Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nechal jsem si udělat geometrii a když mi auto vrátili, tak byl volant doprava. Reklamoval jsem, a volant je zase krapet doleva. Ted už nikam nejedu a rad bych si ho otočil sám. Je to volant s airbagem (již bez pytle) model 98.

Může mi někdo poradit jak ho demontovat? Lvíčka jsem odlepil a mod ním nic nebylo. Za ten dekl co je pod nim pytel jsem trosku bral a nepovolil :-)

Díky moc.

Odesláno

nevím, teď nedávno jsem volant měl oddělanej, ale ne nahoře, ale dole u noh. je to nasazený na tisícihran a stažený tuším objímkou.

Je to ale určitě sožitější než jen rozebrat volant, protože musí dolů část spodní palubovky.

Takže jsem Ti moc nepomoh, ehm, ... sory;)

Odesláno

BUBAK:hned to reklamuj! Mi delal geo. jeden maník a volant si hlídal. Ale těch packalu je hodně.Aspon to zkus reklamovat Chybu udělaly. Akorat je to otrava. :mad:

Odesláno

krytku airbagu sundas povolenim sroubu co jsou ze zadni strany volantu ( tech der zezadu sis nevsiml ? ) Po odstraneni krytky ( pises ze uz nemas airbag, takze nemusis ho deaktivovat ) uz na tebe ciha jen matice, kterou staci povolit a volant sundat ( bacha na zuby ;):D ) tot asi vse

Odesláno
Napsán autorem Ferry

krytku airbagu sundas povolenim sroubu co jsou ze zadni strany volantu ( tech der zezadu sis nevsiml ? ) Po odstraneni krytky ( pises ze uz nemas airbag, takze nemusis ho deaktivovat ) uz na tebe ciha jen matice, kterou staci povolit a volant sundat ( bacha na zuby ;):D ) tot asi vse

Diky moc.. myslis ze jsem se dival na volat ze zadu? Néééé.. :D

Odesláno
Napsán autorem jolik

BUBAK:hned to reklamuj! Mi delal geo. jeden maník a volant si hlídal. Ale těch packalu je hodně.Aspon to zkus reklamovat Chybu udělaly. Akorat je to otrava. :mad:

Jak jsem psal.. uz jsem to jednou reklamoval a ted to neni hodne vpravo ale malinko vlevo.. kdyz jsou to \"jen\" 2 srobky a matka, tak si s tim pohraju sam a mam to za 20 min hotovy i s vyluxovanim interieru :-)

Odesláno
Napsán autorem Ferry

Tak jsem to chtel v nedeli sundat, ale znicil jsem si 2 nastavce na sroubovak.. no nevim cim to utahovali... Pak jsem si taky rikal ze kdyz to je vlastne \"ze zadu\" ze mam povolovat naopak, ale nejde mi to ali sem, ani tam... :mad:

Odesláno
Napsán autorem JunEAu

to chce sroubovak s kloubem a racnu...

Spis to chce kvalitni naradi.. racnou jsem to delal (sice malou, ale na zniceni toho nastavce to stacilo)

Ja se jen bojim abych ty srouby neocvachtal... to by to pak nerozebral uz nikdo...

Odesláno

Já bych se na to vyprd. Protože až to sundáš a posuneš o zub, tak to bude moc. Ono to vypadá, že těch zoubků je tam hodně, ale ten skok je dost velkej. Šel bych znova na geometrii, pokud to chceš mít rovně. Nebo zase reklamovat, ale to bych si rozmyslel, protože to budou asi nějaký dovedové...

Odesláno
Napsán autorem Petr605

Já bych se na to vyprd. Protože až to sundáš a posuneš o zub, tak to bude moc. Ono to vypadá, že těch zoubků je tam hodně, ale ten skok je dost velkej. Šel bych znova na geometrii, pokud to chceš mít rovně. Nebo zase reklamovat, ale to bych si rozmyslel, protože to budou asi nějaký dovedové...

Ne dovedove to nejsou.. musim se jich zastat... Jsou to borci, ale geometrii delal nejakej mladoch co ho tam asi maji na praxi. Problem se dal tusit uz pri prvnim prebirani.. kdyz majitel se toho kluka ptal \" a je ten volat rovně nebo jako vždycky...\" Nedam na ne dopustit. Tohle se jim nepovedlo.. ale je to prvni vec za cely leta co tam jezdim.

• O 9 let později...
Odesláno

Budem potrebovať demontovať volant, kvôli oprave COMu...Nakoľko som ešte volant von nedával, chcem sa spýtať aké náradie budem potrebovať a načo si dávať pozor? Jedná sa o 406, mux, 2003.

Ďakujem.

Odesláno

Zespod dírama vyhákneš ten drát co drží airbag, pokud se bojíš odpoj předtím baterii, airbag vyndaš a odpojiš, uprostřed volantu je Torx šroub celkem velkej, potřebuješ taky sílu na utržení volantu z tisicihranu, šroub si povol ale nevyšroubovavej, pak dej ruce pod volant až po lokty a trhni nahoru, měl by povolit, potom vyšroubuješ šroub a volant sundáš, pozor na zuby, a na sundání paček malý torxy, jinak snad nic.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...