Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

takže trocha historie mého zvonění

Slavnosti sněženek monolog Krejčíka o tom jak celou hodinu nakupuje a žere salám v posteli a k snídaní jí vepřovej bůček

Jáchyme, hoď ho do stroje skorem celej film

Vesničko, má středisková taky celej film (momentálně krátká verze Prahy)

S čerty nejsou žerty mám jako SMS Tři vojáky zranil, dva zhmoždil a jednoho...... zesměšnil

hlas Nárožnýho je fakt pecka

měl jsem i trochu kontraverzní z majora zemana ze studny Fajnovejch chlap fajnovej, to by byla pomocná stáž VB, nebo Váš dědeček byl taky holič? Nééé řezník, my se krve nebojíme a na SMSku Stardust na příjmu

Odesláno

Hele toho krejčika jsem pravě psal výše, to je prostě nezapomenutelný, nebo jak Hrušinskej veze ty baby, To je dost žes nás dědku zase jednou vyvez, a pak dědkůů vrať se:D

Jj, tyhle filmy jsou tak supeorvý že stojí za to je vidět několikrát, ještě Kurvahošigutentag:D

[upravil dne 28/1/12 21:14 od Radek Hurvajz]

Odesláno

jsou cejtit křemenáče a hříbky...... jestli dostanem zápal plic...... to zas bude v áleji nablito

dobrej je ten, co chtěl bejt zasloužil umělec. Co já s rumem, vždyť mám cukrovku, tak na alkohol ani pomyšlení, a celý máslo, vždyť já nemám ani ledničku, vždyť mi to žlukne

nebo jak vyprávěl o chlebu :D A nakonec povídání o nejhezčí květině na záhonku, který končí, že je to brambora a on řekne:\"Brambory praseti a prasátko potom mě\" :D

Odesláno

jeho umění se dalo přirovnat k sopce, která svou erupcí zasypala sama sebe...... Aby se na konec z nebe snesl výmluvný mistrův epitaf:\"Budoucnost patří aluminiu\"

ještě jsme zapomněli na můj nejoblíbenější film Hoří má panenko:\" Cos mi vyndal tu tašku na stůl, ty pitomče jeden stará. Tady každej krade a ty se na to jen díváš\"\"Pepiku tam žádná čokoládová koule nebyla, tam byla flaška koňaku. Máš pravdu, ale kde je ta flaška?\"

Tak my teď zhasneme a ti, co to zebrali, to honem rychle vrátí zpátky..... Ale nééé vobráceně, né vobráceně\"

Ty co nic neukradli, to musej brát, jako že nic nevyhráli :D:D:D

Dědóóó, není vám zima? Dejte ho blíž k ohni. Dyť on se dívá, jak mu hoří barák, otočte ho!!!

A pak mám rád ještě Marečku podejte mi pero :D ale to bych se upsal

Odesláno

Chodí to dobře, ale neseje to..... To je u secího stroje dost podstatná závada

Podívali jste se dolů? (kroucení hlavlou) To byste se museli ohnout.... Dyť to máte vobalený barvou :D

A hele závodní rada!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...