Radek Hurvajz Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Jo ja zase využivam hlašky z filmů občas na vyzvánění, hlavně z Slavnosti sněženek:D:D Citovat
Šalda Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Jsou obě levý, ale nekupte to, když to bylo tak levný:D Citovat
Edison Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Na SMS mám zase jednu z divadla: \"Ty we, to se nedá číst, z toho by ses posal...\" Citovat
Edison Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Jinak dobrý jsou z S čerty nejsou žerty: Uhni, bachore... a mnoho dalších. Nebo ze Švejka: Já jsem nevinej! Citovat
Benžík Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Dobrý je \"každého čtvrt roku.......neber úplatky nebo se z toho zblázníš\". Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 JJ, nebo Máchale spadlo ti to. Nebo když Nárožný zařve \" K Zemíííííí\" Ovšem tohle je bomba - [upravil dne 28/1/12 21:08 od Radek Hurvajz] Citovat
Roman Bazi Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Tož já tu píseň včera hledal do noci, nebo spíš do rána a dnes si ji zpívám taky celý den. Asi už blbnu. Citovat
punkac Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 takže trocha historie mého zvonění Slavnosti sněženek monolog Krejčíka o tom jak celou hodinu nakupuje a žere salám v posteli a k snídaní jí vepřovej bůček Jáchyme, hoď ho do stroje skorem celej film Vesničko, má středisková taky celej film (momentálně krátká verze Prahy) S čerty nejsou žerty mám jako SMS Tři vojáky zranil, dva zhmoždil a jednoho...... zesměšnil hlas Nárožnýho je fakt pecka měl jsem i trochu kontraverzní z majora zemana ze studny Fajnovejch chlap fajnovej, to by byla pomocná stáž VB, nebo Váš dědeček byl taky holič? Nééé řezník, my se krve nebojíme a na SMSku Stardust na příjmu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Hele toho krejčika jsem pravě psal výše, to je prostě nezapomenutelný, nebo jak Hrušinskej veze ty baby, To je dost žes nás dědku zase jednou vyvez, a pak dědkůů vrať se:D Jj, tyhle filmy jsou tak supeorvý že stojí za to je vidět několikrát, ještě Kurvahošigutentag:D [upravil dne 28/1/12 21:14 od Radek Hurvajz] Citovat
punkac Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 jsou cejtit křemenáče a hříbky...... jestli dostanem zápal plic...... to zas bude v áleji nablito dobrej je ten, co chtěl bejt zasloužil umělec. Co já s rumem, vždyť mám cukrovku, tak na alkohol ani pomyšlení, a celý máslo, vždyť já nemám ani ledničku, vždyť mi to žlukne nebo jak vyprávěl o chlebu A nakonec povídání o nejhezčí květině na záhonku, který končí, že je to brambora a on řekne:\"Brambory praseti a prasátko potom mě\" Citovat
Roman Bazi Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Jo, tyhle filmy typu Slavnosti ..., Postřižiny, Vesničko má ..., Konec starých časů, Na samotě u lesa atd. si pouštím pořád dokola. Do toho střídám Cimrmana. Citovat
punkac Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 jeho umění se dalo přirovnat k sopce, která svou erupcí zasypala sama sebe...... Aby se na konec z nebe snesl výmluvný mistrův epitaf:\"Budoucnost patří aluminiu\" ještě jsme zapomněli na můj nejoblíbenější film Hoří má panenko:\" Cos mi vyndal tu tašku na stůl, ty pitomče jeden stará. Tady každej krade a ty se na to jen díváš\"\"Pepiku tam žádná čokoládová koule nebyla, tam byla flaška koňaku. Máš pravdu, ale kde je ta flaška?\" Tak my teď zhasneme a ti, co to zebrali, to honem rychle vrátí zpátky..... Ale nééé vobráceně, né vobráceně\" Ty co nic neukradli, to musej brát, jako že nic nevyhráli :D:D Dědóóó, není vám zima? Dejte ho blíž k ohni. Dyť on se dívá, jak mu hoří barák, otočte ho!!! A pak mám rád ještě Marečku podejte mi pero ale to bych se upsal Citovat
Edison Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Jako technik miluju hlášku: \"Tak jak to chodí?\"... atd... A do telefou: \"Vrátnice? Tady nádraží...\" [upravil dne 28.1.2012 21:41 od Edison] Citovat
punkac Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 Chodí to dobře, ale neseje to..... To je u secího stroje dost podstatná závada Podívali jste se dolů? (kroucení hlavlou) To byste se museli ohnout.... Dyť to máte vobalený barvou A hele závodní rada! Citovat
Péťa Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Asi to znáte, ale pro jistotu: http://hlasky-z-filmu.cz/category/hlasky-z-filmu-mp3/ Citovat
punkac Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 známe a mnohem víc. Dalo by se říct, že v tomhle jsem profík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.