Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já bych šel do LED Sharp. Proto jsem koupil ve čtvrtek plasmu Samsung :D Prostě i cena je důležitý parametr ;) Obzvlášť, pokud chceš větší (záměrně nepíšu velikou).

Odesláno

Plazma (panasonic nebo samsung) - pozor plazmy blikají. Pokud to budeš vnímat, tak LCD. LCD, které obrazem konkurují plazmám jsou kolem 25tkč.

Každé oko vnímá něco jiného (blikání, trhání, šmouhy, barvy-pleť atd.), takže zajdi do obchodu a koukej :).

Odesláno

Při koukání v krámě se nebát říct prodavači, aby předvedl možnosti nastavení obrazu. Přecijen může bejt špičkově nastavený televizor, u nějž stojím o větší prodej. Je dobré si to zkusit nastavit pro svý voko...

Jinakl já jsem za LED Samsung. I když ségra kupovala LED LG. Rozhodující byla cena.

Odesláno

Akurat sa s tym zaoberam aj ja :)

Dolezita je asi aj cena, ktory chces investovat. Porovnaval som plazmy 42-43 do 500 Eur Samsung vs Panasonic Viera, a teda ten Panasonic mi prisiel citelne lepsi ...

Inak je toho strasne hafo, kazdy mi hovori nieco ine :) Ci tu na fore, alebo celkovo po ludoch ...

Vseobecne ze Samsungem, Panasonicem ci Sharpem asi neurobis chybu ... Lg zacina byt viac kritizovane ako to byvalo dakedy, stale viac negativnych reakcii citam po nete ...

Pokial LED, tak za mna, jedine uz drahy, tie \"lacne\" led su oproti plazmam nic moc ... Co sa tyka obrazu ...

Ja som mal poziadavky na HD sat, resp DVB-S2 ale ked som zbadal Tv, ktory naozaj splnal moje poziadavky, tak stal skoro 900 Eur, a tak som si povedal, ze za to mi to nestoji :D

Mam v podstate vytipovany jeden Panasonic, a vyzera to tak, ze uz to je finalna volba :P

Odesláno

Ide o to ze v predajni ti povie ze najlepsi je napr. Samsung lebo maju od nich tovar na komis a najvacsi zisk. Skus sa pozriet treba v NAY ze kolko tam maju plnych krabic s TV Samsung a kolko Panasonic.

Odesláno

Proto říkám, že výběr v krámě pouhým pohledem nestačí. Chce to si říct prodavači, nechat si několik značek předvést, včetně nastavení parametrů obrazu. Uměl bych prodat přebytky šmejdů a slušný televizor si nechat pro zajímavé lidi...

Odesláno

Ono to skôr chce počítať na TVfreak fóre a na AVnet fóre recenzie a skúsenosti tých, ktorí tie konkrétne TV vlastnia...

Ja byť predajca, tak tiež ospevujem to čo chcem predať... :D

Ja mám už 3roky LCD Samsung, ktorý som vyberal asi pol roka a maximálna spokojnosť. Aj keď už je to vlastne deduško a zaslúžil by si dôstojného nástupcu od rovnakej značky...

:super

Odesláno

S Plasmami Panasonic nemám zkušenost, takže nevylučuju, že jsou slušné. LCD a LED mě hrubě zklamaly nejen kvalitou obrazu ( katasrofální pohledový úhel ), ale i na můj vkus těžkopádným a pro mě neintuitivním ovládáním ( včetně chaotického ovladače ). Taškařice typu, že když chci přepnout na zdroj USB, musím zmáčknout tlačítko \"SD Card\" na kterou tam ale nemám slot a myslí se tím USB považuju za směšný a to vůbec nemluvím o tom jak jsme valil očil při ladění Satelitu, už semi dlouho nestalo, že bych musel hledat v návodu kromě nějakých hesel... u Panasoniku bohužel ano. Myslím, že u 3D LED TV, která stála 39 tis. by se tím někdo mohl zabývat....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...