Roman Bazi Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Tož jsem rád, že nejsem sám, a pár zimních nadšenců tu je. Moje manželka je také teplomilná, ale moje zimní vandry a táboření respektuje a podporuje. Minulý rok jsem byl na organizovaném Zimním táboření na Luckém vrchu a nevěřil jsem, šedesátiletý důchodce spal v -6°C ve stanu. Citovat
punkac Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Zimu mám rád, ale to není to hlavní. Jsme tady štastní, že se to střídá, pořád je na co se těšit. A když je moc sněhu, nebo moc horko, tak víme, že to nebude nadlouho, přijde svěží jaro, nebo barevný podzim. V zemích, kde tato \"naděje\" není, např. v Africe, je to na zbláznění - horko, horko, pak menší horko, pak zase horko... naděje na sníh žádná... Díky, važme si toho, co máme Citovat
Medvěd Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 ........ Jsme tady štastní, že se to střídá, pořád je na co se těšit. A když je moc sněhu, nebo moc horko, tak víme, že to nebude nadlouho, přijde svěží jaro, nebo barevný podzim..... Tak s tou vytučnělou částí věty mám vnitřně celkem silný problém - ze střídání čtyř ročních období opravdu žádné šťastné pocity nemívám a těšit se na to, že z nebe zase začnou padat studený bílý ...ky fakt nějak neumím. Ale pravdu máš v tom, že trvalé africké vedro musí bejt taky ubíjející. Mně - jak už psáno výš - by nejvíc vyhovovalo stálé střídání měsíce dubna, května, června, září, října a listopadu, bohužel to je ale tak nějak mimo realitu. Citovat
Jimmy106 Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Medvede, myslim, ze tobe (stejne jako me) by nejvice vyhovovalo treba Holandsko zimu tam maji taky, ale ne v takove mire jako u nas Citovat
punkac Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Nevím, na jaře se těším, až všechno začne kvést, holky začnou nosit krátký sukně a hluboký výstřihy, otevřou se zahrádky, v létě je furt na co koukat , na podzim příroda a všichni odpočívají a jdou si spálený záda ochladit ze zahrádek pod střechu. V zimě všichni brblaj, ale zas je vzrůšo, kolik na sobě ta ženská má vrstev a kdy se dobéřu konce Prostě nebejt medvěd a furt nebrblat Citovat
Roman Bazi Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Tož Punkac to vystihl naprosto přesně. :-) Já nemám rád letní vedra, potím se jako ... Těšim se na zítřek, bude sněžit. Citovat
Medvěd Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Kurňa, chlapi - co má dělat Medvěd v zimě? Pěkně zalezlej v pelechu čekat, až ho jarní slunce pošimrá na čenichu a řekne: \"Hele, moulo, vstávej.....\" Bohužel osud tomu chtěl, že je ze mě dvounožec nemající žádný chlupatý kožíšek a ještě k tomu musející místo spánku každý ráno vstát a jít do rachoty. Tak mi, kurňa, aspoň nenuťte, že se mám z tý klendry venku radovat. [upravil dne 30/12/2011 00:00 od Medvěd] Citovat
Roman Bazi Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 A v Chomutově a v Jablonci už padá z nebe ta lehká bílá chladivá třpytivá krása. [upravil dne 29/12/11 23:16 od Roman Bazi] Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 a dneska ma padat snih a budem stavět huhuláká juuuuu Citovat
koblih69 Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Nesmíš věřit všemu, je tam krásně jasno Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 bylo to v televizi tak to musi byt prece pravda Citovat
Roman Bazi Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Tož už sněží i na Šumavě a v Trutnově. Ráno vyjíždím v 6h, tak snad už bude 20cm i u nás. Citovat
Medvěd Odesláno 31. prosinec 2011 Odesláno 31. prosinec 2011 V Praze zatím žádné bílé svinstvo není Klíďo to tak může být celý příští rok Citovat
vendelinek Odesláno 31. prosinec 2011 Odesláno 31. prosinec 2011 tady toho je napadanýho od včerejška:D dokonce furt malinko poletuje:D už aby bylo jaro [upravil dne 31.12.2011 09:36 od vendi.stejskal] Citovat
punkac Odesláno 31. prosinec 2011 Odesláno 31. prosinec 2011 Kurňa, chlapi - co má dělat Medvěd v zimě? Pěkně zalezlej v pelechu čekat, až ho jarní slunce pošimrá na čenichu a řekne: \"Hele, moulo, vstávej.....\" Bohužel osud tomu chtěl, že je ze mě dvounožec nemající žádný chlupatý kožíšek a ještě k tomu musející místo spánku každý ráno vstát a jít do rachoty. Tak mi, kurňa, aspoň nenuťte, že se mám z tý klendry venku radovat. [upravil dne 30/12/2011 00:00 od Medvěd] třeba jsi medvěd lední a jenom o tom nevíš :D:D:D Citovat
Péťa Odesláno 31. prosinec 2011 Odesláno 31. prosinec 2011 Dnes to u nás vypadá takhle: To by ještě šlo Citovat
Medvěd Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 Dnes mi Novinky (jak je nemám rád) udělaly vážně radost - http://www.novinky.cz/domaci/254892-leden-bude-zatazeny-a-destivy-v-nizinach-by-mohlo-snezit-az-koncem-mesice.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.