h4wk3y Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Ahojda, prijde jen me ten zavit na VIFu ouplne blbej? Jelikoz se mi podarilo v kufru vylit cca pul plechovky zimniho VIFu, tak mi to nechutne smrdi po celym aute... Takze otazka, cim ucinne vycistit VIF, ktery pekne nasakl do te calounene \"podlahy\" v kufru? Co jsem na to koukal, tak ten koberec je napevno, tak co s tim? Diky za rady.. Citovat
chuck11 Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 no kuwa VIF smrdí pořádně tak to ti nezávidím. koberec není napevno,dá se vyndat,pak bych to zkoušel tepem na koberce a drhnout a drhnout Citovat
oddie Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 oddie, vysokou horlavost to mit nebude To auto? No, radši bych to v reálu nezkoušel Citovat
Qcko Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Uf, tak VIF nevycistis, vyhodit koberec von z auta a nechat vypachnut, ak je to iba na koberci, zohnal by som si rovno druhy Citovat
ozzy56 Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 VIF jsem měl v kufru na levé straně v tom kaslíku, tam se nevyleje Citovat
h4wk3y Odesláno 30. leden 2012 Autor Odesláno 30. leden 2012 no ja ho tam mam taky.. ma tam lano a je to docela plny... Vzdycky ho tam narvu a drzi tam dobre... Tentokrat asi tak dobre nedrzel.... A je to opravdu ukrutnej smrad... No, diky za rady... jen je to blby ted v zime, to bude schnout pul roku.... A jinak auto palit nebudu... maximalne ten koberec Citovat
koblih69 Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Koberec vytáhnout ven a vyčistit benzínem jde to docela dobře. Holt než to trochu vysmrádne tak budeš jezdit bez něj... Citovat
Qcko Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Ja vozim VIF nalavo za CD changerom, tam pasuje uplne presne a ani sa nepohne Citovat
negrbob Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 No tak me se vylil nejen vif ale jeste pul litru rozmrazovace oken. Vrazedna kombinace. Vetrani nepomaha vetram to uz pres mesic :-( Zkusim ten benzin. Citovat
jarmyl Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Vy to snad nezavíráte? Já to měl taky v bočním kastlíku za gumou a ještě v igelitce Citovat
koblih69 Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 No tak me se vylil nejen vif ale jeste pul litru rozmrazovace oken. Vrazedna kombinace. Vetrani nepomaha vetram to uz pres mesic :-( Zkusim ten benzin. Jo jak psal Oddie - a pak zapálit :-D, benzín je těkavější, takže to vytřeš, tapec zůstane čistej, ale stejně musí vysmrdět. Než to dáš do auta doporučuju nějaký pohlcovač pachů - třeb v DM mají něco s rozprašovačem a funguje to super. Citovat
h4wk3y Odesláno 30. leden 2012 Autor Odesláno 30. leden 2012 koblih69: Diky za radu, udelam to technicakem a uvidime... Citovat
Péťa Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Já takhle vylil plechovku barvy na dřevo. Nechal jsem ten kobereček venku vysmrádnout a je to. Právě v mrazu to je ideální, ale nesmí být vlhko. Citovat
koblih69 Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Tak jsem byl poučen, že to co používám se jemenuje: Pohlcovač pachu textilií a prodává se to opravdu DM drogerii. Můžu doporučit na cokoliv - když vám zateče do auta, když se vám tam poblinká dítě nebo spolujezdec nebo třeba když se vám ve služebáku rozlije slivovička Citovat
negrbob Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 tez dekuji za radu. Takze koupit shell V power tim to polejt zapalit nejlepe jeste v aute. Koupit v DM paletu Pohlcovače pachu textilií aby to potlacilo ten smrad spaleniste. A jedeme dal. Citovat
oni Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 to se musi vysat... sehnat vysavac co vysava vodu, namocit ucinym samponem,vydrhnout, vysat, namocit, vydrhnout, vysat a dokud to nebude smrdet. skoda ze jsi z pardubek, udelal bych ti to. Citovat
oni Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 autoglym, chemicalguys, dodo, normfest, a vicemene bez vody, pouze sampon.. pouzivame normfast a veme i mastny skvrny od smiru, vazeliny. a jeste me napadlo jedno. technickej benzin by taky nebyl marnej na neutralizovani,aby to nebylo mastny. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.