Guest minimaxa Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Chrápete v noci? jak moc? Vadí to druhé polovici? Spíte kvůli tomu odděleně? Co s tím. nápady? rady? Zajímají mně vaše zkušenosti.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Ja ti nevim, byl jsem v HK v jakesi laboratoři spánku, kde jsem spal, naměřili co naměřili, na životě mě to neohrožuje tak bych si operaci musel zaplatit, řeši se to odebráním měkké části patra i s čípkem, cana byla okolo 10000,- nepodstoupil jsem to, na netu někteří píší že se to vrací. Jinak jsem se zminil před PetouV a řikal že tu operaci podstoupil a nechrápe. Moje řešení s manželkou znáš a mě jsi slyšel A tim se připojuji k zajmu o další info od ostatních [upravil dne 10/2/12 15:05 od Radek Hurvajz] Citovat
Demo Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Já chrápu, když jsem nalitej, jinak prý ne... Asi to bude pravda, pač to říkalo více \"kamarádek\" :S Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 ja to taky řešil s lekařem, řekl že mám zahleněné hrdlo a že je to tím , na operaci to prej není a že 3 hod před spanim nemam jist a pít mléko. a mam si dělat několikrat denne slany proplach, tzn miska s vodou a v tom rozpuštěná sůl , natahnout několikrat vodu nosem a vyplivnout pusou, je to takovej hnus že jsem to zkusil asi jen dvakrat, je fakt že nos to protáhne ale je to fakt hus , podruhe jsem se snad i malem poblil a od te doby na to seru , jinak jsem si koupil nejakej sprej kterej pred spanim nejak po aplikaci osetruje horni patro a krk tak aby se minimalizovalo chrapani ale ted sem na nej tak mesic nesahl bo zena si uz nestezuje ikdyž se mnou spí na jednom letišti tak asi dobrý nebo ne ženo? Citovat
Dundee Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Já chrápu, když se naliju a když jsem nachcípanej, takže vlastně skoro pořád Jinak to řeším pořádným troubením do kapesníku a sprejem do nosu. No a když si dám řádně do řepy, tak musí jít Monča spát tak, aby usnula dřív než já Citovat
macik.83 Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Taky nejvic chrapu, kdyz jsem nacamranej Sem tam to mlade vadi, ale nic extra. Citovat
Marcel00 Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 ja chrapem. ako nechrapt? velmi jednoduche... posledne jedlo o 17 hodine, chodit skorej spavat najneskor o tej 22hod byt v posteli. unava, stres... inak sa chrapanie nezbavite... osobna skusenost funguje to... mlada je spokojna konecnce Citovat
vendelinek Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 spim dobře když mě v noci neprobudí drahá polovička:D kolix si myslim,to by bylo dřeva na topení ,jak jí řeže:D už do ní nešťouchám:D aby se otočila,automaticky se balim do obýváku:D tam zase začne kafrat pepíno ,protože ho s tim stěhovánim vzbudim:D Citovat
Brizan Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 ja chrapem. ako nechrapt? velmi jednoduche... posledne jedlo o 17 hodine, chodit skorej spavat najneskor o tej 22hod byt v posteli. unava, stres... inak sa chrapanie nezbavite... osobna skusenost funguje to... mlada je spokojna konecnce Marceli, jak můžeš chodit spát v 22hodin když tě permanentně vidím online i po půlnoci Já chrápání řešim tak že když to je už nesnesitelný tak se žena přestěhuje do obýváku a má klid. Takto se ani nevzbudim, nemusim podstupovat žádnou operaci a brát nějaké léky a ona se konečně vyspí. Řekl bych že toto je asi nejjednodušší řešení Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 ja chrapu kdyz se naleju, nebo kdyz jsem unavenej manzelka to resi stehovanim do druheho pokoje. Myslim, ze to resi docela logicky :D:D:D:D:D:D, aspon se taky trochu vyspim, protoze kdyz neodejde, tak do me v jednom kuse stoucha, kope, stipe, mlaska, neco brbla, otaci se a v tom kravalu se pak proste neda normalne spat jak jste na tom se slintanim???? :D:D:D Nekdo si daval na zada pulku tenisaku, ale ja chrapu i na boku a na brise Citovat
Béďa Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 jako většina tady chrápu hlavně když jsem pod vlivem (alkoholu samo ) a nebo když jsem nachcípanej, jinak snad ani moc nee.. Citovat
Butrus Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Chrápu strašně, střízlivej i nalitej, odpočatej i unavenej. Už asi tři roky spíme odděleně. Chrápu ve všech polohách. Drahá polovička mě vždycky budila, já se převalil a chrápal znovu. Ráno jsem se probudil nevyspalej, jak mě pořád budila a ona taky. Možná bych měl trošku zhubnout, prý má na to nadváha vliv. Je mi 33, 178 cm a 95 kg. Tak prostě zatím spíme odděleně ve 3+1, ale až přijde mimčo a trošku vyroste, tak bude chtít vlastní pokoj a já pak budu spát asi v kuchyni. Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 to je zase teeeema .... taky chrapu .... obvykle malo ... po pivku vic reseni jedine nepit pivo takze nas*at Citovat
punkac Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 chrápání mám po tátovi, chrápu furt Otec byl na té operaci a nechrápal asi dva měsíce, pak se to začlo zhoršovat a dle slov mámy, chrápe teď víc než před operací Citovat
davidekcz Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Já teda chrápu taky jen občas.Nejčastěji taky po pivu, ale většinou chodím s mladou na pivko, čili jsme pak oba připití a spíme jak dřeva, takže nějaký chrápání neřešíme Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Ja chrápem stále, ked som pod vplivom alko, tak strašne Polovičku to vôbec nebudí, nerieši to. Ked sme boli na chatách, tak často hovorili ludia, ze sa pri mne nedalo spat, ale polovička sa proste na to nebudí, tak hádam jej to vydrží. Inak ked som niekde mimo, tak si pred spanim dám kvapky do nosu, poriadne sa vysakam, a je to s časti o dosť slabšie, ale chrapem stale. Raz na silvestra sme spali 4 v izbe, druhy par sa kvoli mne prvu noc vobec nevyspal. Kupili mi v lekarni spray na chrapanie, netusim ani kolko stal, ani nic. Ale po aplikacii pred spanim, som vraj zvysne 4 noci nechrapal vobec, aj ked sa zobudili, bol som vraj uplne ticho ... A to som bol kazdy vecer v liehu Takze u mna to fungovalo ... Inak chrapem najviac ked som na chrbte ... Na bokoch niekedy nechrapem vobec Citovat
davidekcz Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 A stane se vám někdy, že chrápete tak,že se sami vzbudíte??? Citovat
vendelinek Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Jinak taky prej chrápu občas,ale ještě jsem se neslyšel,tak nevim,co je na tom pravdy:D a při tom pivo nepiju:D [upravil dne 10.2.2012 16:20 od vendelinek] Citovat
P607Olda Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Chrápu, a protože chci spát s manželkou, mám na to dost dobrý recept, který se osvědčil: \"spát na břiše\", přesně řečeno hlava musí být nosem (skoro) svisle dolů. Dá se na to nacvičit jednoduše, pod čelo si dáš ruku (předloktí nebo biceps), aby hlava byla trochu nad polštářem a dalo se dýchat. Po čase jsem si na spaní na břiše tak zvykl, že jinak ani neusnu. Ke spaní na břiše patří také prázdné břicho, tedy jen lehká večeře v 17 hodin. Citovat
davidekcz Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 To já bych nezvládl já musím jíst ještě aspoň ve 23 hodin, jinak jsem úplně hladovej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.