Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chrápete v noci? co s tím?

Recommended Posts

Odesláno

Po operaci nosní přepážky (zlomenej nos) už prý nechrápu, tedy alespoň ne tak často:aut, ale jinak se má prý spát na boku, chrápe se jen na zádech, někde jsem četl, že stačí do pyžama nebo v čem spíte na záda našít třeba tenisák, abyste nespali na zádech. Osobně to vyzkoušený nemám, spím nahej, takže bych to neměl kam přišít:D

Odesláno

A za chvili tu bude tema :

Prdite v posteli ? Prdite pri soulozi ? Vadi to vasi polovicce ? Rady, napady ?..

:D

Odesláno
ale jinak se má prý spát na boku, chrápe se jen na zádech

Tak to je předseda jedinečný, ten chrápe v jakékoli poloze :D:D:D

Guest Scratch
Odesláno

ano hudrovadlo :D

ja taky chrapu kdekoli a jakkoli, ale to pani musi cist cela temata a vsechny prispevky :D

Odesláno

Zlý jazykové tvrdí, že prý chrápu jak dacan - protože jsem se ale nikdy neslyšel, nevěřím jim.

Helča usíná vždy dřív než já a spí jak dudek až do rána - obráceně to ale prý nefunguje (možná je to tím, že nevydrží do cca půlnoci, kdy chodím spát já - ona ale jako důvod uvádí právě moje chrápání, což je - jak většina správně tuší - zcela jistě důvod zástupný).

[upravil dne 10/2/2012 23:50 od Medvěd]

Odesláno

Medvěde při poslední grilovačce u Scratchů na chalupě, jsem se snažil usnout v tvé bezprostřední blízkosti :D:D marně

nefungovalo dělání tsss tsss pískání, chrochtání, ani dloubání do ledvin :D Pomohlo až vypití poslední láhve nějakýho oranžovýho tlamolepu, po kterým jsem usnul :D

Odesláno

No vidíš to - máš žízeň a hážeš to na mně, že prej chrápu. Při tom sám přiznáváš, že stačilo jen doplnit tekutiny a mohl jsi krásně chrupkat.

Odesláno

Jo, vlastnim chrápáním se vzbudim v průměru 2x měsíčně, ale mladá doposud nic neříkala, takže asi nechrápu tak často a tak intenzivně, když spim s ní. Ale to bude mít asi své důvody.. :D

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Já chrápu po 0,5L Rumu že semnou neni vydržení :D ale mě to netrápí :D Horší je když usínám a chrápnu na tolik že mě to i zbudí :D

• O 1 rok později...
Odesláno

Tak po delším sledování mé nevyspané přítelkyně jsem tak nějak vyzjistil, že chrápu jen když ležím na levém boku. Když ležím jakkoli jinak tak ok.Má to někdo podobně???

Odesláno

usnu většinou jen na levým boku, ale probudím se na pravým. Chrápu strašně, ať spím jak spím, kor když se vrátím s pár dvanáctkama v hlavě :D Jinak na levým usínám, protože žaludek je dole, kdybych usínal na pravým boku, žaludek by se chtěl vyprázdnit :D

Odesláno

Taky chrápu jen když jsem nalitéj..

Jinak kamarádka chrápe fest a navrhovali jí laserem opravit jakousi klapku ale mělo to háček,že když se jim to nepovede tak jí poteče pití z úst do nosa.. Ale její manžel spí tvrději takže to nikomu nevadí...

Odesláno

20.3. jdu na předoperační poslední vyšetření , mam prej nějaké chronické dutiny , budou mi něco dělat na nosní přepážce a pak laser zpevnovat horní patro. nos hradi pojistovna , a patro si doplatim neco okolo trojky, snad uz pak bude klid bo aktualne me spanek spise unavuje nez naopak.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...