Guest Scratch Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 pekny vecer preji vedeni clubu opet mi po vanocnim vecirku vyvstala otazka implementace novych clenu do \"stare bandy\". Pe.Tra, Premu, MJS, Schreeka, Johna, RadkaV, DaveK, Scratche a dalsi nejmenovane \"inventare\" naseho klubu zna vetsina lidi bud ze srazu, nebo z fora Ovsem, najdou se taci, kteri prijedou a opet hledaji kam by zapadli, ke komu a treba hledaji toho Johna, Marlina, Mobyho89, Gronholmma, Stibta, Livicka, Chipa a dalsi....... Ale klub je vicemene dost rozdelen na urcite zony, ktere spolu komunikuji, ale vytvareji urcity most pro ty nove. Ano, je dulezite zminit, ze aktivni clovek se zapoji, ale co ty nesmele osoby? Ne kazdy prijde a rekne, cau, ja jsem...... tady me mate........ a nazdar pojdme hledat nejake reseni, ve jmenovkach to asi fakt nebude, ale pojdme propojit starsi sekci s tou novejsi. Vzdyt ja jsem do klubu vlezl jako mlicnak a ted .... no, skoda mluvit Citovat
oddie Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Já jsem třeba asociál, sám od sebe se s nikým propojovat nebudu, jestli někdo chce, musí přijít sám Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 to je fakt, na baru jsem pokecal vic s tvym nemluvnym synkem, nez s tebou PS: vahal jsem, zda te mam napsat do prispevku, bal jsem se, abys me necim nenakopl [upravil dne 18/12/2011 23:28 od Scratch] Citovat
Moby89 Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 To je fakt těžký radit, když vzpomenu na moje první osobní seznámení se členy clubu(což není tak dávno, respektive letos na jaře, při odjzdu na kokořín) byl jsem nervozní jak prvorodička. A těžko říct co tomu pomohlo možná stmelující zážitek se Stibtem a Aďou:D:D, možná večerní grilování. fakt nevím, ale rozhodně to chce se toho nebát:aut Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 tak tak, ale kazdy je v novem prostredi jinej, ze? Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Moby takhle to nemuzes napsat takhle to zbytek komunity bude interpretovat jako nejakou svedskou trojku ..... Scratch : diky, ze Ti tolik jde o zarazeni nas \"zelenacu\" do kluboveho deni, ja jsem na tom stejne jako mnozi, zacal jsem na klubu v dubnu 2010 a v podstate az do letosniho Kokorina jsem skoro nikoho \"podle ksichtu\" neznal .. taky jsem poprve byl nervozni jak prase [upravil dne 18/12/11 23:46 od Stibto] Citovat
Moby89 Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 určitě, a proto see snažím ze všech zbývajících mozkových závitů vytavit nějakou myšlenku jak to vyřešit, respektive jak všem novým pomoct, pač vím jak je ta pomoc fajn, a když mi byla poskytnuta, chci jí poskytnout dál. Citovat
Šalda Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Myslím že to není až takový jak píšeš Scratchi, já osobně se považuju mezi cizíma hodně plachej, spíše jen sedím a poslouchám, než abych něco řekl, teprve až se trochu otrkám tak něco i řeknu:D Byl jsem na pár srazech, a vždycky jsem měl někoho, s kým jsem se mohl bavit, i když to nebylo hned, ale třeba za hodinu už v pohodě. Je fakt že Ti co se znají už pár let, a vidí se třeba 5x ročně, se budou držet spolu, a nováček si holt nějak musí pomoct sám, ale mě se taky na pár srazech ujalo několik členů a hned to bylo v pohodě. Je to jen o každým novým členovi, jak se zachová, za jak dlouho se otrká a podobně. A pokud jsem se uměl otrkat já( což už je fakt dost) tak ostatní s tím nemůžou mít takovej problém. I když je fakt že ještě stále to není ono, musel bych jezdit na každej sraz, abych se otrkal pořádně a choval se stejně jako třeba když jdem s klukama na kofolu:D Citovat
Medvěd Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Scratchi - řešilo se už milionapůlkrát a nikdy se jiná cesta než ta osvědčená nalézt nepovedla. A jaká že to cesta funguje? Přijít, představit se, chvilku sát atmosféru, třeba i přisednout ke skupince a poslouchat, zda mě téma hovoru chytne či ne a buď zůstat nebo se posunout tam, kde mi to bude vyhovovat víc (ve finále určitě natrefím na někoho, koho už třeba znám z fóra, ten bude znát někoho dalšího a začátek komunikace bude jednodušší). Máš-li jiný návrh, nahoď ho, třeba projde (ale takový čeření hladiny ve stylu: \"bylo by dobré to změnit, ale nevím jak\" nic neřeší). Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Medo my vime ze jsi konzerva ale treba tohle bylo ve stylu \"nekdo mozna reseni / navrh ma ale nechtelo se mu kvuli tomu zakladat vlakno\" .. Nicmene muzeme se tady sverit treba jaka byla nase cesta \"do srdce\" klubu, nebo co nam pomohlo .. Ja nerikam, ze jsem nekde daleko, ale uz alespon snad nemam takovy ten ostych prijit a rict \"ahoj, ja jsem Stibto, tesi mne\" .. jasne, ze to neni pohodlny ve vetsim poctu lidi, ktere neznam, ale po jednotlivcich to celkem jde Citovat
Jimmy106 Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Tak se sem tedy vlozim tedka Vanocni sraz byl vlastne prvni vetsi sraz na kterem jsem byl (predchazely mu pouze dva prazske minisraziky, kde byl pocet okolo 10 lidi) a taky ksem vzdycky vyjukanej a vlastne taky nikoho neznam... Ale urcite to neznamena, ze bych diky vam nemel o zabavu postarano myslim, ze jsem si docela sedl s Mobym, Stibtem, Medvedem, Pe.Trem... jsem pomerne introvert, takze taky vetsinou jenom sedim, posloucham a obcas neco i \"žblebtnu\" Citovat
Medvěd Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 No já to vzal z poněkud druhé strany a když jsem se chtěl s lidmi seznámit, tak jsem si je prostě na sraz pozval. Ale to měl klub řádově o tisíce menší základnu, pořádání srazů se krom Brna tehdy nikdo nevěnoval - prostě pole neorané, které k aktivitě přímo vybízelo. Cestu, kterou bych se dnes coby nováček na srazu ubíral jsem popsal před pár minutami a jsem přesvědčený, že je to cesta pro většinu lidí schůdná. P.S. Při mých častých návštěvách Rumunska jsem si všiml jednoho celkem hezkého zvyku - přijde-li nový host do hospody (jezdím do českých vesnic, takže se jedná o malé hospůdky), obejde celou hospodu a každému podá ruku - totéž se děje i při odchodu kohokoli z knajpy. Je to hezký zvyk a lidi jsou si rázem tak nějak blíž [upravil dne 19/12/2011 00:29 od Medvěd] Citovat
Chip Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Nevím či to byl nápad, ale na sraze, ktery pořádal Dodo jsme si mohli nechat udělat trička se jménem. To se mi celkem líbilo. Tak jít nějak hromadně touto cestou a vymyslet jak by to šlo udělat jednotně na věci z e-shopu.třeba. Citovat
gronholmm Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 No jak už bylo psáno, hodně dělají taky avatary. Třeba takový Stibto to má super A mě musí poznat každej když jsem u auta :D Jinak pro mě úplně první poznání bylo s Pe.trem na pražským srazu a hned si mě Předseda posadil vedle sebe pokecali jsme a čekali na další klubáky [upravil dne 19/12/11 00:32 od gronholmm] Citovat
punkac Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 jo jasně, jako měl Al Bunda trika no MAMAS hele nejlepší je, co psal Medvěd, taky jsem přijel na sraz do Mělníka a vůbec nikoho neznal krom Bohouše. Sedl jsem si ke stolku, který obýval velký tvor, řekl jsem, kdo jsem, on mi řekl, že je Medvěd. Pak jsem poznal postupně ostatní. Oddie mi nepřipadal jako nemluva Pak Dundeeho a Dzanu a bylo veselo Na dalších srazech jsem poznal Woodiho, a jiné, teď naposled u Scratchů další várku tváří na začátku byl sice ostych, ale ten hodně rychle spadl. Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Diky diky ja za svuj avatar vdecim Lvi-ckovi a pochazi z Kokorinskeho srazu .. Je pravda ze moje huba ani postava se jiz nekolik let nemeni tak snad me jde poznat Tricka to neni spatny napad .. Ale mohl by se ujmout asi jen pro ty nove prichozi, nedovedu si predstavit nikoho ze starsich clenu ze by si neco takoveho na sebe dobrovolne vzal Citovat
punkac Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Radek: V Mělníku byl, trval asi 5 minut Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Aha, tak to potom jo, ja tě viděl asi až po těch 5ti minutách:D Jinak teda u Scratche jsi rozhodně na ostychavýho nevypadal:D Ad Trička, na srazu v Ochozi dostal každy učastnik tričko se svym nickem, někteří je nosí na srazy dodnes, je to super když víš hned kdo je kdo. Ono když poznáš 100 nových lidí za odpoledne tak rano stejně neviš kterej je kterej, někteří nevědí ani kdo jsou sami:D [upravil dne 19/12/11 00:47 od Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.