dzavel Odesláno 6. prosinec 2011 Autor Odesláno 6. prosinec 2011 Dadadavid: Neboj, oni si tu práci s tím sundání dají nebo Ti auto odstaví a dokud si to neserveš, tak stojíš . Na kartičce máš napsanou propustnost nebo typ instalované folie, takže % zatemnění z toho lze vyčíst. Mi říkal, že pokud je na skle napsáno tinted nebo temperated, tak by tam folie být neměli. hYena: četl si to vůbec? A pán je od klávesnice hrdina a správní řízení tě potěší . Citovat
Dadadavid Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Pe.Tr : Kdyby tady bylo u tvého příspěvku tlačítko \"Like\" jako na fejsbůku,tak ti na něj porát kliknu :D Citovat
dzavel Odesláno 6. prosinec 2011 Autor Odesláno 6. prosinec 2011 Stibto: atest - jednoduše si to na auto můžeš dát, ale tam kde to je dovoleno. Folie bez atestu nemají na autě co dělat, ani vzadu. Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Petre : tem bych vyjimku dal, kdo na ty bukvice ma koukat kdyz jedou .. Nic osobniho Stifler & spol Citovat
hYena Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 dzavel: četl, zběžně... A co jsem tak zpozoroval i jinde, tak se odpovědi držím. Jsem tlama po mamce, nebylo by to poprvé, co bych se dohadoval s PČR. Jsem člověk, co si nenechá srá* na hlavu... Když jsem byl zastaven PČR, začal jsem být otravně šikanován kravinami jako: zkouška světel, důkladná prohlídka lékárničky a povinné výbavy a potom následné obvinění z nepřiměřené rychlosti, kdy jsem nejel ani 40km/h? Když jsem se začal vyptávat na jméno nadřízeného a začal si opisovat číslo placky......to páni policisté změnili názor a nechali mě jet, že dnes to bude jen domluva, ale bacha příště.... Ne fakt, tohle co chystají je kravina. A co když budu mít zrcadlové folie? [upravil dne 6/12/11 20:45 od hYena] Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 dzavel : vim,ze je to dovoleno jen na bocnich,je to tak ? Predni to je jasny a zadni se snad bere jako unikova cesta z vozu,ne ? Nebo mne opravte. Citovat
hYena Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Zadní boční, tam můžeš mít klidně plech, to je jedno. A sklo kufru? To je snad taky jedno, ne? Když si vezmu třeba dodávku apod., taky tam člověk nevidí, jak který model... Citovat
dzavel Odesláno 6. prosinec 2011 Autor Odesláno 6. prosinec 2011 hYena: začínám pochybovat o tvé soudnosti. Stibto: Dovoleno to je na bočních a na zadním, ale jen folie které mají atest a tedy splňují propustnost. Citace z článku: ... Podle těchto technických předpisů nesmí být celková propustnost světla čelního skla nižší než 75 % a celková propustnost světla předních bočních skel nižší než 70 %. Požadavky souvisí s bezpečností v silničním provozu. Citovat
koblih69 Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 No o tom, že by Rakušáci strhávali fólie silně pochybuju, mám za sebou pár vyzvedávání \"kamarádů\" v Rakousku protože to mám blízko. Písnička vždycky stejná - pokuta a zákaz jízdy, pokud brání provozu tak odtah a z odstavnýho tě pustí buď na podvalu a nebo když odstraníš problém ( nezapsaný kola, fólie, nehomologovanej vejfuk na moto... ). Takže až někdo z tunerů pojede do Rakous můžete se ozvat, mám v tom praxi :D:D [upravil dne 6/12/11 20:56 od koblih69] Citovat
dzavel Odesláno 6. prosinec 2011 Autor Odesláno 6. prosinec 2011 hYena: Hádat se s policajtem? Se nediv, že si tě pak vychutnají. Co po tobě mohou policajti chtít a kontrolovat na cestě bys měl vědět (konkrétně v tvém případě: světla pokud svítí, tak svítí a žádná kontrola atd.) Ani kapotu jim třeba nemusíš otevřít, pokud použiješ vhodná slova. Citovat
hYena Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Jenže, pokud začnou zkoumat kompletní osvětlení, chtějí čučet pod kapotu, to není normální... A jestli mě začnou obviňovat rychlé jízdy, když neměli ani radar, tak kde jsme? Z 80ti % jsou policisté svině. Stačí když skoro každý den vidím nějaké auto PČR stát na přechodu, na místě pro invalidy, na místě kde je zákaz stání, na chodníku apod.... Jsou to hovada a je to jako s romy, proč? Každý rom je hozen do jednoho pytle, protože člověk ví, že drtivá většina to jsou svině, s prominutím, které kradou, nepracují a já nevím co ještě. A policista je stejně hozen do pytle, kdy jen sem tam nějaký má mozek a používá ho,... Citovat
Péťa Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 hYena: Tak ty auta vyfoť mobilem a pošli na inspekci. Rozhodně se tím zabývat budou. Citovat
hYena Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Nějaké fotky mám ve foťáku, snad... Ale nikdy mě nenapadlo takhle na někoho házet špínu, já si to párkrát vyfotil jako takovou......zajímavou podívanou, kde by běžný občan byl řádně pokutován. Až budu u babi, kde foťák mám, kouknu se... Citovat
Péťa Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 http://www.policie.cz/clanek/sve-stiznosti-muzete-posilat-na-adresu-847248.aspx Citovat
alternativ Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Konecne, bylo na case, nasledne bych se zameril na dodelavane xenony a pak na neodborne namontovane a vyhlasku porusujici DRL svetla. Tuzingu zdar. Citovat
Návštěvník Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Jedna věc je homologovaná folie a druhá věc je propostnost světla u folie. Klidně můžete mít homologovaný folie s homologačním štítkem a budou úplně černý - neprůhledný. Mě když dávali folie na předešlý auto, tak nabízeli tmavý se všema homologacem, štítkama a kartičkou kterou by vyplnili tak jak to žádá zákon - se slovy: stejně na silnici nikdo nic nepozná a homologaci máte. Takže teď to budou kontrolovat nějakym měřákem a o to tady jde. Jde zase vyloženě o podvodníky a lumpy, kteří si myslí že si na auto budou dávat co chtějí. [upravil dne 7/12/11 07:03 od kirkiz] Citovat
MilanF1 Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 alternativ: neodbornou montáž DRL? Tím myslíš, že si je na auto dám sám a mám za to dostat pokutu? Za špatnou funkci nebo nesprávné umístění to beru, ale to že není na montáž papír ... Kirkiz: Tys to přesně vystihl - je to na ty, co mají štítek 70% a mají tam 20% apod. Protože bez měřáku ti nic říct nemohli. Já mám vpředu 70% folie a štítek na toto číslo. Při montáži mi říkal, že mi dopředu dá i 50% i se štítkem na padesát, že s tím problémy nebývají, ale tmavší nedá, že si to na triko nevezme - maximálně bez atestu a kartičky, že to prostě nedělal on. Tento přístup se mi líbil. K příspěvkům od hyeny se vyjadřovat nebudu, dostal bych banán za neslušné chování ... [upravil dne 7/12/11 08:12 od MilanF1] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.