Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
A zde je obsah kouzelné vánoční obálky:

EE :bacha

Kdo to prozradí před Štědrým dnem, dostane jako bonus banána do konce roku. Tak bacha :roker

MJS

[upravil dne 11.12.12 20:58 od MJSytic]

TVL, jsem se chtěl mrknou, jestli stojí za to zaplatit členství a vim prd ... :aut:D

Odesláno

Dárek nemá hodnotu jako členství... ale členství si rád budu platit dál :) Zaplatil jsem ho letos a když jsem spočítal co mi to ušetřilo v AK, tak až valím bulvy :)

A nejde tady jen o slevy :) rád podpořím klub.. když přijedeš na kterýkoliv sraz, tak vždy se ho snaží klub nějak podpořit... na Vánočním srazu jídla zdarma na kolik si vzpomeneš, bowling zdarma... a nemluvím o tom ohromném množství práce, které vedení musí do těchto akcí vložit :) Proto bude můj přispěvek i příští rok a nebude záležet jestli za to něco dostanu nebo ne.. ale, že pod podpořím lidi, mezi kterými se cítím dobře ;)

Odesláno
Dárek nemá hodnotu jako členství... ale členství si rád budu platit dál :) Zaplatil jsem ho letos a když jsem spočítal co mi to ušetřilo v AK, tak až valím bulvy :)

A nejde tady jen o slevy :) rád podpořím klub.. když přijedeš na kterýkoliv sraz, tak vždy se ho snaží klub nějak podpořit... na Vánočním srazu jídla zdarma na kolik si vzpomeneš, bowling zdarma... a nemluvím o tom ohromném množství práce, které vedení musí do těchto akcí vložit :) Proto bude můj přispěvek i příští rok a nebude záležet jestli za to něco dostanu nebo ne.. ale, že pod podpořím lidi, mezi kterými se cítím dobře ;)

pekne si to napísal

Odesláno

ĎAKUJEM pekne za darček :papa:papa, Je to veľmi krásny a milý, ktorý poteší nejedno srdiečko ktoré má rado značku Peugeot. Prajem príjemné sviatky vianočné vedeniu P-C a všetkým priaznivcom tejto značky na Slovensku aj v Čechách. :papa:papa:super:potlesk

Odesláno

To byl z mojí strany spíš joke/rejp (hlavně pro lidi, kteří vědí \"vo co gou\") ...

To mi nemusíš vysvětlovat, já byl řádným členem od vzniku řádného členství (2006, nebo 2007 ???) a za oba 2 i s přítelkou a nebylo to kvůli slevám, ale kvůli podpoře ...

Odesláno

pěkně napsaný,jsem toho názoru taktéž, k tomu není co dodat :super:potlesk

Odesláno

Včera som obdržal obálku s pečiatkou klubu a s prekvapením som ju otváral že čo to tam je :o.

Ďakujem a šťastné a veselé :papa.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...