Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pred kupou mi tam naliali elf 5w40 a dnes som dokonca zistil ze to bol semi-synthetic a nie full ... tak preto :) dalsia vymena po vyplachu bude za 10tis m ak nie menej :) diki za radu

• O 3 roky později...
Odesláno

Už celkem staré téma tak ho trošku oživím. Používáte někdo proplach TEC před výměnou oleje?

Já tedy už 70tis km dávám do auta (607, 2,2hdi najeto 145tis) jen Ineo po 15tis a origo filtr, letos jsem měl hodně krátkých tras, tak vyměním už po 10tis, (těch 800kč za výměnu mi nezabije) tak zvažuju, jestli proplach jo a nebo ne.

Odesláno (upraveno)

ja kedysi skusal naftu :)  (1:1    olej -nafta ) tiez dobre funguje ale podla mna je to zbytocne cistit mozes viac poskodit jak pomoct

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Už celkem staré téma tak ho trošku oživím. Používáte někdo proplach TEC před výměnou oleje?

Já tedy už 70tis km dávám do auta (607, 2,2hdi najeto 145tis) jen Ineo po 15tis a origo filtr, letos jsem měl hodně krátkých tras, tak vyměním už po 10tis, (těch 800kč za výměnu mi nezabije) tak zvažuju, jestli proplach jo a nebo ne.

tak proč vlastně uvažuješ na proplachováním ?? ;)

Odesláno (upraveno)

Od koupe auta 138t km menim po 13t az 15t km. Zkousel jsem to ze zvedavosti pri 190t km a zadna zmena. Myslim, ze pokud se meni olej pravidelne, neni treba chemie.

Upraveno uživatelem Lada78

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...