Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tož jsem rád, že nejsem sám, a pár zimních nadšenců tu je. Moje manželka je také teplomilná, ale moje zimní vandry a táboření respektuje a podporuje.

Minulý rok jsem byl na organizovaném Zimním táboření na Luckém vrchu a nevěřil jsem, šedesátiletý důchodce spal v -6°C ve stanu.

Odesláno
Zimu mám rád, ale to není to hlavní.

Jsme tady štastní, že se to střídá, pořád je na co se těšit. A když je moc sněhu, nebo moc horko, tak víme, že to nebude nadlouho, přijde svěží jaro, nebo barevný podzim.

V zemích, kde tato \"naděje\" není, např. v Africe, je to na zbláznění - horko, horko, pak menší horko, pak zase horko... naděje na sníh žádná...

Díky, važme si toho, co máme :papa

Odesláno

........

Jsme tady štastní, že se to střídá, pořád je na co se těšit. A když je moc sněhu, nebo moc horko, tak víme, že to nebude nadlouho, přijde svěží jaro, nebo barevný podzim.....

Tak s tou vytučnělou částí věty mám vnitřně celkem silný problém - ze střídání čtyř ročních období opravdu žádné šťastné pocity nemívám a těšit se na to, že z nebe zase začnou padat studený bílý ...ky fakt nějak neumím.

Ale pravdu máš v tom, že trvalé africké vedro musí bejt taky ubíjející. Mně - jak už psáno výš - by nejvíc vyhovovalo stálé střídání měsíce dubna, května, června, září, října a listopadu, bohužel to je ale tak nějak mimo realitu.

Odesláno

Nevím, na jaře se těším, až všechno začne kvést, holky začnou nosit krátký sukně a hluboký výstřihy, otevřou se zahrádky, v létě je furt na co koukat :D, na podzim příroda a všichni odpočívají a jdou si spálený záda ochladit ze zahrádek pod střechu. V zimě všichni brblaj, ale zas je vzrůšo, kolik na sobě ta ženská má vrstev a kdy se dobéřu konce :D

Prostě nebejt medvěd a furt nebrblat :super

Odesláno

Kurňa, chlapi - co má dělat Medvěd v zimě? Pěkně zalezlej v pelechu čekat, až ho jarní slunce pošimrá na čenichu a řekne: \"Hele, moulo, vstávej.....\" Bohužel osud tomu chtěl, že je ze mě dvounožec nemající žádný chlupatý kožíšek a ještě k tomu musející místo spánku každý ráno vstát a jít do rachoty. Tak mi, kurňa, aspoň nenuťte, že se mám z tý klendry venku radovat.

[upravil dne 30/12/2011 00:00 od Medvěd]

Odesláno
Kurňa, chlapi - co má dělat Medvěd v zimě? Pěkně zalezlej v pelechu čekat, až ho jarní slunce pošimrá na čenichu a řekne: \"Hele, moulo, vstávej.....\" Bohužel osud tomu chtěl, že je ze mě dvounožec nemající žádný chlupatý kožíšek a ještě k tomu musející místo spánku každý ráno vstát a jít do rachoty. Tak mi, kurňa, aspoň nenuťte, že se mám z tý klendry venku radovat.

[upravil dne 30/12/2011 00:00 od Medvěd]

třeba jsi medvěd lední a jenom o tom nevíš :D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...