Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to ZoSO, Dodo407SW...

Jako fakt a zcela reálně. Každý má svůj názor a já nepatřím mezi to stádo, kterému se Rodius nelíbí. Uznávám, že vypadá poněkud netradičně a osobně o něm tvrdím, že \"je tak hnusnej, až je krásnej.\"

Po praktické stránce v podstatě nemá konkurenci, kvalita je v pořádku a v podstatě je to ze 75% mercedes. A co je hlavní... líbí se mi. :roker

to Medvěd...

jj, ještě žiju. Díky za přání a nápodobně.

Odesláno

Za bílýho Range Rovera bych se nezlobil, nebo radši dva, jeden by byl v servisu, druhym bych jezdil :D

k těm sangyongům: kamarád před pár lety dělal u Emila Freye na stodůlkách, tak mě provez skoro všema modelama (rexton, kyron, actyon) a pocit kvality mercedesu jsem z toho rozhodně neměl (z toho jsou tam snad jen nápravy a motor ze starýho ML) a za ty prachy co za to chtěj. Moc už si to nepamatuju, ale vim, že nás tam pár věcí zarazilo v kvalitě provedení, spasování apod. Nejvíc mě asi pobavil Actyon, to auto nemělo skoro žádnej kufr, začínal až ve vejšce zadního nárazníku

Odesláno

snu je a bylo spousta , od super sportu (ty casem mizi) po GT (a tady vyhrava delsi dobu nisan GTR ) , SUV ( cim vetsi tim lepsi , mercedes R, Toyota LC 150 ) ,konceje offroudem ( defender 110, Jeep Wrangler rubicon )

ale realita je C5 kombi

Odesláno

Som veľmi spokojný zo 407-mou, keby bolo tých € nazvyš a to len snívať môžem tak by na dvore stálo toto.

Lexus LS600.

post-27076-14109621554177_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...