Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

od 19.9.2011 do ted mam 922 přijatých SZ , když pominu že cca 50 z toho je hlašenek(prubezne to mazu) tak je to docela pekna denni porce SZ , bych rekl, že i to icq už je mrtve :D

pravdou je ze z nemale casti je to i tim že pracuji v autorizáku a preci jen je jednodussi na foru poslat sz nez vyhledat mejl popr cislo icq popr telefon ikdyz i to se deje a stale zatim mi to nevadi. jo dodam ze na vsechny uvedene sz jsem driv nebo pozdeji reagoval:D.

take musim rict za za celou dobu co jsem na foru cca 5 let mi nikdo v sz nenadaval ci jinak me nehanil - v samotnem foru samozrejme ano.?D

a proc to tu pisu , ja ani nevim, tak nejak jsem vam mel potrebu to rict.

:papa

Guest Alpinka
Odesláno

tak to abych ti občas taky něco poslala, ať máš ty čísla kulatější :D

Odesláno

Já bych měl návrh.. Aby kucí neměli toolik SZ, budem to psát rovnou do fora, ne??? A hned nějak do předních vláken, aby to nějakým nedopatřením nezapadlo... :-DDDD

Ale i tak všem taky děkuji za snahy a bohulibou činnost... Proto bychom se i my měli snažít jim práci co nejvíce ulehčovat. Především nepsat nesmysly a to jak do veřejných vláken, tak do SZ.

Odesláno
Straki specielně pro tebe : ja ale na všechny i odpovídám :aut:D

Ja ale taky.Tedy snazim se:D

EDIT: Predsedo------mas SZ:aut:aut

[upravil dne 23/2/12 08:46 od straki007]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...