Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, tak dnes se mi naskytl problém na mé 406. Ráno když sem jel z noční tak sem byl ještě natankovat vervu. Odpoledne sem jel do města a asi po 500 metrech auto začalo kuckat a chcípat až na konec chcíplo. Tak sem znova nastartoval ale spadlo to do nouzáku a nevytočím ani do 2 tis. otáček, může to být ztuhlou naftou ??? Ráno ukazoval teploměr -20 °C a normálně sem v práci nastartoval.

Odesláno
:D nebral, byla to fakt verva diesel, unás ani jinou nemaj pak jen obyč diesel topQ a natural 95. Už sem to strčil tak uvidíme jen doufám že to zas nebude něco jinýho, jinakmě to auto přivede do hrobu
Odesláno

:xvul ted jsem tankoval vervu diesel na dvou benzinach, a kdyz jsem se ptal slecen na kolik ze to ma byt stupnu, tak na jedne do -26 a na druhe do -36 :D ... je videt, ze maji prehled ...

[upravil dne 1/2/12 19:50 od BV406]

Odesláno

Já nechápu,že Vám takové riskování stojí zato .To aditivim nestojí světy a jsem v klidu,že někde nezůstanu vyset.Nikdy nevíš co natankuješ za sračku ať je to pumpa jaká chce:roll

Odesláno

proč říkáš v té samé teplotě?motor byl trochu ohřátej a je tam výhřev nafty ...

nebo mi chceš říct že mi to tím tvým zázrakem přestalo jen tak frčet?:D

Odesláno

Ja mam problém trochu iny, je možne ze mi zmrzla nafta? rano v ZA bolo -22 a ked som startoval tak baterka tocila normalne avsak motor nechces chytit. ako par krat sa zatocil ako keby chcel naskocit ale potom dalej uz iba tocilo.zopakoval som to asi 10x a vzdal som to. auto zamknol a siel peso :(

Odesláno

Co zeraviace sviecky? Su vsetky OK?

HDicka nastartuju bez zeravenia aj ked je par stupnov pod nulou, ale ked je vacsia kosa tak uz nie.

PS: Ja som mal dnes -26

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...