sannyray Odesláno 25. březen 2017 Odesláno 25. březen 2017 (upraveno) před 14 minutami, MJSytic napsal: Ach jo... Pak se nováčci diví, že jim nikdo neporadí To je úplně jedno, kde jsi byl. To vlákno tu je od toho, aby se to dalo dohledat. Este aby som ta potesil. Niesom novacik som tu uz par rokov iba menim auta a preto menim vlakna a opet ti cittujem aby si si uvedomil kto je asi novaick ked si neprecitas problem ktory sa riesi a hned frajersky nahras obrazok skrabajuc sa na hlave ze hladam zle. Tak asi tolko. Predovsetkym toto forum je na to aby sme si navzajom pomahali a nie sa hadali a dohadovali. Ja som kludas a ak niekto bude potrebovat pomoct rad mu pomozem a bez sprostych pripomienok. Vsetko by som to ukoncil s vyriesenym problemom a vsetkym ktory mi ozaj pomohli velmi pekne dakujem a zelam pekny den. Upraveno 25. březen 2017 uživatelem sannyray Citovat
MJSytic Odesláno 25. březen 2017 Odesláno 25. březen 2017 OK, když myslíš Pro mne je nováček každý, kdo je tu kratší dobu než já Cituj si jak chceš, ale bez obrázků Já radím. Ale, když radím a odpoví mi někdo, jako ty, tak už pak nemám chuť. To je lepší mluvit do dubu ... Citovat
MJSytic Odesláno 25. březen 2017 Odesláno 25. březen 2017 Laďa: Já to nikdy nenastavoval, ale co jsem z toho pochopil, tak je problém v tom, že malý a velký displej jsou propojené a do malého dát čeština nejde, takže to pak nejde přepnout. Tak se to musí zadem nastavit tak, že v malém necháš ENG a na velkém se k tomu napáruje CZ Citovat
Laďa Odesláno 25. březen 2017 Odesláno 25. březen 2017 Jo takhle to je. děkuji za vysvětlení. Citovat
MJSytic Odesláno 31. březen 2017 Odesláno 31. březen 2017 Konec března a máme na světě "nové" mapy http://peugeot.navigation.com/product-list/Catalog/Catalog_Peugeot_508_2012/en_GB/PeugeotEMEA/EUR * Map data collected by HERE at the Q2/16. Tak uvidíme, jak moc aktuální tentokrát budou Citovat
sannyray Odesláno 31. březen 2017 Odesláno 31. březen 2017 Kludne by som sa podelil ak je to mozne. Viaceri sa poskladat a kupit. Citovat
Martin__ Odesláno 31. březen 2017 Odesláno 31. březen 2017 Na GPS Underground se vybírá 10 EUR... Celý balík map ale ještě nevyšel, jen regiony. Citovat
mirohrob Odesláno 31. březen 2017 Odesláno 31. březen 2017 Ak môžem poradiť, tak sa nikam neponáhľajte. Akonáhle vyjde update a tí, čo sa pozbierali tie mapy zakúpia, tak sa vždy nájde niekto, kto ich dá k dispozícii. Citovat
klakson23 Odesláno 31. březen 2017 Odesláno 31. březen 2017 Jen je škoda, že slovo "nové mapy" znamenají cca 1 rok staré Ale taky si počkám, až to někdo nahodí a dá k dospozici s nějakým tím týdenním zpožděním Citovat
loque Odesláno 3. duben 2017 Odesláno 3. duben 2017 Ja si skôr myslím, že je škoda, pokialľsi človek priplatí v aute za navigáciu cca 500-2000€ (podľa značky a modelu) a potom si má extra platiť za každý update 149€ či 79€ za jeden región? Veď to je choré. Do iphone som si kúpil Sygic v akcii za 19,90€ s bezplatným update. Pokiaľ by tie updaty dávali na download za 10€, tak sa ani nebudem zdržovať nejakým hľadaním na fórach a zaplatím im to s dobrým pocitom, že som podporil vývojárov, ale toto je trochu chorá cenová politika. Citovat
MJSytic Odesláno 3. duben 2017 Odesláno 3. duben 2017 Nová auta to mají samozřejmě zdarma. A ti, co mají staré pixly, je už zajímat nemusí Citovat
Vikingg Odesláno 3. duben 2017 Odesláno 3. duben 2017 Tak 3-4 roky starý vůz ještě přeci není pixla na odpis - darebáci Citovat
Ladislav 78 Odesláno 3. duben 2017 Odesláno 3. duben 2017 Spíš si myslím že PSA změnil dodavatele mapových podkladů. A ty nové mapy co jsou nyní zdarma do staré RT6 nejdou nahrát. Citovat
Milhaus65 Odesláno 3. duben 2017 Odesláno 3. duben 2017 Nezměnil u řady RTx, stále Navteq - Here, Ale změnil se majitel, tak s ním byla asi lepší domluva a PSA zdražila u nových vozu navigace s nárokem na update zdarma. Jen si neumim představit jak si to bude 95% uživatelů updatovat samo, když budou vědět,, že je to teď "zadarmo", stahnutí ,USB, vygenerování kodu, update (se Start Stop ), to bude srandy kopec U nových 3008 je dodavatel Tomtom, ve full 3D včetně traffic, Citovat
Ladislav 78 Odesláno 4. duben 2017 Odesláno 4. duben 2017 A nebude tu aktualizaci na požádání dělat autorizovaný servis v rámci roční prohlidky? Citovat
Hodo65 Odesláno 4. duben 2017 Odesláno 4. duben 2017 Mapy Evropy 2017-1 (mapové podklady 2.Q 2016) jsou k dispozici na známých zdrojích . Citovat
sannyray Odesláno 5. duben 2017 Odesláno 5. duben 2017 (upraveno) prepac za hlupu otazku a viem ze sem nepatri link ale nevies ma nasmerovat kde? nepoznam tie zname zdroje. vdaka edit: nasiel som ale iba RT6 SMEG SMEG+, a ja mam RNEG2 Upraveno 5. duben 2017 uživatelem sannyray Citovat
MJSytic Odesláno 5. duben 2017 Odesláno 5. duben 2017 Počkám do 14.4., to by měla být už celá Evropa vydána ofiko Ta verze, co je dostupná je taková ne úplně věrohodná Raději si v klidu počkám, než abych si z toho udělal tvárnici Citovat
sannyray Odesláno 5. duben 2017 Odesláno 5. duben 2017 No pre ten rt6 smeg, smeg + uz prave je na stranke ktoru som objavil je tam aj link na stiahnutie. Citovat
Hodo65 Odesláno 5. duben 2017 Odesláno 5. duben 2017 No nevím, odkaz na stažení začínající http://psa.download.navigation.com mi nepřijde jako úplně nevěrohodný . Ještě jednou bude link a budu trestat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.