Benžík Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Darek mi muzete pribalit k tomu, co si objednam v eshpu. Tesim se a diky. [upravil dne 5/12/11 22:01 od Benžík] Citovat
jirka307 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 ano jako poděkovaní za přízen a take mohou machrovat když to ukážou ostatním co dostali z peugeot klubu. a taky: na slovenskem srazu ted o vikendu se vanocni darky rozdavali radum , jsem si jisty ze cestne cleny to nahloda proč se stat řadnym a oto tu jde taky už se těším až budu machrovat:D na kolegy s práce co mají něm.... káry a z jejich fora jsou hotový Citovat
romik1 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 ano jako poděkovaní za přízen a take mohou machrovat když to ukážou ostatním co dostali z peugeot klubu. a taky: na slovenskem srazu ted o vikendu se vanocni darky rozdavali radum , jsem si jisty ze cestne cleny to nahloda proč se stat řadnym a oto tu jde taky presne. platim clenske od zaciatku ako som medzi vás prišiel.a pri predlžení vzdy dam plnu sumu,nie zlavnenu. nepisem to kvoli vystatovaniu, ale preto ze mi klub(teda vy) viackrát pomohol a ta suma myslim nieje az taka horibilna. ved dnes vecer za kavu som platil viac. a clenske je na rok. len dufam ze ste ma dobre pochopili co som tym myslel... Citovat
Judes Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 mne len prišlo divné množstvo riadnych členov. to ma trošku zaskočilo. a nie v dobrom. Neviem či ten zoznam členov aj niekto aktualizuje ale napríklad medi 407 mičkármi som nenašiel Marcela00 a je riadnym členom. Čo sa vianočného darčeku týka ten ma veľmi potešil aj keď som nemal ani potuchy že sa niečo takéto sa deje a je to tak ako predseda písal človek sa má s čím pochváliť, také niečo nemá každý. Týmto chcem vedenie klubu pochváliť a vyjadriť poďakovanie, máte moju podporu . [upravil dne 5/12/11 22:29 od Judes] Citovat
kaper Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Tak ja poďakujem aj tu celému vedeniu za darček a za čas silu čo venujú chodu tohto fóra. Len málo kto vie čo to stojí síl a odlúčenia od rodiny a vysvetľovania. Darčeku sa vždy poteším a bol som aj na zraze kde sme ich rozdávali, Stretol som sa s otázkou čo treba spraviť aby som aj ja na rok dostal darček??? Toto je jedna vec ktorá vplýva na to aby bolo tých členov viac. Finančnú stránku fóra má riešiť vedenie, ono musí vedieť či si to dovoliť môžme alebo nie?? [upravil dne 5.12.2011 22:34 od Kurt] Citovat
Kurt Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 jinak já se na dárek těšim Já taky - už proto, že levý ponožky mám už čtyři. Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Kurte to bude asi z citroen fora ale ne? Citovat
kaper Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 jinak já se na dárek těšim Já taky - už proto, že levý ponožky mám už čtyři. Dík za úpravu už som sa zbadal len si ma predbehol aj keď myslím že už je to vonku dávno teda od včera :D:D:D:D Citovat
marko306 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Kurte to bude asi z citroen fora ale ne?Citröen fórum je takmer mŕtve, všetci Citröeňáci sú tu na P-C Citovat
Přema Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 mne len prišlo divné množstvo riadnych členov. to ma trošku zaskočilo. a nie v dobrom. Neviem či ten zoznam členov aj niekto aktualizuje ale napríklad medi 407 mičkármi som nenašiel Marcela00 a je riadnym členom. Čo sa vianočného darčeku týka ten ma veľmi potešil aj keď som nemal ani potuchy že sa niečo takéto sa deje a je to tak ako predseda písal človek sa má s čím pochváliť, také niečo nemá každý. Týmto chcem vedenie klubu pochváliť a vyjadriť poďakovanie, máte moju podporu . [upravil dne 5/12/11 22:29 od Judes] Jasně že se to aktualizuje.....skoro každý den , viz edice členských kartiček.....a hledal si špatně...Ano Marcel je řádným členem.... a ano je nás 423...za to ručím.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Marcel00 je jako čestný člen, takže ho mezi 407 nenajdeš, musiš si dát celý seznam členů http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/info.php&ktere=22023 Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 jen sem nedavejte link na cely seznam clenu bo jak by na to kliknuli dva tri tak nam zase spadne forum Citovat
Judes Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Že by som hľadal špatne prebehol som to ešte raz ale nič, pri každom riadnom členovi je pripísané \"ano\" pozeral som len tých no bezvýsledne. Nevadí v počtoch bude zarátaný určite, však máš o tom prehlad. [upravil dne 5/12/11 22:57 od Judes] Citovat
Přema Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 A taky proto že má dle jeho přání vymazané skoro všechny údaje z profilu.....nebude spadat pod žádný model... Citovat
Medvěd Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Vánoční dárky jsou tu v podstatě od počátku řádného členství (nezavedl jsem je já, byly už před mým předsedováním) a myslím si, že většina řádných členů se na ně i těší. Souhlasím s Pe.Trem, že dárek má být jednak poděkováním klubu za přízeň řádných členů a druhak i může nahlodat další čestné členy, aby se řádnými členy staly (stejně jako zvýhodnění plateb za sraz, slevy v e-shopu apod.). Je pravdou, že Péťa tu tohle téma otvírá už poněkolikáté, vždycky ale dopadne v podstatě stejně (pár lidí se k němu přidá, ale většina se spíš na dárek těší). Myslím si, že Přemův výbuch byl zcela zbytečný - nejde se zavděčit všem a Péťa nenapsal nic, čím by vedení nějak shazoval, jen řekl svůj názor (a za rok to zopakuje). Citovat
Judes Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 A taky proto že má dle jeho přání vymazané skoro všechny údaje z profilu.....nebude spadat pod žádný model... Tak sa ospravedlňujem. Citovat
Přema Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 V poho , nemáš proč se omlouvat..... jen sem napsal jak to je......;) Citovat
Judes Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Nevedel som že aj takáto situácia môže nastať, už so zopárkrát niekoho hľadal a tak ma to napadlo jeho nikde nevidím. PS. sorry je to trochu od témy ale keď už som u toho, prečo nejde vyhľadávanie člena v z zozname, v okne \"hledej\". Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 mam pocit ze je to jen vyhledavani v clancich Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.