Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno
V 5. 7. 2021 at 22:24, radim.1008 napsal:

bych měl jet na jih Čech

klidně postavíme na kávu..

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Včera to bylo 14let společného soužití s Pažoutem. Toto letí, čekám na pro mě magickou hranici 200tis.km. :D Čeká mě výměna oleje, 5. dveří a dál se uvidí, co čas přinese a jak dlouho budeme ještě spolu. :myslim:roll

Dnes jsem jel do práce výjimečně 5008 a tam mě čekalo asi znamení nebo je to jen náhoda? :myslim :D

IMG_20210823_054504.jpg

• radim.1008 changed the title to Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Přezuto na 14ky Apolla, 14let spolu
  • O 4 týdny později...
Odesláno

To máš pravdu. :mad:

před 2 hodinami, MJSytic napsal:

Kdybys chtěl upgradovat :aut 

Tipuji, že bych musel upgradovat i účet. :D Ale je to přesně ono, klidně bych se spokojil i s krátkou. :D Kde to stojí? 

• O 4 týdny později...
Odesláno

Dnes přezuto na zimní Barum Polaris 5.

IMG_20211024_102525.jpg

Potvrzený vyteklý pravý přední tlumič po cca 65tis.km. :roll Levý je taky trochu mastný. :myslim

IMG_20211024_103016.jpg

Dále se ozve lupnutí při rozjezdu do pravého rejdu. Takže ještě kloub. :roll A k tomu olej, ten mám koupený doma. Aspoň něco. :D

• radim.1008 changed the title to Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Přezuto na zimní 14ky Barum Polaris 5, bude servis.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...