Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Guest Džůny
Odesláno

Já jsem tu vrtačku za 600 vzal, tak později napíšu jak funguje nebo nefunguje. Na to moje vrtání do plechu a dřeva bude v pohodě stačit, až budu zase vrtat do betonu, půjčím si otcovu pořádnou Boschku.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Od čtvrtka 5.2. mají v Lidlu naplně do tiskáren CANON PIXMA a já mám typ 5150 a chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s kvalitou. Cena je lákavá :papa

Odesláno

MotoMoto: co je STS? Strojní traktorová stanice? :myslim

Tankuju u různých čerpacích stanic a bez problémů.

Tak jsem Tvůj příspěvek pochopil,že je jedno kde ty náplně koupím? :myslim:papa

Odesláno

Tankuji u ona a auto teda problém nemá...

Motomoto ti chtel říct, aby sis koupil origo náplň

Odesláno pomocí TapaTalk z S3

Odesláno (upraveno)

A měl jsem original barvy. Strejda měl taky canon a origo barvy co byly u tiskarny skoro netiskl a po záruce taky odešla tisková hlava.

Upraveno uživatelem Lukaydo 407
Odesláno

Ale to neodešla, to je prostě součást spotřebního materiálu. Na to se ani záruka nevztahuje. Cena za odděleně inkousty v této technologií. Hp to má také tak. Ano, Pepito, já bych si Yann naftu nekoupil. Asi máš benzín. Stejně tak bych nekupoval tenhle inkoust v Lidlu.

• O 2 týdny později...
Guest Scratch
Odesláno

rukavice neber....

Pepito.... barvy klidne vem...... jestli tisknes na levnej papir tak jako vetsina a urcite i motomoto tak je to uplne jedno..... nebo si porid tzv. refill kit

ad ONO....ja tam beru jak do motorky ktera je rozhodne zmlsanejsi nez ty nase plechace a nemam s tim jedinej problem. Stejne tak sekacka.

Ono bere naftu i benal tam kde bere shell i agip..... Akorat jedou na nizkou marzi jako polaci.... ale to je vecne tema. Kdyz nekdo chce calovat tak at caluje...konec koncu posledni pripad agipu je zcela zrejmy a na kecy o tom jak to je nahoda....nehraju...

Odesláno

Tak jsem trochu zapátral na netu a fakt se to strká do otvoru pro měrku. :o No, nevím, jak bych si s tím poradil u 306ky, tam mi to přijde hodně úzké, ale asi koupím a někdy vyzkouším. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...