Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Celorepubliková stávka 15.března  

1. 1. Celorepubliková stávka 15.března

• Půjdu stávkovat.
      1
    • Nepůjdu stávkovat.
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Skříňky?? Co to je?? To jsem někdy někde tuším viděl:D:aut

A od kafíčka se nikdy nikým nenechám vyrušit:P

[upravil dne 27/2/12 20:54 od Šalda]

Odesláno

Hoši, hoši, vy jste jenom líní zvednout zádel a něco zkusit změnit. Tak aby to někdo udělal za vás. Pak se ale nesmíte divit, že si kupujeme jenom ojeté plečky a svině se válí na jachtách za naše peníze.

Netvrdím že tato akce je něco extra a že něco výrazně změní, ale aspoň jeden den mi možná nebude z této republiky na blití. To přeci není možný, kam až tato lenost zajde. Na benzinkách místo nafty med, v obchodě přelepené datumy, místo dálnice autokros za patnáct set. Aspoň jedinou věc ať tento národ už udělá, cokoliv, tohle je hnití zaživa. U kafíčka.

Odesláno

A od kafíčka se nikdy nikým nenechám vyrušit:P

[upravil dne 27/2/12 20:54 od Šalda]

Musím jenom souhlasit:super:D:D

Odesláno

Eltone, třeba si někdy dáme kafíčko spolu, ale běda tomu kdo nás bude chtít vyrušit:D:D

Koblihu, a sranda je tady pořád, neboj:aut

Odesláno
Hoši, hoši, vy jste jenom líní zvednout zádel a něco zkusit změnit. Tak aby to někdo udělal za vás. Pak se ale nesmíte divit, že si kupujeme jenom ojeté plečky a svině se válí na jachtách za naše peníze.

Netvrdím že tato akce je něco extra a že něco výrazně změní, ale aspoň jeden den mi možná nebude z této republiky na blití. To přeci není možný, kam až tato lenost zajde. Na benzinkách místo nafty med, v obchodě přelepené datumy, místo dálnice autokros za patnáct set. Aspoň jedinou věc ať tento národ už udělá, cokoliv, tohle je hnití zaživa. U kafíčka.

Něco zkusit změnit? Lenost? No tak si to užij, že si jdeš jednou za pár let někam zakřičet na náměstí a ještě máš děsný pocit, jak něco děláš \"za nás\". Já pro to radši něco dělám denně, např. tím, že nenakupuju v obchodech odpadky s přelepenými daty. Ale kdybys to náhodou chtěl taky zkusit, něco dělat denně, pozor, je to o hodně těžší než si jít jednou za pár let zahulákat se stádem, co tyhle šíbry samo volilo za příslib třiceti korun. Dobré ráno, kdo právě vstáváte....

Odesláno

No vono s těma potravinama je to \"novinka\" okolo roku 89 jsem měl možnost proniknout do toho jak se to dělá. V Brně v Kr. poli byla na hl. ulici samoška. Vedoucí se tam střídali jako ponožky nikdo se tam neudržel. Až ten \"náš\" vedoucí. Řidič z mlíkárny dostal flašku slivky a dovezl velkej pytel víče na jogurty. Každej den mohly být čerstvý! Chleba a rohlíky se mrazily. Chleba se rozmazil trochu pošlapal a byl jako novej. Co na tom, že se na něj šlapalo na kanále kde sr..ly kočky. Sejry a salámy se myly. Když se překrojil chleba tak se z každý strany uříznul krajíček a z těstovin se vodsypalo s zase se to svařilo. Pomazánkový máslo se umázlo zespoda...

Výsledek? 3x po sobě vyhlášený \"prodejna roku\". Včechno to bylo na zblití ale lidi to kupovali, den co den ti stejní ... jak říkal pan vedoucí \" Ty kurvy sežerou všechno\" a v tom je vtip. Tím, že tam nakupovali, ho podporovali.... já to nedělám, jednou se něco stane dám si nějakej čas pohov, vyzkouším a když se to zopakuje už mě tem nikdo nedostane. Tak demonstruju proti špatnejm potravinám :papa

[upravil dne 27/2/12 22:19 od koblih69]

Odesláno

on někdo z vedení povolil politickou debatu?

Co nám jasně zakazuje bod 7 pravidel fóra?

[upravil dne 27/2/2012 22:41 od Medvěd]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...