Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak tohle nasere !!
mimochodem neco podobneho se ted stalo kamosovi viz citace:

Dneska bylo v Koline asi nejaky divny ovzdusi.

Ja jel odpoledne na novym moste smerem na Zalabi, drtim Edu aby se trochu hnul a najednou mi tam z pravého pruhu prejede nejakej blb s takovou obludou jako mas ty..... zablokuje mne (troubim jak divej aby mne nevytlacil do protismeru)... a pak si v pohode pokracuje 50km/h místo aby na to slapnul a nezdrzoval (smi se tam 70) .

Malem jsem vylitl z kuze, potkat takovyho kokota.... Podjel jsem ho, zrychlil na tech 70.... a při pohledu do zrcátka litoval, ze nejsem policajt. Ten IDIOT na konci mostu prejel z levyho do pravyho tesne před krizovatkou na poslední chvili, uz když skončila prerusovana cara.

Bud byl totalne vygumovanej, nebo byl slepej jak patrona. Kazdopadne by zaslouzil vytahnout z auta za flígr a nechat ho do cile dojit pesky, aby neohrozoval okoli.

Edit: Když o tom tak premejslim, tak to mělo mozna i stejnou barvu jako tvůj Evik, tak jestli nahodou to ridil někdo z tvy rodiny, tak ze vzkazuju, at jezdi MHD a na auto se vysere.

Odesláno

já jsem v té rychlosti ani neměl možnost dále se seznámit s tím volem co řídil, ale potkat ho, tak mu ji asi plesknu... už jen z principu, že aspoň nezastavil

Odesláno

Proč.by měl představovat nový auto ? dít je to krom adniho blatniku všechno menitelne kus zakus a zadní blatník se nechá spravit u kazdyho lepšího klempire.

Odesláno

Print: hele co mi bylo řečeno v rámci techniologického postupu a vzhledem k tomu, že ten blatník byl zmuchlanej i pod dveřma, museli to vyříznout...

Moral3z: srandičky ti dám Tempo :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak nastal čas zúčtování... nééé teď vážně :D

po necelých 3 letech provozu, najetých více jak 80tis. km se na autě neobjevili zásadnější závady, které by bránily provozu. Bohužel auto přitahovalo pár nenechavců s něčím ostrým a to ve spojitosti s lakem nic moc :/, pak samozřejmě nějaký ten lehký ťukanec, který byl způsoben mojí blbostí... vše vyvrcholilo před cca měsícem, kdy si mě vytlačilo druhé auto na svodidla a ujelo... výsledek? výměna celého pravého boku, kol, vyříznutí blatníku a faktura na pojišťovnu zastavená na hodnotě 190tis. a tak hned po prakticky celolaku se odebralo na bazar jako protiúčet, kde mi bylo nabídnuta vcelku zajímavá cena...

tímto končí prozatím můj příběh se značkou Peugeot, ale nebojte, i nadále se tu budu ukazovat, mám tu hodně kamarádů a i nadále budu podporovat chod klubu :)

takže poslední foto 508čky :(

post-36841-0-76510300-1415656950_thumb.j

Odesláno

Tu co koupil Luky tvůj táta je pěkná kárka. Pouze s tou spotřebou u těch 1,7 Hyundai  trochu více  kecá,ale jinak dobrá volba.Ať slouží.

Odesláno

Taky jsme koukali i testovali i40 ale ty plasty,volant,sedačka katastrofa :) nic není pravá kůže jen imitace co se loupe to same kožene sedačky a textilni sedačky zas škrábavy materiál není moc příjemny jinak auto zvenku pěkné až na některe koroze a 1.7 crdi 100kw nám přišlo slabé,převodovka taky nevyhovovala spotřeba cca 6,5-7litru a display navigace se nedá stlumit a ukazatel spotřeby okamžite je taky kravina,stačí si pročíst forum Hyundai jak píšou že jsou pořad v servisu jak vše vrže,brzdy nekvalitní atd  ale musim uznat že zvenku je i40 ohodně hezčí než 508ma hlavně zezadu :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...