Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hola hej..peugeot-club forum » Pokec » tak jsem si trochu vylepšil auto ...

tady se resi, resp. dava na vedomi, ze nejaka firma anglia trading vyprodava polepy interieru v korenovem dekoru tak jak to mame uz od vyroby..cena je cca necele dve kila + dobirka kolem stovky. Uz jsem si to objednal...normalne to stoji nekolikanasovne tolik. Aspon to auto ozivim, je to zevnitr cele takove sedive ...uz se tesim, nevahejte, za ty prachy je to super. Trundik si to koupil do 405tky tak se kouknete na fotky, vypada to velice pekne !!!! Pozn. maji to pouze na starsi model do r.v. 94 ...takze timto majitele novejsich modelu nepotesim, ale popravde ti maji ten interier uz docela vzheldnejsi a ne tak hranaty jako my dedousci :)

Odesláno

Áno, áno, před minutou jsem odeslal mail s objednávkou. Psali mi, že to stojí 178,- plus dobírka, což je sranda. Uvidím, jak se mi to bude jevit a pokud se mi to náhodou nebude líbit, tak kvůli dvěma stovkám nezahynu...

[Editován dne 19/4/05 Petr605]

Odesláno

no to my mame taky jinou pristrijovku :) tak byl obrazek ze 405tky....samozrejme jsme si objednali polepy na 605tku ze :))) napodobne...prodava se to za tisice...kdyz se mi to nebude libit o cemz pochybuji, tak to tam proste nedam :) Ale chce to ten vnitrek ozivit..palubka cela cerna...takhle to bude peknejsi

Odesláno

uz ti to prislo petre ? me dneska...akorat jsou docela tmave, o dost tmavsi nez na tom obrazku od trundika...skoda, chtel jsem prave spis takove svetlejsi

Odesláno

No jo, přišlo! V úterý jsem posílal mail a dneska do bylo doma. Vůbec jsem to nečekal takhle rychle. Nejsem bohužel doma, takže to uvidím až zítra odpoledne. Pak dám vědět. Vyfotím a ukážu pokud to použiju.

Rimmer: hele, má to apoň podobnej odstín jako ta lišta nad kastlíkem?

Odesláno

uz jsem to nalepil... odstin..no je to ciste hneda barva..tmavsi..to co je pod kastlikem je vice do cerveno hnedo oranzova.....ale snese se to....jinak si vemte na to lepeni i sekundove...napr. na casti palubky, kde se to lepi ne na zcela rovny povrch a tam kde se to lepi na ten material cim je potahnuta palubka to chce v rozich kapnout sekundak..pak to drzi v pohode...cekal jsem, ze ze tech dekoru bude vic..jenze jak sem koukal...stejne je neni kam nalepit..ta palubka takove mista proste nema :)

Odesláno

Tak jsem to nalepil na tu vaničku u ovládání zrcátek, na popelník a deklík na rádio. Na ostatních dílech to nedrží a lepit to lepidlem nechci. Deklík na rádio se tím hůř otevírá a zavírá. Možná to sundám. Uvidíme. Je to dost tlustý, myslel jsem, že to bude tenký, ale kdepak. Navíc to není přesný - spíš menší, vypadá to trošku kýčovitě. Ale aspoň byla sranda, když jsem to zkoušel lepit. :)

Odesláno

no v podstate mas pravdu, ale tam kde to nedrzelo sem to podlepil sekundovym jak sem psal a drzi to, do noveho auta by to asi byla skoda a taky bych si to nedal, ale tady to nevadi...ted deda to nejak snese :)

Odesláno

Teda vase starosti bych chtel mit :D Ja se chystam lepit gumy kolem dveri, uz se trhaji... A lepeni nemam rad :bojim

To jsem jeste dneska mj. kupoval vterinove lepidlo, zaplatil a ... zapomnel ho tam. Ale pri soucasnych cenach nafty se mi tam ani nevyplati vracet ;)

• O 4 týdny později...
Odesláno

No nevim. Tu jedinou samolepku, kterou jsem nalepil na tu vaničku s tlačítkama na ovládání zrcátek asi brzo zase odlepim, protože se to leskne a já se pořád dívám pod ručku, co se to tam děje.:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...