Neon Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 A zde je obsah kouzelné vánoční obálky: EE Kdo to prozradí před Štědrým dnem, dostane jako bonus banána do konce roku. Tak bacha MJS [upravil dne 11.12.12 20:58 od MJSytic] TVL, jsem se chtěl mrknou, jestli stojí za to zaplatit členství a vim prd ... Citovat
ChouLu Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Dárek nemá hodnotu jako členství... ale členství si rád budu platit dál Zaplatil jsem ho letos a když jsem spočítal co mi to ušetřilo v AK, tak až valím bulvy A nejde tady jen o slevy rád podpořím klub.. když přijedeš na kterýkoliv sraz, tak vždy se ho snaží klub nějak podpořit... na Vánočním srazu jídla zdarma na kolik si vzpomeneš, bowling zdarma... a nemluvím o tom ohromném množství práce, které vedení musí do těchto akcí vložit Proto bude můj přispěvek i příští rok a nebude záležet jestli za to něco dostanu nebo ne.. ale, že pod podpořím lidi, mezi kterými se cítím dobře Citovat
gedu Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Dárek nemá hodnotu jako členství... ale členství si rád budu platit dál Zaplatil jsem ho letos a když jsem spočítal co mi to ušetřilo v AK, tak až valím bulvy A nejde tady jen o slevy rád podpořím klub.. když přijedeš na kterýkoliv sraz, tak vždy se ho snaží klub nějak podpořit... na Vánočním srazu jídla zdarma na kolik si vzpomeneš, bowling zdarma... a nemluvím o tom ohromném množství práce, které vedení musí do těchto akcí vložit Proto bude můj přispěvek i příští rok a nebude záležet jestli za to něco dostanu nebo ne.. ale, že pod podpořím lidi, mezi kterými se cítím dobře pekne si to napísal Citovat
Cinicman Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Heh... Len tym co netankuju v Rakusku... Nemal si sa vcera priznat. Sakra... takže tiež houby dostanem... Citovat
STEFFI 2 Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 ĎAKUJEM pekne za darček :papa, Je to veľmi krásny a milý, ktorý poteší nejedno srdiečko ktoré má rado značku Peugeot. Prajem príjemné sviatky vianočné vedeniu P-C a všetkým priaznivcom tejto značky na Slovensku aj v Čechách. :papa:super:potlesk Citovat
gedu Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Poslúchal som, ďakujéééééééééém:D za darček, dnes dorazil. A tiež ďakujem za pekný vinš a celému vedeniu za prácu ktorú odviedli v tomto roku. Citovat
Neon Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Dárek nemá hodnotu jako členství... ale členství si rád budu platit dál Zaplatil jsem ho letos a když jsem spočítal co mi to ušetřilo v AK, tak až valím bulvy A nejde tady jen o slevy rád podpořím klub.. když přijedeš na kterýkoliv sraz, tak vždy se ho snaží klub nějak podpořit... na Vánočním srazu jídla zdarma na kolik si vzpomeneš, bowling zdarma... a nemluvím o tom ohromném množství práce, které vedení musí do těchto akcí vložit Proto bude můj přispěvek i příští rok a nebude záležet jestli za to něco dostanu nebo ne.. ale, že pod podpořím lidi, mezi kterými se cítím dobře To byl z mojí strany spíš joke/rejp (hlavně pro lidi, kteří vědí \"vo co gou\") ... To mi nemusíš vysvětlovat, já byl řádným členem od vzniku řádného členství (2006, nebo 2007 ???) a za oba 2 i s přítelkou a nebylo to kvůli slevám, ale kvůli podpoře ... Citovat
shamann22 Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Dakujem aj ja...a stastne a vesele Citovat
romik1 Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Chaa. Aj mne už dorazil dáreček:D aká milá drobnôstka:D A ten vinš kto skladal? Jaký silný básnik:D Dakujem:papa Citovat
vendelinek Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Dárek nemá hodnotu jako členství... ale členství si rád budu platit dál Zaplatil jsem ho letos a když jsem spočítal co mi to ušetřilo v AK, tak až valím bulvy A nejde tady jen o slevy rád podpořím klub.. když přijedeš na kterýkoliv sraz, tak vždy se ho snaží klub nějak podpořit... na Vánočním srazu jídla zdarma na kolik si vzpomeneš, bowling zdarma... a nemluvím o tom ohromném množství práce, které vedení musí do těchto akcí vložit Proto bude můj přispěvek i příští rok a nebude záležet jestli za to něco dostanu nebo ne.. ale, že pod podpořím lidi, mezi kterými se cítím dobře pěkně napsaný,jsem toho názoru taktéž, k tomu není co dodat :potlesk Citovat
Kurt Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Taky díky. Tak já teda zaplatím i na příští rok, no. Citovat
Mik.e Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 opožděně, ale také moc děkuji za dáreček Citovat
xpetrix Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 Aj ja sa pripajam s podakovanim,az dnes som to nasiel v schranke Citovat
Juve Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 Poslušne hlásim že \"To čo sa nesmie prezradiť \" dorazilo aj do vstupnej brány Malej Fatry... Ďakujem a prajem Štastné a Veselé... Citovat
freew Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 Aj ja dakujem..uz ma svoje cestne miesto v aute :super:super Citovat
Judes Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 Včera som obdržal obálku s pečiatkou klubu a s prekvapením som ju otváral že čo to tam je . Ďakujem a šťastné a veselé . Citovat
olda Odesláno 16. prosinec 2012 Odesláno 16. prosinec 2012 taky dorazil,i když obálka byla poškozená,ale dárek se v ní udržel.Takže díky moc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.