Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Policisté v Olomouckém kraji začnou měřit světelnou propustnost autoskel

Recommended Posts

Odesláno

To sou prostě bukvicoidní bukvice, ustřelit hlavu tomu z******, co to vymyslel. :grr Mi budou za chvíli říkat, jakou barvu mám mít na autě, jestli si můžu dát hudbu nahlas a podobně, ne? :roll

Nechci umírat vedrem v létě a aby mi ještě někdo čuměl do auta.

Už mi jednou auto vykradli jenom proto, že tam nebyly folie. :bacha

A jak tvrdí můj otec, až mu zaplatěj to, že mu někdo vykrade auto, tak si je sundá.

Odesláno

Fuller: Nadávat sice můžeš, ale k ničemu ti to nepomůže a věřím, že to snad ani nikoho neurazí. Ono v dnešní moderní společnosti je potřeba mít nějaké regule a diktovat občanům, co smějí a nesmějí, protože jinak by to tady byla pěkná anarchie a možná bysme už byli všichni mrtví. :D Je dobře, že existují určitá omezení, protože to má svůj účel a v podstatě si troufnu říct, že se tím zabraňuje tomu, aby na silnicích jezdilo spousta aut, které jsou svým charakterem spíše zbraní než dopravním prostředkem. Jsem moc rád, že existují stanice STK a různá omezení, protože, když se podívám na některé obrázky do vlákna \"Lidskej nevkus\", tak si nechci ani představit to, co by následovalo, kdyby ta omezení nebyla.

To, že ti vykradou auto, není tím, že tam nebyly fólie, ale tím, že jsi nechal v autě věci, co tam nemají co dělat, natož pak viditelně. Ale to už se tady probíralo a nemá cenu to znovu všechno opakovat.

Jinak co se týče zadních oken, tak je pravdou, že je lze zatmavit i na nulu, ale je podmínkou (pokud si to dobře pamatuju), že musí mít vozidlo obě vnější zpětná zrcátka a funkční. V dnešní době je to už v podstatě samozřejmost, ale ještě jezdí spousta starých aut, která třeba pravé vnější zpětné zrcátko neměla. Starší kolegové si jistě vzpomenou, s čím dříve jezdili. :)

Odesláno

Stiflere hezky se to čte ale pokud se nekontroluje a nehlida jiz davno nastavene tebou nazyvane omezeni pak neni duvod vymyslet dalsi a dalsi omezeni.

za me omezeni rozumej dodrzovani pravidel silnicniho provozu- jejich nedodrzovani ma za nasledky spousty mrtvych a zranenych a nekolika milionove skody na majetku. - pak tady brecime kolik neplatime pojisteni apod.

Odesláno

Ale já to chápu, jen mne ty folie fakt vytočily, ale strašnym způsobem. :grr

Prostě čeho moc, toho příliš. STK uznávám a podobný věci, co jsi psal, ale zrovna do fólií jim může bejt ho*no. ;)

A s tim vykradením, zaparkoval jsem na sídlišti Praha - Prosek a šel jsem vykonat malou potřebu 7m od auta ke křoví, no možná ani tak daleko to nebylo. V autě byl akorát batoh, nic víc. Vykonání malé potřeby trvalo tak maximálně 50 - 70 vteřin. Otočim se, dojdu k autu a batoh pryč. :grr

Já fakt nechápu, co jim je ku*va do nějakejch fólií. Až nebudou jezdit utahaný smradlavý AVIE, auta dávno po smrti a podobně, tak potom se můžou zaměřit na kraviny typu xenony (byť funkční a správně nastavené) fóile a jiné... :roll

Odesláno

Pe.Tře, ono se to hlídá, ale bohužel není dostatek lidí a technických prostředků v důsledku nedostatku financí přidělených na tento dohled, takže víc, než se kontroluje teď, se už kontrolovat nebude, protože na to nikdo nemá a nikdo na to nedá.

Navíc, pokud dochází k porušování pravidel, tak je to pouze na nás řidičích, jak se zachováme a co s tím uděláme. Pokud bude úroveň dopravního chování řidičů stejná, jako je nyní, tak se žádné změny k lepšímu nedočkáme. Spíš si myslim, že to bude zákonodárce ještě více podněcovat k tomu, aby zakazovali nebo omezovali další věci.....Pak se nemůžeme divit, proč platíme velké sumy za povinné ručení. Ono by taky stačilo, kdyby nebyla taková korupce a např. doktoři, kteří už nemají na silnici co dělat, si nepsali zdravotní posudky o způsobilosti řídit auta sami sobě navzájem. Nebo, aby chronickým bouračům, kteří jsou schopni třeba způsobit 20 nehod ročně nařídit povinná školení a kurzy nebo třeba i odebrat řidičák, dokud neprokáží, že jim někdo vysvětlil, jak správně \"jezdit\"...to jsou řešení, která by mohla aspoň nepatrně zmírnit to, co popisuješ. Ale to už jsme zase zpět u politiků, zejm. zákonodárců a jejich iniciativě. ;)

Odesláno

Slyšela jsem názor, že si lidé po bouračce stěžovali, že bourali protože neviděli (skrz folie).

Na základě takových jsou tyhle opatření...Prý...

Odesláno

Fulere: ja nevim o co ti jde. V Usa sou folie zakazany uplne. Z prosteho duvodu. Aby bylo videt dovnitr a policie videla jestli tam nesedi nekdo a nedrzi bouchacku. To ze jezdi mnoho debilu s uplne cernyma oknama je proste spatny. Akor kdyz to ma na predmim skle- 1. Ridic vidi spatne jako by mel stale nasazene slunecni bryle a za 2. Zamezuje ocni kontakt s jinymi ridici nebo chodci.

Jak si slysel, na zadnich muzes mit klidne prilepenej karton a nikdo te nebude buzerovat.

Vztekas se tu jako malej kluk. A za vykradeni nemuzou folie ale tvoje hloupost. Mas si zamykat auto.

Odesláno

To je blbost těch lidí, že kuli tomu bouraj. A ano, vztekám se. Co maj v USA, mě nezajímá, to je jejich věc, že tam může mít každej zbraň. Pokud by tomu u nás taky tak bylo, tak ať si ty fólie taky zakážou.

Ale já třeba nestojim o to, aby na mě každej v autě čuměl a že nemám nějakej oční kontakt s ridičem, mě vážně netankuje. Za šera a v noci ho taky nemám, ani jako řidič, ani jako chodec. Zakážem tmu nebo si budem povinně svítit v autě v noci, aby nám bylo vidět do obličeje nebo co?

Já si myslim, že to je sakra každýho věc, mě osobně to přijde, jako omezování soukromí a s tim já nesouhlasim.

Ad. vykradení, už to vim taky, nenapadlo mě, že si budu muset při chcaní zamykat auto, když stojim od něj sotva na 5 kroků.

Odesláno

Hmmm... to, co tu píšeš taky leccos vypovídá... Já si při chcaní teda auto zamykám...

ad soukromí: Chceš soukromí? Tak zalez domů a nevycházej mezi lidi. Chceš mezi lidi? Buď MEZI lidmi!!! Člověk je tvor společenský a z principu jedná INTERAKTIVNĚ. A nechci tu číst něco o Tvý svobodě. 1. na výběr máš. Je jen na Tobě, jak se rozhodneš. Ať se rozhodneš jakkoli, vždy to bude jen a pouze Tvá odpovědnost. Ať se rozhodneš jakkoli, vždy budeš muset RESPEKTOVAT své okolí... Ať je jím kdo/cokoli.

Odesláno

,,to je blbost tech lidi ze bouraj\" ale bohuzel uz to neni blbost tech druhejch ktery kvuli tomu muzou umrit. V usa nemuze mit kazdej zbran.

Pletes si svobodu s anarchii.

Diky tvymu poslednimu prispevku bych se dost divil kdyby tvoje iq presahlo hranici 100 bodu. A o socialni inteligenci nemluve...

Odesláno

hele Fullere, sestřelili tě? Možná neměli oční kontakt

jinak ze sebe nedělej mladý ucho typu hYena. Tohle pubertální vyřvávání shazuje jen tebe...

ad smradlavá Avie, když splnuje normy v roce její výroby, nikdo s tím nic neudělá. To je jako kdybys chtěl majiteli wartburga zakázat jezdit, protože to je dvoutakt, kterej taky smrdí. Ale ty mu nemůžeš vzít právo na ježdění autem, když na jiný nemá.

Odesláno

2 roky to šlo a pak jednou mě vykradli, no od tý doby si to už taky zamykám.

IQ si pane vytahuj někde jinde, v tomto mi nesaháš ani po kotníky, to mi věř. Jen holt s mýma poruchama se to celkem špatně prezentuje. :blablabla

Ano, chci soukromí i v autě a mezi lidi prostě musíš, jinak to dneska nejde. Ale je už nemusí zajímat, co v tom autě dělám.

Ach vy moralisti, co tu čítám tohle fórum už pár let, vždycky se nad některými zasměji. Objeví se někdo mladej a nedejbože, pokud nemá v hlavě nasráno. Mi přijde, jak kdyby jste to povětšinou nechtěli překousnou a snažili se ho srazit, zdiskreditovat a cojávim co všechno.

To se pak nedivte, že každýmu jednou rupnou nervy, je sprostej a tak dále a pak už jen následuje ban.

P.S. Zajímal by mne názor oddieho, přijde mi tu jako jeden z mála rozumných lidí..

Edit Punkac: 7x mě nabourali, ani jedno nebyla moje vina. Ťuk ťuk. Každopádně ani jednou na tom autě nebyly folie...

S Hyenou mě nesrovnávej, díky.

[upravil dne 10/1/12 00:28 od Fuller]

[upravil dne 10/1/12 00:29 od Fuller]

Odesláno

Ty se tu hlavně snižuješ a diskredituješ úúúplně sám... Ono těch rozumných je tu totiž mnoooohem víc... A to i přes to, že jsou věci ve kterých spolu třeba nesouhlasíme.. Na to prostě máme právo, máme jiné zkušenosti atd. Přesto pokud je ten názor podložený a konzistentní, tak to o rozumu docela svědčí... Zato prohlásit, že Tě lidi kolem nezajímaj... a navíc ve vztahu k automobilové dopravě... To je docela hodně drsný a společností opovrhující tvrzení.

Odesláno

Já na to prdim. Zvrhlo se to někam, kam sem vůbec nechtěl. :(

Holt jsem opět asi něco špatně prezentoval..

Edit: Edison: No, ono já pojem \"rozumný\" beru možná podle jiných měřítek. Jasně, každej má svůj názor, já ho nikomu neberu, ale občas to chce se na tu danou věc podívat i z pohledu druhé strany, což mi přijde, že tu spousta lidí nedělá, spíš ani nechce, to je přeci moc složité.

Proto sem napsal, co sem napsal.

[upravil dne 10/1/12 00:35 od Fuller]

Odesláno

fullere ono ti to jednou dojde, přesně jak psal Edison - bejt arogantní ve vztahu k řízení auta se dlouhodobě nevyplácí, někdy je to i vražedné. Ale to opravdu jde s věkem

Hrát si s vrabčákem v autě je dnes moderní věc :D na to jsou asi ty folie (to ber jako vtip)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...