Guest Džůny Odesláno 16. leden 2015 Odesláno 16. leden 2015 Já jsem tu vrtačku za 600 vzal, tak později napíšu jak funguje nebo nefunguje. Na to moje vrtání do plechu a dřeva bude v pohodě stačit, až budu zase vrtat do betonu, půjčím si otcovu pořádnou Boschku. Citovat
Pepito Odesláno 2. únor 2015 Odesláno 2. únor 2015 Od čtvrtka 5.2. mají v Lidlu naplně do tiskáren CANON PIXMA a já mám typ 5150 a chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s kvalitou. Cena je lákavá Citovat
MotoMoto Odesláno 3. únor 2015 Odesláno 3. únor 2015 Pepito: Kupuješ palivo v STS? Nebo u ONO? Tak je to podobné. Citovat
Pepito Odesláno 3. únor 2015 Odesláno 3. únor 2015 MotoMoto: co je STS? Strojní traktorová stanice? Tankuju u různých čerpacích stanic a bez problémů. Tak jsem Tvůj příspěvek pochopil,že je jedno kde ty náplně koupím? Citovat
punkac Odesláno 3. únor 2015 Odesláno 3. únor 2015 Tankuji u ona a auto teda problém nemá... Motomoto ti chtel říct, aby sis koupil origo náplň Odesláno pomocí TapaTalk z S3 Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 3. únor 2015 Odesláno 3. únor 2015 aby si nedopadl jako většina co maji canon i já tak dopadl Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 3. únor 2015 Odesláno 3. únor 2015 (upraveno) A měl jsem original barvy. Strejda měl taky canon a origo barvy co byly u tiskarny skoro netiskl a po záruce taky odešla tisková hlava. Upraveno 3. únor 2015 uživatelem Lukaydo 407 Citovat
MotoMoto Odesláno 3. únor 2015 Odesláno 3. únor 2015 Ale to neodešla, to je prostě součást spotřebního materiálu. Na to se ani záruka nevztahuje. Cena za odděleně inkousty v této technologií. Hp to má také tak. Ano, Pepito, já bych si Yann naftu nekoupil. Asi máš benzín. Stejně tak bych nekupoval tenhle inkoust v Lidlu. Citovat
Laďa Odesláno 15. únor 2015 Odesláno 15. únor 2015 Od pondělí budou mít čerpadlo na olej za 399,-kč. Co na to říkáte? Má to význam? Bude to fungovat? Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. únor 2015 Odesláno 15. únor 2015 mam ho a funguje, ja chci mrknout na ty moto rukavice Citovat
morepower Odesláno 15. únor 2015 Odesláno 15. únor 2015 ... ja chci mrknout na ty moto rukavice Nejsou dobrý, potěj se v nich ruce a nedejchaj. Švy nevydrží, neber je Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. únor 2015 Odesláno 15. únor 2015 rukavice neber.... Pepito.... barvy klidne vem...... jestli tisknes na levnej papir tak jako vetsina a urcite i motomoto tak je to uplne jedno..... nebo si porid tzv. refill kit ad ONO....ja tam beru jak do motorky ktera je rozhodne zmlsanejsi nez ty nase plechace a nemam s tim jedinej problem. Stejne tak sekacka. Ono bere naftu i benal tam kde bere shell i agip..... Akorat jedou na nizkou marzi jako polaci.... ale to je vecne tema. Kdyz nekdo chce calovat tak at caluje...konec koncu posledni pripad agipu je zcela zrejmy a na kecy o tom jak to je nahoda....nehraju... Citovat
Laďa Odesláno 16. únor 2015 Odesláno 16. únor 2015 mam ho a funguje, ja chci mrknout na ty moto rukavice Ten olej se vysává plnícím otvorem nebo přes otvor pro měrku? Citovat
Stifler Odesláno 16. únor 2015 Odesláno 16. únor 2015 Otvorem pro měrku určitě ne, ten je příliš úzký na to, aby jím prošlo něco víc než jen ta měrka... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. únor 2015 Odesláno 16. únor 2015 bezne otvorem pro merkuorigo menici soupravy na olej maji nekolik typu ruzne sirokych hadicekono pres nalevaci vicko oleje toho moc neodsajes kdyz je nad ventilama Citovat
Laďa Odesláno 16. únor 2015 Odesláno 16. únor 2015 Právě proto se ptám. Přes nalévací otvor se mi to zdálo divné kvůli ventilům a otvor pro měrku se mi zdál zase úzký. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. únor 2015 Odesláno 16. únor 2015 otvor pro merku je kolik 1/4 coulu ??kolik maj dirky v systemu ??jelikoze se vetsinou jedna o dost vykone systemy nebude to sice za 5 minut ale 1/2 hodinky to musi vycucnout jedna basen Citovat
Stifler Odesláno 16. únor 2015 Odesláno 16. únor 2015 Tak jsem trochu zapátral na netu a fakt se to strká do otvoru pro měrku. No, nevím, jak bych si s tím poradil u 306ky, tam mi to přijde hodně úzké, ale asi koupím a někdy vyzkouším. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.