Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera jsem byl donucen okolnostmi vyrazit na delší cestu opět 807 a zjistil jsem že se mi jak v podélné tak svislé ose maličko viklá volant. Ne v upevnění celkovém, ale prostě když volant chytnu v poloze 3/4 na 3 a nebo půl 12té a udělám rukama protipohyb tak se malinko volant pohne, jen samotný volant nikoliv tyč.

Kdyby to byl Favorit tak řeknu že stačí dotádnout tu středovou matici pod znakem Škoda. Ale tady nevím jak to může být upevněné, je to pohyb tak milimetr s tvrdým dorazem.

Neporadíte někdo prosím. Asi to při jízdě nevadí, ale je to takový nepříjemný pocit.

Odesláno

Přesně,kaplička s ukazateli se ani nehne. Je to jako by se kýval jen samotný věnec volantu. Když ho vytočím tak je to stejné. Teď jsem jel a znovu to zkoušel a řekl bych že je větší výkyv vodorovně než svisle.

Odesláno

Není nebo nejsou nějaké šrouby na utažení volandu, protože to fakt tak vypadá.

Odesláno

Já to měl taky povolený, sundej AirBag ( odpojená baterka ) a pod tím najdeš šroub který se musí dodáhnout. Doporučuju ho zajistit tmelem proti povolení.

[upravil dne 4/1/12 14:16 od koblih69]

Odesláno

Tak to už je věc na servis, protože hrát si s Airbagem nechci. To je pak risk že nebude funkční.

Takže to může být tím? Děkuji mnohokrát za radu.

Odesláno

no myslim si ze mas vuli v prevodce rizeni , tchan to ma taky , trosku vule tam je , jinak rizeni na vraku se da sehnat za 5tisic uz jsem to obvolaval.

Odesláno

to si fakt nemyslím, je to jen hlava volantu.

Všechno další drží v pohodě, včetně štelování volantu a vůle kol. Převodka by neměla vliv na místní výkyv volantu, netočí se do strany ale podle sviclé nebio vodorovné osy dopředu a dozadu. Jako když se kývá na tyči, ale ta tyč se ani nehne a ani nepootočí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...