Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ještě jsem nikoho nepotkal, ale předpokládám buzerace bude... mám technickou do konce tohoto měsíce, ale z nálepky není vidět den, jen měsíc - takže se bude ověřovat, a když jim to o ten tejden neklapne, tak budou aspoň zlostně zkoumat, jestli to tou technickou fakt projde :)

Odesláno

To já mám za sebou úspěšně technickou, takže jsem částečně v klidu. Když mě zastaví tak stejnak vždy kontrolujou moje papíry a řeší jestli auto má metalízu nebo ne!!! Ale jnjak si z Kryštofem nedělám vrázky. Pkud budou chtít tak budou buzerovat vždy. S přibívajcími teplotními stupni budou vylézat čím dál víc z kanclu aby se ohřáli protože vlétě jim netopí :D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

V pátek bylo vedro, já cestoval 150km a neviděl jsem jedinou kontrolu. Včera bylo relativně hnusně a za Vehlovicema u Mělníka jsem solil 200,- za těžkou nohu , takže na teplý a krásný počasí bych moc nesázel. Naštěstí na mě byl hodnej, tak jsem nemusel nic ukecávat se služebákem.

Odesláno

Já byl dneska v Hr. Králové a viděl jsem je asi na 6 místech, ale všechno v klidu, spíš jenom koukali a semtam stopli auto, jak říkám, zatím klid.;)

Odesláno

Já mám tu nevýhodu, že mě nejdřív slyšej a pak teprve viděj, takže pokud nemaj plno, tak mě zastavěj jen proto aby mě mohli sprdnout za výfuk a u toho nikdy nezůstane :bojim

Odesláno
Napsán autorem Dundee

V pátek bylo vedro, já cestoval 150km a neviděl jsem jedinou kontrolu. Včera bylo relativně hnusně a za Vehlovicema u Mělníka jsem solil 200,- za těžkou nohu , takže na teplý a krásný počasí bych moc nesázel. Naštěstí na mě byl hodnej, tak jsem nemusel nic ukecávat se služebákem.

Jo jo tam to znám, když už jsem tam taky několikrát solil při cestě na chatu, ale takhle hodný na mě nebyli nikdy.

Odesláno
Napsán autorem Bohouš 205 GTI

Já mám tu nevýhodu, že mě nejdřív slyšej a pak teprve viděj, takže pokud nemaj plno, tak mě zastavěj jen proto aby mě mohli sprdnout za výfuk a u toho nikdy nezůstane :bojim

-----------------------------------------

To je tím, že jezdíš pomeljš než zvuk. Zkus ještě trochu přidat:D:D:D

Odesláno
Napsán autorem John

Tak dneska jsem je videl na každým možným rohu a? už s radarem a nebo jen tak, hold budou všude...

:):)

Tak si dávej pozor? :D:D:papa

Odesláno

včera jsem na parkovišti v brně montoval palubku a přijely benga a zkoumali tam nějaký odstavený vrak. něco tam plácali to vysílačky a vzhledem k tomu, že jsem stál s autem hned vedle tak jeden za mnou přišel, jestli mám nějaký doklady. samozřejmě jsem je měl doma, tak jsem mu šel nadiktovat iniciály, ten to nahlásil slečně do vyslílačky a za chvíli přišla odpověď že jsem ok. to? vše

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...