havlicek.Lukas Odesláno 23. říjen 2014 Odesláno 23. říjen 2014 tak tohle nasere !!mimochodem neco podobneho se ted stalo kamosovi viz citace: Dneska bylo v Koline asi nejaky divny ovzdusi.Ja jel odpoledne na novym moste smerem na Zalabi, drtim Edu aby se trochu hnul a najednou mi tam z pravého pruhu prejede nejakej blb s takovou obludou jako mas ty..... zablokuje mne (troubim jak divej aby mne nevytlacil do protismeru)... a pak si v pohode pokracuje 50km/h místo aby na to slapnul a nezdrzoval (smi se tam 70) .Malem jsem vylitl z kuze, potkat takovyho kokota.... Podjel jsem ho, zrychlil na tech 70.... a při pohledu do zrcátka litoval, ze nejsem policajt. Ten IDIOT na konci mostu prejel z levyho do pravyho tesne před krizovatkou na poslední chvili, uz když skončila prerusovana cara.Bud byl totalne vygumovanej, nebo byl slepej jak patrona. Kazdopadne by zaslouzil vytahnout z auta za flígr a nechat ho do cile dojit pesky, aby neohrozoval okoli.Edit: Když o tom tak premejslim, tak to mělo mozna i stejnou barvu jako tvůj Evik, tak jestli nahodou to ridil někdo z tvy rodiny, tak ze vzkazuju, at jezdi MHD a na auto se vysere. Citovat
skuci Odesláno 23. říjen 2014 Autor Odesláno 23. říjen 2014 já jsem v té rychlosti ani neměl možnost dále se seznámit s tím volem co řídil, ale potkat ho, tak mu ji asi plesknu... už jen z principu, že aspoň nezastavil Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 24. říjen 2014 Odesláno 24. říjen 2014 máš havarijni pojistku ?Jestli jo tak to máš dobré kdyby se to stalo mi tak sem v prdeli havarijni nemam Citovat
skuci Odesláno 24. říjen 2014 Autor Odesláno 24. říjen 2014 hele upřímně mám rád sebe a svoji peněženku, takže u mě je havarijní pojištění stejně povinný jako je povinné ručení Citovat
Print Odesláno 24. říjen 2014 Odesláno 24. říjen 2014 Proč.by měl představovat nový auto ? dít je to krom adniho blatniku všechno menitelne kus zakus a zadní blatník se nechá spravit u kazdyho lepšího klempire. Citovat
Moral3z Odesláno 25. říjen 2014 Odesláno 25. říjen 2014 To chce trochu Tempa... Ne, každopádně to je fakt blbý... ještě, že máš havarko... Citovat
skuci Odesláno 25. říjen 2014 Autor Odesláno 25. říjen 2014 Print: hele co mi bylo řečeno v rámci techniologického postupu a vzhledem k tomu, že ten blatník byl zmuchlanej i pod dveřma, museli to vyříznout... Moral3z: srandičky ti dám Tempo Citovat
Moral3z Odesláno 26. říjen 2014 Odesláno 26. říjen 2014 Chápu auto, ale co se bude dělat s kolama? Ty budou tmelit a stříkat nebo co stím? Citovat
skuci Odesláno 26. říjen 2014 Autor Odesláno 26. říjen 2014 hele kola se objednali nový protože je dát do původního stavu by bylo docela složitý navíc byly ohnutý Citovat
skuci Odesláno 10. listopad 2014 Autor Odesláno 10. listopad 2014 tak nastal čas zúčtování... nééé teď vážně po necelých 3 letech provozu, najetých více jak 80tis. km se na autě neobjevili zásadnější závady, které by bránily provozu. Bohužel auto přitahovalo pár nenechavců s něčím ostrým a to ve spojitosti s lakem nic moc :/, pak samozřejmě nějaký ten lehký ťukanec, který byl způsoben mojí blbostí... vše vyvrcholilo před cca měsícem, kdy si mě vytlačilo druhé auto na svodidla a ujelo... výsledek? výměna celého pravého boku, kol, vyříznutí blatníku a faktura na pojišťovnu zastavená na hodnotě 190tis. a tak hned po prakticky celolaku se odebralo na bazar jako protiúčet, kde mi bylo nabídnuta vcelku zajímavá cena... tímto končí prozatím můj příběh se značkou Peugeot, ale nebojte, i nadále se tu budu ukazovat, mám tu hodně kamarádů a i nadále budu podporovat chod klubu takže poslední foto 508čky Citovat
radim.1008 Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 Ku.va drahá kosmetika. Tak ať jsi hlavně s novým povozem spokojen a nenechavcům ať se nelíbí kamaráde. Citovat
Grlik Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 A co jsi koupil, jestli to nám zvědavcům prozradíš? Jinak velká škoda fakt to byla pěkně vymazlená 508ma. Citovat
skuci Odesláno 11. listopad 2014 Autor Odesláno 11. listopad 2014 Zítra si pro něj jedu, nahodim fotky do jinýho vlákna... Hyundai i40 ;-) Citovat
ozzy1 Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 Tu co koupil Luky tvůj táta je pěkná kárka. Pouze s tou spotřebou u těch 1,7 Hyundai trochu více kecá,ale jinak dobrá volba.Ať slouží. Citovat
skuci Odesláno 11. listopad 2014 Autor Odesláno 11. listopad 2014 no já budu mít sedana v bílý... uvidíme jak ta spotřeba bude až se auto zajede Citovat
Moral3z Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 Tak gratuluju! Jsme zvědav, jak bude i40 vypadat... hlavně ať slouží stejně dobře jako 508 a hlavně ať nepřitahuje pozornost a ťukance Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 Taky jsme koukali i testovali i40 ale ty plasty,volant,sedačka katastrofa nic není pravá kůže jen imitace co se loupe to same kožene sedačky a textilni sedačky zas škrábavy materiál není moc příjemny jinak auto zvenku pěkné až na některe koroze a 1.7 crdi 100kw nám přišlo slabé,převodovka taky nevyhovovala spotřeba cca 6,5-7litru a display navigace se nedá stlumit a ukazatel spotřeby okamžite je taky kravina,stačí si pročíst forum Hyundai jak píšou že jsou pořad v servisu jak vše vrže,brzdy nekvalitní atd ale musim uznat že zvenku je i40 ohodně hezčí než 508ma hlavně zezadu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.