Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

Je co dodat. Normální vyšinutej blázen, kterej nezvládnul výchovu svý dcery. (teda pokud to není celý vymyšlený)

Co si tím dokázal? Ale jo furt lepší když rozstřílí počítač, než kdyby rozstřílel tu holku.

Odesláno

Nějak moc mi nedochází, co tím vlastně dokázal. Čekal jsem, že nakonec přijde nějaká pointa, a ona nikde... A ostatní děcka, co to uvidí? Ty z toho budou mít náramnou srandu, ostatně díky tomu se to videoo asi taky rozšířilo.

Odesláno

Mno tak pokud si nedokazala vazit toho,co ma,tak asi timto dostala dobrou lekci. Stejne mi prijde,ze v tom statusu dost prehanela.. Vy treba denne vynasite kose ?

Odesláno

Hezkýý.. Čistý kovboj tak aké riešenie by ste čakali :roker Ach jo keby tie decká fakt vedeli čo všetko majú.. Preto som rád, že som nič zadarmo nedostal a všetko som si kúpil sám!

Odesláno

ako pisal kirkiz...

Pride mi to tiez trosku prehnane a podla mna vymyslene videjko :).. ale ten otec je psycho a ked je to pravda tak lutujem ti dievcinu lebo fakt behat okolo niekoho je na nervy xD...

Odesláno
americke vymlete mozgy - a uvedomujete ze to uz je aj tu ??? ze kopec ludi sa tak chova.

Jojo, dokud byla za Dunajem rota hraničářů a za Kvildou ostnatej drát, tak tu byli všichni normální a nevymletý, že jo? ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...