Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja stale slovnaft a bez aditiv. vsetko ako ma byt aj ked ten mraz je ina sleha.

preco nevedia dat aj vyhrievany volan ked su sedacky. kua dnes prvy krat som musel soferovat v rukaviciach a to pred siestou bolo ZA iba v -17 :D

prave dnes v robote sme zatavily jednemu na parkovysku ze mu nechcelo naskocit... uz baterka KO... tak sme daly startovacie kable ale ani to nepomohlo bo sem tam chytilo ale nafta bola priliz husta aby to cerpadlo vladalo tak som sa od neho spital jaku naftu dava a on ze ukraina... tak som mu poradil aby na 10l daval aspon liter benzinu... abo vif... nechcel by som byt na jeho mieste hoc ho horko tazko nastartuju ale ajtak to nepojde po vlastnich domou... apropo bolo to dajaky stari VW...

a ze na ukraine su fasa veci :-)

Odesláno

Kua chlapi a čo som si mal dať na ruky ja :

post-38201-14109622068645_thumb.jpg

407:

1 X Žhavenie cca 4 sec , štartnutie na prvý krát,

batéria 3roky,najazdené 282 000 km...

C8:

Bufik 20 min pred ,štart. ako v lete,bez žhavenia ,batéria nová,

190 000km

Pozn.tankujem na súkr. čerpačke,VIF ani nič podobné nedávam..

Odesláno

tak u nás -22 a nenastartoval jsem :(

naposledy jsem tankoval obyč naftu a nedal VIF takže asi diky naftě, nebo baterka v haji, protože to ju vybilo a musi byt na nabiječce.

Odesláno

včera jsem dobil baterku a dnes jsem nažhavil dvakrát a start naprosto v pohodě, dvakrát to otočilo motorem a hned naskočil

jinak u nás teplota -12

Odesláno

Jenom pro všechny chci podotknout, že přespříliš aditiv v palivu způsobí přesně ten stav, proti kterému jsme ta aditiva použili. Aditiva se vysráží a mohou ucpat filtr. Tak si prosím nejprve přečtěte doporučené dávkování. V úvahu je potřeba také vzít, že prémiové nafty už jsou aditivované od výrobce.

Odesláno

Já jsem rád, že jsem pořídil novou baterku (větší než 70 Ah se nevešla :grr), předtím tam minimálně 4 roky byla 55 Ah a při -2°C už moc netočila. Dneska v garáži při -8°C, jedno žhavení, naprosto bez problémů. Už nemám strach z pátečního startování. :roker

Jenom vlaky jsou skvělé, když praskají troleje ... ještě, že nám otevřel dveře a šlo využít jinou MHD

Odesláno
Jenom pro všechny chci podotknout, že přespříliš aditiv v palivu způsobí přesně ten stav, proti kterému jsme ta aditiva použili. Aditiva se vysráží a mohou ucpat filtr. Tak si prosím nejprve přečtěte doporučené dávkování. V úvahu je potřeba také vzít, že prémiové nafty už jsou aditivované od výrobce.

Právě že doporučené dávkování pro zimní VIF říká, při velkých marzech dávat 2x-3x více aditiva než normálně (1ml na 1l nafty) a předávkování není na škodu....

Odesláno

já to dělám tak, že sednu do auta, nastartuju, zapnu rozmražování předního a zadního okna a po 5-8 minutách jedu... takže to zvuk jako Porshe nemá :D ... každopádně Joozino bych na tvým místě chvíli počkal, ať se ten olej trochu oteplá a začne mazat, protože ten randál je z toho, že se nemaže ;)...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...