rimmer Odesláno 19. duben 2005 Odesláno 19. duben 2005 Hola hej..peugeot-club forum » Pokec » tak jsem si trochu vylepšil auto ... tady se resi, resp. dava na vedomi, ze nejaka firma anglia trading vyprodava polepy interieru v korenovem dekoru tak jak to mame uz od vyroby..cena je cca necele dve kila + dobirka kolem stovky. Uz jsem si to objednal...normalne to stoji nekolikanasovne tolik. Aspon to auto ozivim, je to zevnitr cele takove sedive ...uz se tesim, nevahejte, za ty prachy je to super. Trundik si to koupil do 405tky tak se kouknete na fotky, vypada to velice pekne !!!! Pozn. maji to pouze na starsi model do r.v. 94 ...takze timto majitele novejsich modelu nepotesim, ale popravde ti maji ten interier uz docela vzheldnejsi a ne tak hranaty jako my dedousci Citovat
Petr605 Odesláno 19. duben 2005 Odesláno 19. duben 2005 Áno, áno, před minutou jsem odeslal mail s objednávkou. Psali mi, že to stojí 178,- plus dobírka, což je sranda. Uvidím, jak se mi to bude jevit a pokud se mi to náhodou nebude líbit, tak kvůli dvěma stovkám nezahynu... [Editován dne 19/4/05 Petr605] Citovat
Fusion Odesláno 19. duben 2005 Odesláno 19. duben 2005 pak se pochlubte já si budu asi dělat pár věcí do interiéru z chromu... ještě nevím ale ta cena je směšná, bežně se to prodává za tisíce. Citovat
k.malik Odesláno 19. duben 2005 Odesláno 19. duben 2005 Mam jinou pristrojovku nez je na fotu, jsem zvedav jak dopadnes Petr605. Doufam, ze se pochlubis. Citovat
rimmer Odesláno 19. duben 2005 Autor Odesláno 19. duben 2005 no to my mame taky jinou pristrijovku tak byl obrazek ze 405tky....samozrejme jsme si objednali polepy na 605tku ze )) napodobne...prodava se to za tisice...kdyz se mi to nebude libit o cemz pochybuji, tak to tam proste nedam Ale chce to ten vnitrek ozivit..palubka cela cerna...takhle to bude peknejsi Citovat
rimmer Odesláno 21. duben 2005 Autor Odesláno 21. duben 2005 uz ti to prislo petre ? me dneska...akorat jsou docela tmave, o dost tmavsi nez na tom obrazku od trundika...skoda, chtel jsem prave spis takove svetlejsi Citovat
Petr605 Odesláno 21. duben 2005 Odesláno 21. duben 2005 No jo, přišlo! V úterý jsem posílal mail a dneska do bylo doma. Vůbec jsem to nečekal takhle rychle. Nejsem bohužel doma, takže to uvidím až zítra odpoledne. Pak dám vědět. Vyfotím a ukážu pokud to použiju. Rimmer: hele, má to apoň podobnej odstín jako ta lišta nad kastlíkem? Citovat
rimmer Odesláno 21. duben 2005 Autor Odesláno 21. duben 2005 uz jsem to nalepil... odstin..no je to ciste hneda barva..tmavsi..to co je pod kastlikem je vice do cerveno hnedo oranzova.....ale snese se to....jinak si vemte na to lepeni i sekundove...napr. na casti palubky, kde se to lepi ne na zcela rovny povrch a tam kde se to lepi na ten material cim je potahnuta palubka to chce v rozich kapnout sekundak..pak to drzi v pohode...cekal jsem, ze ze tech dekoru bude vic..jenze jak sem koukal...stejne je neni kam nalepit..ta palubka takove mista proste nema Citovat
Dress Odesláno 22. duben 2005 Odesláno 22. duben 2005 mě osobně se to nelíbí, přijde mi to takový nepřirozený nevím...ale proti gustu, žádný..... Citovat
Petr605 Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 Tak jsem to nalepil na tu vaničku u ovládání zrcátek, na popelník a deklík na rádio. Na ostatních dílech to nedrží a lepit to lepidlem nechci. Deklík na rádio se tím hůř otevírá a zavírá. Možná to sundám. Uvidíme. Je to dost tlustý, myslel jsem, že to bude tenký, ale kdepak. Navíc to není přesný - spíš menší, vypadá to trošku kýčovitě. Ale aspoň byla sranda, když jsem to zkoušel lepit. Citovat
rimmer Odesláno 24. duben 2005 Autor Odesláno 24. duben 2005 no v podstate mas pravdu, ale tam kde to nedrzelo sem to podlepil sekundovym jak sem psal a drzi to, do noveho auta by to asi byla skoda a taky bych si to nedal, ale tady to nevadi...ted deda to nejak snese Citovat
Petr605 Odesláno 24. duben 2005 Odesláno 24. duben 2005 No já jsem nechtěl lepidlo používat, aby bylo cesty zpět. No zkusil jsem to a nedopadlo to. Ale nelituju, spíš bych asi litoval, kdybych to nezkusil. Citovat
Trundik Odesláno 24. duben 2005 Odesláno 24. duben 2005 Zkus chemopren. Ten se nezažírá do plastu a potom jde pěkně odstranit. Citovat
Petr605 Odesláno 24. duben 2005 Odesláno 24. duben 2005 Já nevím, možná to zkusím. S tím chemoprenem máš pravdu. Citovat
Dydzej Odesláno 24. duben 2005 Odesláno 24. duben 2005 Teda vase starosti bych chtel mit Ja se chystam lepit gumy kolem dveri, uz se trhaji... A lepeni nemam rad To jsem jeste dneska mj. kupoval vterinove lepidlo, zaplatil a ... zapomnel ho tam. Ale pri soucasnych cenach nafty se mi tam ani nevyplati vracet Citovat
Spec Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 No, tak už jem si to objednal taky... takže asi bude taky sranda. Citovat
Petr605 Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 No nevim. Tu jedinou samolepku, kterou jsem nalepil na tu vaničku s tlačítkama na ovládání zrcátek asi brzo zase odlepim, protože se to leskne a já se pořád dívám pod ručku, co se to tam děje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.