Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ano jako poděkovaní za přízen a take mohou machrovat když to ukážou ostatním co dostali z peugeot klubu.

a taky:

na slovenskem srazu ted o vikendu se vanocni darky rozdavali radum , jsem si jisty ze cestne cleny to nahloda proč se stat řadnym a oto tu jde taky

už se těším až budu machrovat:D na kolegy s práce co mají něm.... káry a z jejich fora jsou hotový:aut
Odesláno

ano jako poděkovaní za přízen a take mohou machrovat když to ukážou ostatním co dostali z peugeot klubu.

a taky:

na slovenskem srazu ted o vikendu se vanocni darky rozdavali radum , jsem si jisty ze cestne cleny to nahloda proč se stat řadnym a oto tu jde taky

presne.

platim clenske od zaciatku ako som medzi vás prišiel.a pri predlžení vzdy dam plnu sumu,nie zlavnenu.

nepisem to kvoli vystatovaniu, ale preto ze mi klub(teda vy) viackrát pomohol a ta suma myslim nieje az taka horibilna.

ved dnes vecer za kavu som platil viac. a clenske je na rok.

len dufam ze ste ma dobre pochopili co som tym myslel...

Odesláno
mne len prišlo divné množstvo riadnych členov. to ma trošku zaskočilo. a nie v dobrom.:myslim

Neviem či ten zoznam členov aj niekto aktualizuje ale napríklad medi 407 mičkármi som nenašiel Marcela00 a je riadnym členom.

Čo sa vianočného darčeku týka ten ma veľmi potešil aj keď som nemal ani potuchy že sa niečo takéto sa deje a je to tak ako predseda písal človek sa má s čím pochváliť, také niečo nemá každý.

Týmto chcem vedenie klubu pochváliť a vyjadriť poďakovanie, máte moju podporu :papa.

[upravil dne 5/12/11 22:29 od Judes]

Odesláno

Tak ja poďakujem aj tu celému vedeniu za darček a za čas silu čo venujú chodu tohto fóra. Len málo kto vie čo to stojí síl a odlúčenia od rodiny a vysvetľovania.

Darčeku sa vždy poteším a bol som aj na zraze kde sme ich rozdávali, Stretol som sa s otázkou čo treba spraviť aby som aj ja na rok dostal darček??? Toto je jedna vec ktorá vplýva na to aby bolo tých členov viac. Finančnú stránku fóra má riešiť vedenie, ono musí vedieť či si to dovoliť môžme alebo nie??

[upravil dne 5.12.2011 22:34 od Kurt]

Odesláno
jinak já se na dárek těšim :)

Já taky - už proto, že levý ponožky mám už čtyři. :nevim

Dík za úpravu už som sa zbadal len si ma predbehol aj keď myslím že už je to vonku dávno teda od včera :D:D:D:D:D

Odesláno
mne len prišlo divné množstvo riadnych členov. to ma trošku zaskočilo. a nie v dobrom.:myslim

Neviem či ten zoznam členov aj niekto aktualizuje ale napríklad medi 407 mičkármi som nenašiel Marcela00 a je riadnym členom.

Čo sa vianočného darčeku týka ten ma veľmi potešil aj keď som nemal ani potuchy že sa niečo takéto sa deje a je to tak ako predseda písal človek sa má s čím pochváliť, také niečo nemá každý.

Týmto chcem vedenie klubu pochváliť a vyjadriť poďakovanie, máte moju podporu :papa.

[upravil dne 5/12/11 22:29 od Judes]

Jasně že se to aktualizuje.....skoro každý den , viz edice členských kartiček.....a hledal si špatně...Ano Marcel je řádným členem.... a ano je nás 423...za to ručím....

Odesláno

Že by som hľadal špatne :myslim prebehol som to ešte raz ale nič, pri každom riadnom členovi je pripísané \"ano\" pozeral som len tých no bezvýsledne. Nevadí v počtoch bude zarátaný určite, však máš o tom prehlad.

[upravil dne 5/12/11 22:57 od Judes]

Odesláno

Vánoční dárky jsou tu v podstatě od počátku řádného členství (nezavedl jsem je já, byly už před mým předsedováním) a myslím si, že většina řádných členů se na ně i těší. Souhlasím s Pe.Trem, že dárek má být jednak poděkováním klubu za přízeň řádných členů a druhak i může nahlodat další čestné členy, aby se řádnými členy staly (stejně jako zvýhodnění plateb za sraz, slevy v e-shopu apod.). Je pravdou, že Péťa tu tohle téma otvírá už poněkolikáté, vždycky ale dopadne v podstatě stejně (pár lidí se k němu přidá, ale většina se spíš na dárek těší).

Myslím si, že Přemův výbuch byl zcela zbytečný - nejde se zavděčit všem a Péťa nenapsal nic, čím by vedení nějak shazoval, jen řekl svůj názor (a za rok to zopakuje).

Odesláno
A taky proto že má dle jeho přání vymazané skoro všechny údaje z profilu.....nebude spadat pod žádný model...

Tak sa ospravedlňujem.

Odesláno

Nevedel som že aj takáto situácia môže nastať, už so zopárkrát niekoho hľadal a tak ma to napadlo jeho nikde nevidím.

PS. sorry je to trochu od témy ale keď už som u toho, prečo nejde vyhľadávanie člena v z zozname, v okne \"hledej\".

post-27076-14109620929699_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...