Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 14 minutami, MJSytic napsal:

Ach jo... Pak se nováčci diví, že jim nikdo neporadí :roll 

To je úplně jedno, kde jsi byl. To vlákno tu je od toho, aby se to dalo dohledat.

Este aby som ta potesil. Niesom novacik som tu uz par rokov ;) iba menim auta a preto menim vlakna a opet ti cittujem aby si si uvedomil kto je asi novaick ked si neprecitas problem ktory sa riesi a hned frajersky nahras obrazok skrabajuc sa na hlave ze  hladam zle. Tak asi tolko. 

Predovsetkym toto forum je na to aby sme si navzajom pomahali a nie sa hadali a dohadovali. Ja som kludas a ak niekto bude potrebovat pomoct rad mu pomozem a bez sprostych pripomienok.

Vsetko by som to ukoncil s vyriesenym problemom a vsetkym ktory mi ozaj pomohli velmi pekne dakujem a zelam pekny den.

Upraveno uživatelem sannyray
Odesláno

OK, když myslíš :super Pro mne je nováček každý, kdo je tu kratší dobu než já :P  Cituj si jak chceš, ale bez obrázků ;) 

Já radím. Ale, když radím a odpoví mi někdo, jako ty, tak už pak nemám chuť. To je lepší mluvit do dubu ...

Odesláno

Laďa: Já to nikdy nenastavoval, ale co jsem z toho pochopil, tak je problém v tom, že malý a velký displej jsou propojené a do malého dát čeština nejde, takže to pak nejde přepnout. Tak se to musí zadem nastavit tak, že v malém necháš ENG a na velkém se k tomu napáruje CZ :myslim 

Odesláno

Ak môžem poradiť, tak sa nikam neponáhľajte. Akonáhle vyjde update a tí, čo sa pozbierali tie mapy zakúpia, tak sa vždy nájde niekto, kto ich dá k dispozícii.

Odesláno

Ja si skôr myslím, že je škoda, pokialľsi človek priplatí v aute za navigáciu cca 500-2000€ (podľa značky a modelu) a potom si má extra platiť za každý update 149€ či 79€ za jeden región? :bojim Veď to je choré. Do iphone som si kúpil Sygic v akcii za 19,90€ s bezplatným update. Pokiaľ by tie updaty dávali na download za 10€, tak sa ani nebudem zdržovať nejakým hľadaním na fórach a zaplatím im to s dobrým pocitom, že som podporil vývojárov, ale toto je trochu chorá cenová politika.

Odesláno

Nezměnil u řady RTx, stále Navteq - Here,  Ale změnil se majitel, tak s ním byla asi lepší domluva a PSA zdražila u nových vozu navigace s nárokem na update zdarma.

Jen si neumim představit jak si to bude 95% uživatelů updatovat samo, když budou vědět,, že je to teď "zadarmo", stahnutí ,USB, vygenerování kodu, update (se Start Stop ), to bude srandy kopec

U nových 3008 je dodavatel Tomtom, ve full 3D včetně traffic, 

Odesláno (upraveno)

prepac za hlupu otazku a viem ze sem nepatri link ale nevies ma nasmerovat kde? nepoznam tie zname zdroje. vdaka

edit: nasiel som ale iba RT6  SMEG SMEG+, a ja mam RNEG2

Upraveno uživatelem sannyray
Odesláno

Počkám do 14.4., to by měla být už celá Evropa vydána ofiko ;) Ta verze, co je dostupná je taková ne úplně věrohodná :aut Raději si v klidu počkám, než abych si z toho udělal tvárnici :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...