Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Byl by někdo ochoten se zajet podívat případně dovézt auto z Německa?Na všem by jsme se domluvili.Nejlépe někdo zkdo to má blíž než já.:)

[upravil dne 12/2/12 14:54 od brslen]

[upravil dne 12/2/12 15:04 od brslen]

Odesláno
Za to ze pojedes z Prahy cca 300 km a 300 zpatky?

Bolo to myslené pravdepodobne ironicky :D

Nikde si sem totiz ani len neuviedol, kde sa ma auto v nemecku nachadzat ! Nemecko neni vatikan, ze by to bolo jedno :)

Takisto celkom nechapem, co vlastne vsetko chces. Chces len aby niekto ta tam zaviezol ? Alebo chces aj poradenstvo, alebo od neho chces aby sa za teba aj dorozumieval, alebo od neho chces aj vybavovanie prepisov ?

Ved to popíš ...

Odesláno

Brácha si nechal přivést v roce 2007 saxo na odtahovce z Bad Reichenhaler - je to kousek od hitlerova Orlího hnízda (alpská stolní sůl :D ), papíry a jednání si vyřídil sám, platil jen cestu tam, naložení, odvoz a složení a maníkovi dal 8000 Kč......

Odesláno
Lubko :super

Jo jo :D Ja bych chtel cernou plochou televizi z nejakeho elektra, neviete co bude stáť ? :D

Odesláno

Dotaz je v podstatě nezodpověditelný. Jedná se přesně o to know-how, které žadatel nemá (neví), a proto neumí rozhodnout, v čem je ta složitost.

Ten, kdo tam jezdí, ví, že jsou určité komplikace, stojí to námahu a čas a taky chce něco vydělat.

Žadatel naopak by to chtěl co nejlevněji.

Když to nevyjde, kdo hradí vynaložené náklady?

Brslen: zajeď si tam sám. Není to nic složité (absolvoval jsem to). A poučil jsem se, že to za to nestálo, tedy přesně za všechny ty úkony, náklady a ztrátu času.

[upravil dne 17.2.2012 15:16 od P607Olda]

[upravil dne 17.2.2012 15:17 od P607Olda]

Odesláno

za zlatych casu kolem 2007/2008 jsem souhlasil s full servisem klidne za 10-20 tisic, to obnaselo v podstate cele papirovani v D, prijezd autem do CZ a papirovani v CZ, ja platil jen za to auto ...

musis holt ten dotaz vice specifikovat

Odesláno

Jee ja tam fakt nenapsal mesto :mad: je to mesto Fuerth.Ale uz jsem se spojil se znamym z nemecka na ktereho jsem nemel kontakt.Takze pokud tam pojedu,tak sam (jak psal P607 Olda).

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Pokud se ptáš na firmy, které to zprostředkují, tak si dej velký pozor. Nechci nikoho neprávem osočit, ale na druhé straně - mám vlastní špatné zkušenosti. Stáčení km, stav neodpovídající slibu atd.

V podstatě se můžeš obrátit pouze na firmy, na které zde najdeš dobré reference, např. rakar.cz.

[upravil dne 6.2.2013 10:03 od P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...