Milan+ Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Milan: moc na té naftě nenajezdím, kolik přesně ti neřeknu, s minulým autem to bylo cca 20tis ročně, s tímhle bych radši najezdil míň, ale pod 15 to asi nebude. Nicméně můj případ je přeci jen o dost jiný tím, že si veškerý servis dělám sám a do benzínů vidím méně, sice by nebyl problém se to doučit a časem stejně budu muset, ale zatím je to plus takhle. Pro člověka, který jezdí do servisů a platí plnou cenu je to naopak další mínus. Proto obecně moc naftu nedoporučuju - ostatně u mého auta by pořízení benzínu ve srovnatelném stavu vyšlo o 50tis levněji (vč. prvotního servisu) - a rozdíl ve spotřebě je zhruba 1Kč/km, takže návratnost 50tis km. Charlie: 5tis? V tom odkazu na eshop bylo přes 7... Jinak já budu mít děti od sebe 1,5 roku, takže budu muset kupovat stejně dvě. Tak to se na mě zlob či ne,ale s naftou je tenhle nájezd stále jen kolem komína. A to si taky dělám co jde sám a proběh km přibližně stejný. Citovat
John_Ice Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 já jezdím v autosedadle:D:D,.... tak vidíš ...ty ji nemáš a dítě které bude mít už možnost sedět v podsedáku,by jsi mu to nedovolil a když bude mít dítě víc než 150cm a bude mladší 12 let ho budeš stále nutit sedět v autosedačce? Hlavně netvrď bezpečnost nadevše,to je relativní pojem.... Citovat
Kurt Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 John_Ice: co je ti po tom, jak on vozí svoje dítě? Starej se o svý a neraď druhým, jak mají žít. Citovat
John_Ice Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 a ty se zas ..... je to v pokecu,nikoho neurážím nikomu neradím jak má žít,jen reaguji...charlie napsal že by tam nikdy dítě neuložil,to není na to aby jsi mu napsal co jsi napsal na moji reakci?Jenom jsem se ho zeptal a je to jenom mezi náma a jestli pro něho to bude,že mu lezu do života tak je to zase jenom a jenom mezi náma...dřív se říkalo,když se bavěj 2dospělí děti mají bejt ticho Citovat
Kurt Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Ne, tohle není mezi váma, protože to řešíte veřejně. Na komunikaci \"mezi váma\" použijte u2u. Znovu opakuju, že je úplně jeho věc, v čem vozí svoje dítě a tobě po tom nic není. Citovat
mathas Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Mě spíš někdy přijde, že si negramotnej... sry za OT ale musel sem. Citovat
mmmb Odesláno 16. prosinec 2011 Autor Odesláno 16. prosinec 2011 Hoši bere te to moc osobně. Dítě patří do sedčky, s tím souhlasím, ale život mu tím neprodloužíš, když se \"blbě\" nabouráš tak můžš mít cokoli a je to jedno. Nic méně jsem kdesi četl, že by se měly sedačky měnit po 4 letech kvůli degradaci plastu, takže např. rostoucí sedačka na 12let v tomto taky není ideální. Ale zpět k tématu: M§že být 807 s tolika km bez toho aby to byla pokladnička? např.: ? http://auto.bazos.cz/inzerat/12633473/Peugot-807-22-HDI.php [upravil dne 16.12.2011 11:17 od mmmb] Citovat
John_Ice Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 mmmb : tohle by měl být jenom 5kvalt.... Citovat
John_Ice Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 mathas : jasně já jsem negramotnej a ty vlastně umíš číst....co takhle dodržovat ,,lehce,, pravidla...neurážet a já to beru osobně .... Citovat
Juve Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 mmb: Všetky autá sú pokladnička... Cena tej 807 je primeraná najazdeným km... len treba zistiť čo sa už všetko na tom aute robilo. Píšu tam servisované v Peugeote tak by to nemal byť problém.. 807 a jej setru C8 ti pre rodinu s 3 detmi môžem z vlastnej skúsenosti len doporučit. Len sa priprav že spotreba pri 2,2,HDi je cca 8 lit +- Citovat
oddie Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Hoši bere te to moc osobně. Dítě patří do sedčky, s tím souhlasím, ale život mu tím neprodloužíš, když se \"blbě\" nabouráš tak můžš mít cokoli a je to jedno. Nic méně jsem kdesi četl, že by se měly sedačky měnit po 4 letech kvůli degradaci plastu, takže např. rostoucí sedačka na 12let v tomto taky není ideální. Ale zpět k tématu: M§že být 807 s tolika km bez toho aby to byla pokladnička? např.: ? http://auto.bazos.cz/inzerat/12633473/Peugot-807-22-HDI.php [upravil dne 16.12.2011 11:17 od mmmb] Může, naděje umírá jako poslední - ale stejně umře Osobně bych asi neměl tu odvahu... kór jestli máš rezervu jenom 20tis. Citovat
Milan+ Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Tak to je docela sázka do loterie když to má tolik nalítáno,leda si vem někoho sebou a at ti ji trošku zkoukne pokud tomu moc nehovíš. A rezerva 20000kč u tohodle může být jen třeba na komplet spojku s dvouhmotákem. Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 otazkou je, jak je na tom motorove a podvozkove, vetsina ostatnich dilu by uz mela byt vymenena. Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 já jezdím v autosedadle:D:D,.... tak vidíš ...ty ji nemáš a dítě které bude mít už možnost sedět v podsedáku,by jsi mu to nedovolil a když bude mít dítě víc než 150cm a bude mladší 12 let ho budeš stále nutit sedět v autosedačce? Hlavně netvrď bezpečnost nadevše,to je relativní pojem.... a proč by nesedělo?nevím jak ty,ale já jsem byl doma zvyklej poslouchat až do 15 a nedovolil bych se s tátou hádat.... ale ty asi doma posloucháš děti ne?když řeknou ,že nebudou sedět v sedačce tak jim koupíš podsedák??? jo a sezení dospělýho a dítětě do 150cm je něco jinýho,kde Ti vede pás a tak,každý at si dělá co chce,ale radši ho do tý sedačky dám než na podsedák a pří bočním nárazu bude mít rozbitou hlavu při nejmenším..... od 50sekundy...mluví za vše...no když to do Tebe nakouří kamion tak sedačka ti nepomůže žádná...to potřebuješ spíš všechny anděly strážný... pro Oddieho:Kiddy Comfort Pro cena od 5100Kč Kiddy Guardian Pro cena od 5200Kč, tyhle sedačky se dají koupit prý ze zahraničí za polovinu ceny....ale nemám s tím zkušenost.... Abych přispěl do tohoto vlákna možná to ještě někdo nečetl... http://www.autembezpecne.cz/cz/s40/c1461-Spodni-clanky/n2171-Tri-detske-sedacky-vedle-sebe-Jen-par-aut-pamatuje-na-vetsi Citovat
oddie Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Dík, budu se po tom muset mrknout, jen budu brát sólo 9-18kg a pak zvlášť tu větší. 5tis je v pohodě, nakonec i téch 7, jen mé to trochu překvapilo Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 no nám stačí jedna,protože malý budou 4r. tak dostane http://kiddy.bejby.cz/dokumenty/discovery.php a malý až se narodí tak vajíčko a po vajíčku po holce Kiddy s pultíkem...:D Citovat
mmmb Odesláno 16. prosinec 2011 Autor Odesláno 16. prosinec 2011 já jsem spokojen se značkou Römer Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Römer jsou tak špice :super:superto je bez debaty... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.