Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojda,

prijde jen me ten zavit na VIFu ouplne blbej?

Jelikoz se mi podarilo v kufru vylit cca pul plechovky zimniho VIFu, tak mi to nechutne smrdi po celym aute...

Takze otazka, cim ucinne vycistit VIF, ktery pekne nasakl do te calounene \"podlahy\" v kufru? Co jsem na to koukal, tak ten koberec je napevno, tak co s tim?

Diky za rady..

Odesláno

no ja ho tam mam taky.. ma tam lano a je to docela plny...

Vzdycky ho tam narvu a drzi tam dobre...

Tentokrat asi tak dobre nedrzel....

A je to opravdu ukrutnej smrad...

No, diky za rady... jen je to blby ted v zime, to bude schnout pul roku....

A jinak auto palit nebudu... maximalne ten koberec :D

Odesláno
No tak me se vylil nejen vif ale jeste pul litru rozmrazovace oken. Vrazedna kombinace. Vetrani nepomaha vetram to uz pres mesic :-( Zkusim ten benzin.

Jo jak psal Oddie - a pak zapálit :-D, benzín je těkavější, takže to vytřeš, tapec zůstane čistej, ale stejně musí vysmrdět. Než to dáš do auta doporučuju nějaký pohlcovač pachů - třeb v DM mají něco s rozprašovačem a funguje to super.

Odesláno

Tak jsem byl poučen, že to co používám se jemenuje: Pohlcovač pachu textilií a prodává se to opravdu DM drogerii. Můžu doporučit na cokoliv - když vám zateče do auta, když se vám tam poblinká dítě nebo spolujezdec ;) nebo třeba když se vám ve služebáku rozlije slivovička :D

Odesláno

tez dekuji za radu. :super

Takze koupit shell V power tim to polejt zapalit nejlepe jeste v aute. Koupit v DM paletu Pohlcovače pachu textilií aby to potlacilo ten smrad spaleniste. A jedeme dal. :D

Odesláno

to se musi vysat... sehnat vysavac co vysava vodu, namocit ucinym samponem,vydrhnout, vysat, namocit, vydrhnout, vysat a dokud to nebude smrdet. skoda ze jsi z pardubek, udelal bych ti to.

Odesláno

autoglym, chemicalguys, dodo, normfest, a vicemene bez vody, pouze sampon.. pouzivame normfast a veme i mastny skvrny od smiru, vazeliny. a jeste me napadlo jedno. technickej benzin by taky nebyl marnej na neutralizovani,aby to nebylo mastny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...