Bohouš Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 Tak co akcička našich strážců ?? Já osobně teda auto nevyndavám z garáže - při těhlech akcích jdou po mě jak slepice po flusu. :papa Citovat
oddie Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 Ještě jsem nikoho nepotkal, ale předpokládám buzerace bude... mám technickou do konce tohoto měsíce, ale z nálepky není vidět den, jen měsíc - takže se bude ověřovat, a když jim to o ten tejden neklapne, tak budou aspoň zlostně zkoumat, jestli to tou technickou fakt projde Citovat
Tazman Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 To já mám za sebou úspěšně technickou, takže jsem částečně v klidu. Když mě zastaví tak stejnak vždy kontrolujou moje papíry a řeší jestli auto má metalízu nebo ne!!! Ale jnjak si z Kryštofem nedělám vrázky. Pkud budou chtít tak budou buzerovat vždy. S přibívajcími teplotními stupni budou vylézat čím dál víc z kanclu aby se ohřáli protože vlétě jim netopí :D:D:D:D:D:D Citovat
Dundee Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 V pátek bylo vedro, já cestoval 150km a neviděl jsem jedinou kontrolu. Včera bylo relativně hnusně a za Vehlovicema u Mělníka jsem solil 200,- za těžkou nohu , takže na teplý a krásný počasí bych moc nesázel. Naštěstí na mě byl hodnej, tak jsem nemusel nic ukecávat se služebákem. Citovat
Guest MilaS Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 Já byl dneska v Hr. Králové a viděl jsem je asi na 6 místech, ale všechno v klidu, spíš jenom koukali a semtam stopli auto, jak říkám, zatím klid. Citovat
Bohouš Odesláno 18. duben 2005 Autor Odesláno 18. duben 2005 Já mám tu nevýhodu, že mě nejdřív slyšej a pak teprve viděj, takže pokud nemaj plno, tak mě zastavěj jen proto aby mě mohli sprdnout za výfuk a u toho nikdy nezůstane Citovat
John Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 Tak dneska jsem je videl na každým možným rohu a? už s radarem a nebo jen tak, hold budou všude... :) Citovat
sipka Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 Napsán autorem Dundee V pátek bylo vedro, já cestoval 150km a neviděl jsem jedinou kontrolu. Včera bylo relativně hnusně a za Vehlovicema u Mělníka jsem solil 200,- za těžkou nohu , takže na teplý a krásný počasí bych moc nesázel. Naštěstí na mě byl hodnej, tak jsem nemusel nic ukecávat se služebákem. Jo jo tam to znám, když už jsem tam taky několikrát solil při cestě na chatu, ale takhle hodný na mě nebyli nikdy. Citovat
Marlin Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 teda panove, vase problemy bych chtel mit :D:P Citovat
Neon Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 Já už to mám 2x za sebou - ale ani moc nepruděj... Jenom se jim nelíbilo, že v předu nemám značku Citovat
vlp Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 u nas na SK bude Jastrab na buduci tyzden....este ze je auto v oprave Citovat
Holly Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI Já mám tu nevýhodu, že mě nejdřív slyšej a pak teprve viděj, takže pokud nemaj plno, tak mě zastavěj jen proto aby mě mohli sprdnout za výfuk a u toho nikdy nezůstane ----------------------------------------- To je tím, že jezdíš pomeljš než zvuk. Zkus ještě trochu přidat:D:D:D Citovat
-=Michal=- Odesláno 19. duben 2005 Odesláno 19. duben 2005 Když bude nějakej modrej mozek mít chu?, tak vás stejně dostane. I kdyby to mělo bejt třeba na odřenej lak nebo mikrotrhlinku na předním světle Citovat
Dundee Odesláno 19. duben 2005 Odesláno 19. duben 2005 Tady v okolí Kbel, Proseka a Letňan jich bylo dopoledne docela dost, ale nikde asi neměřili, protože jsem neviděl zvedlou plácačku Citovat
Tazman Odesláno 19. duben 2005 Odesláno 19. duben 2005 Napsán autorem John Tak dneska jsem je videl na každým možným rohu a? už s radarem a nebo jen tak, hold budou všude... :) Tak si dávej pozor? :D:papa Citovat
white Odesláno 19. duben 2005 Odesláno 19. duben 2005 V Chomutově byl v pondělí klídek v úterý jsem viděl asi 5 hlídek ale vždycky měli plno a dneska se teprve uvidí Citovat
Fusion Odesláno 20. duben 2005 Odesláno 20. duben 2005 v Brně zřejmě zaspali... žadný dálniční kontroly, měření rychlosti, nic Citovat
zoby Odesláno 20. duben 2005 Odesláno 20. duben 2005 včera jsem na parkovišti v brně montoval palubku a přijely benga a zkoumali tam nějaký odstavený vrak. něco tam plácali to vysílačky a vzhledem k tomu, že jsem stál s autem hned vedle tak jeden za mnou přišel, jestli mám nějaký doklady. samozřejmě jsem je měl doma, tak jsem mu šel nadiktovat iniciály, ten to nahlásil slečně do vyslílačky a za chvíli přišla odpověď že jsem ok. to? vše Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.