Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot Kly

Recommended Posts

Odesláno

A taky čtvrtek. Dívám se taky :papa A je to do 21:20-30 hod.:D

Jináč, vždy jsme se domluvili na termínu. Hold je to kvalitní servis-man, co jsem moc rád. Děkuji pp205

[upravil dne 23/2/12 12:18 od Tango C8]

Odesláno

Dotaz na uživatele pp205:

Jakou znáčku náhradních dílů při výměně rozvodů na Peugeotu 306 používáte? (Řemen, kladka, vodní čerpadlo)

Odesláno
.....chápu, že když je hodně práce tak nejde před klientem ještě brát telefony... co třeba pořídit nějakou sekretářku :cool:

Kamarád má taky menší autodílnu ve východních Čechách (všechno sám) a řešil úplně stejný problém. Sekretářka (manželka) = nesmysl, stejně většina volajících chtěla na ucho přímo jeho (manželka asi těžko poradí, proč auto nejede nebo co může být příčinou toho či onoho - telefonická objednání termínu návštěvy servisu jsou spíš vyjímkou). Nakonec problém vyřešil tak, že si vychoval svého učedníka a dneska dělají společně, čímž se přeci jen nějaký prostor pro komunikaci se zákazníky vytvořil.

Je to prostě o tom, že pokud automechanik umí, tak je třeba být trpělivý a zkoušet a zkoušet a zkoušet .... s PPčkem se mi většinou spojit povedlo.

• O 1 rok později...
Odesláno

uplně ta spodní část tam je, ale ta levá a pravá ne.... chci sehnat, ale nový 1300kč a ostatní prodavají spíš celé motory... má někdo nějaký typ jak zjistit jestli je rozvodový řemen v pořádku ? napnutý je dost.

Odesláno
.......... , dvur i ulice plna pažoutu a citronu a slyšel jsem furt vyzvanět telefon

To mi trošku připomíná, jak jsem byl s ženou v servisu v Plzni a za servisem plné parkoviště pažoutů ... a ona říká \"jéé, to je tak hezký, když je tu tolik pežotů ..\" a já ji říkám \"no, když je jich tolik zrovna tady (parkoviště servisu), tak to zase tak moc povzbuzující není ... :(

Odesláno
uplně ta spodní část tam je, ale ta levá a pravá ne.... chci sehnat, ale nový 1300kč a ostatní prodavají spíš celé motory... má někdo nějaký typ jak zjistit jestli je rozvodový řemen v pořádku ? napnutý je dost.

Co ti mám na to říct? Já bych takový auto ani nenastartoval natož s ním normálně jezdit. Stačí když se ti někde uvolní hadičky nebo uklepe drátek a končíš...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...