Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám auto tři měsíce kupované nové,po týdnu jsem si toho cvakání všimnul náhodou.V té době to bylo slyšitelné pouze když se tam člověk pořádně nahnul.Ted po najetí 5000km je to cvakání hlasitější.Tak jsem navážkách:myslim,ale na chod motoru to nemá žádnej vliv.

[Edited on 30/11/11 18:03 by ANDR11]

Odesláno

já mám mojí 308 novou, takže jsem to mohl poslouchat od začátku... myslím, že to není vada na motoru ale vstřiky... u mě t onení slyšet, když mám zabouchnutou kapotu... při otevřené je to slyšet, jinak ne

Odesláno
já mám mojí 308 novou, takže jsem to mohl poslouchat od začátku... myslím, že to není vada na motoru ale vstřiky... u mě t onení slyšet, když mám zabouchnutou kapotu... při otevřené je to slyšet, jinak ne
Jo,jo naštěstí je to slyšet pouze když se otevře kapota,tak to budou asi ty vstřiky.Tak to mě spadl balvan ze srdce.:super
Odesláno
Jo,jo naštěstí je to slyšet pouze když se otevře kapota,tak to budou asi ty vstřiky.Tak to mě spadl balvan ze srdce.:super

neboj se, také jsem se lekl, když to bylo nové... na motor to nemá vliv... ten můj je úplnej ďivoch :D

Odesláno
Spíš bych řekl, že to elektromagnetický ventil nádobky s aktivním uhlím.Když to je benzínový motor.

ten se tu nachází kde? protože když hledám odkut to přesně jde tak je to na vrchu motoru, kde jsou vstřiky... tak nevím :myslim

• O 2 týdny později...
Guest mischko11
Odesláno
Nevím, kde je u tohoto motoru.Mrkni na service box.

je vvzadu pod kolektorom sania a nevim ze by to robil zrovna ventil a715b10a.jpg

Uploaded with ImageShack.us

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nevím, co to je, ale cvaká mně to úplně stejně. Ze začátku mně to taky trochu strašilo, nicméně nechávat auto v servisu přes noc se mně nechtělo, tak jsem to nechal být. Každopádně auto jezdí normálně, najeto necelých 24tkm.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...