Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Odesláno

:xvul za mě žádnou, páč v ní dávaj stejně velký kulový. Jediný, na co bych tv možná pořídil, je hraní tenisu na xboxu, ale i to mě by stejně přestalo bavit, proto nic nebude :D

Raději půjdu ven nebo za kamarády :papa

Odesláno

JJ dík:D jelikož jsem nemocnej a nudím se..šílený pro mě být u pc...navíc ty odkazy oproti ránu už snad ani nefungují..šlo o srandu :D:D jedná se o jednu a tu samou tv:fnuk

původní záměr byl nechat se vyjádřit místní radílky, ale pak si říkám jsou to většinou mladí kluci co si to dovedou vygůglit:)

[upravil dne 28.12.2011 14:07 od rgot]

• O 8 let později...
Odesláno

nastal čas nahradit prahistorickou plasmu ale výběr je tedy až neuvěřitelný.Když si ale  něco vyberu tak se pak někde dočtu že s ní byli problémy. 

mohu poprosi nějaké osobní zkušenosti těch co nakoupili tv řekněme za posledního půlroku? nebo nějaké konkrétní tipy?

mé požadavky jsou vcelku normalni. tv signal jedu od tmobile, router je taky hned vedle tv. kdyby mela wifi kvuli sem tam prehrani neceho z telefonu bylo by to fajn popr alternativa Lan pripojeni kvuli YouTube v tv. ale neni podminkou . preferuji oled nebo qled ci podobnou obrazovku , určitě černou a velikostně 60"-65" . bude stat na stojanu cca  do 40 cm od zdi. ambientní osvetleni mi netreba .

děkuji převelice.

Odesláno

TCL jsem koukal , jen je to pro mne neco neznameho ,philips zase je vetsinou s ambientem ikdyz to by melo jit asi vypnout. ale kazdopadne to jsou jen LED tv ne?

Odesláno

Pokud chceš OLED tak jednoznačně LG. Jejich TV patří k top s OLED panelem a mají veškeré moderní vybavení. WebOS je parádně uživatelsky přívětivý. Moji rodiče mají Philips s Android a je to hrozně těžkopádné. Už jen taková banalita jako třídění kanálů stojí za to. Prostě Android nebyl nikdy primárně dělán pro TV a jde to poznat. Každopádně je to o vkusu každého. 

Odesláno

Jde ti o konzoli PS5 / Xbox series X? Nebo k čemu jinému 120 FPS? Byl na to nějaký update firmware mám pocit. 

Odesláno (upraveno)
před 12 minutami, HanysR napsal:

Philips s Android a je to hrozně těžkopádné

Zde souhlasím...je to trošku těžkopádné a místy "jiné" oproti Tizen, WebOS apod. Ale já osobně bych momentálně neměnil...ale víte, jak je to s tou liškou, jak si chválí ten svůj ocas :D

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno (upraveno)

@vagiJasně proto říkám že každý dle chuti. Já chci od TV aby byla tou TV s něčím navíc a na ostatní mám v TV stolku HTPC s Windows což ostatně víš 😉 Těžko někomu radit, každý má jinou představu a požadavky. 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

@Pe.TrZa mně úplně super. 

Jinak pokud jde o Android tak nej volba je dokoupit nVidia Shield TV - záruka častých aktualizací a silného HW. Pokud už ho někdo vyžaduje a je trošku náročný. V těch TV to bývá často slabota a šetří se tam každý dolar což je nepochopitelné. TV za 60 má slabší HW než čínský box za tisíc 

Odesláno

Jinak i taková banalita jako ovladač je u LG parádní protože Magic Remote a ovládání stylem laserového ukazovátka je pecka. Mnohem rychlejší než mačkání křížového ovladače je ovládat kurzor pohybem a jen potvrdit zmáčknutím. Ale jak to bylo s tou chválou vlastního? 🤣

Odesláno

Myslím že tohle bude stejný jako třeba s mobilem, každý bude obhajovat to co zrovna má, pokud je s tím spokojen. Osobně mám Philips, moje první TV s androidem, a po roce co jí mám bych zatím do jiné nešel. Android používá Philips a Sony, a nemyslím si že by 2 tak velký firmy šli do něčeho co by nebylo dobrý, Samsung už nikdy, pořád se kousal a zamrzal obraz, a to je TV stará 4 roky, teď ju mají děcka v pokoji. Buď LG a nebo právě Philips nebo Sony, osobně beru jako velký bonus právě možnost stáhnutí X aplikací, a Ambilight, i když to píše Pe.Tr že to nepotřebuje, předtím jsem měl jen svícení led páskama, ale to Ambilight posouvá sledování obrazu hodně dál, pokud je TV na bílé zdi, a v optimální vzdálenosti od zdi. Co se týče ovládání programu atd, je zbytečný, stejně tam je aplikace T-mobile, kde to sleduješ podle toho jak to máš nastavený, a další nastavování není problém, stejně to jednou nastavíš a pak už jen sleduješ TV. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...