Existujuci Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Poradte aku značku Televizora preferujete? pripadne LCD alebo Plazma? Citovat
romik1 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 skus v mojom vlakne pozriet: alebo tu: ale isiel by som do led a samsungu:D Citovat
Péťa Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Já bych šel do LED Sharp. Proto jsem koupil ve čtvrtek plasmu Samsung Prostě i cena je důležitý parametr Obzvlášť, pokud chceš větší (záměrně nepíšu velikou). Citovat
koblih69 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Vláken je tu kopice... za mě LED LG, Samsung nebo Sharp... Citovat
ozzy56 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 kdysi jsem byl šťastný za sovětského Rubína, dnes je snad situace v elektro lepší,néé?? Citovat
koblih69 Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Ozzy rubína měla babička, my měli Tesla Color - kombinace Elektronek a tranzistorů, 1. ve vsi Citovat
dzavel Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Plazma (panasonic nebo samsung) - pozor plazmy blikají. Pokud to budeš vnímat, tak LCD. LCD, které obrazem konkurují plazmám jsou kolem 25tkč. Každé oko vnímá něco jiného (blikání, trhání, šmouhy, barvy-pleť atd.), takže zajdi do obchodu a koukej . Citovat
Edison Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Při koukání v krámě se nebát říct prodavači, aby předvedl možnosti nastavení obrazu. Přecijen může bejt špičkově nastavený televizor, u nějž stojím o větší prodej. Je dobré si to zkusit nastavit pro svý voko... Jinakl já jsem za LED Samsung. I když ségra kupovala LED LG. Rozhodující byla cena. Citovat
hudy Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Plazma Samsung a jsem uz delsi dobu spokojen Citovat
Czedisonek Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 .. na ty b.lb.i.n.y. co tam ukazujou je to jedno...... Citovat
ondra123 Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 plasma.. full Hd třeba panasonic a HD ze satelitu - paráda Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Akurat sa s tym zaoberam aj ja Dolezita je asi aj cena, ktory chces investovat. Porovnaval som plazmy 42-43 do 500 Eur Samsung vs Panasonic Viera, a teda ten Panasonic mi prisiel citelne lepsi ... Inak je toho strasne hafo, kazdy mi hovori nieco ine Ci tu na fore, alebo celkovo po ludoch ... Vseobecne ze Samsungem, Panasonicem ci Sharpem asi neurobis chybu ... Lg zacina byt viac kritizovane ako to byvalo dakedy, stale viac negativnych reakcii citam po nete ... Pokial LED, tak za mna, jedine uz drahy, tie \"lacne\" led su oproti plazmam nic moc ... Co sa tyka obrazu ... Ja som mal poziadavky na HD sat, resp DVB-S2 ale ked som zbadal Tv, ktory naozaj splnal moje poziadavky, tak stal skoro 900 Eur, a tak som si povedal, ze za to mi to nestoji Mam v podstate vytipovany jeden Panasonic, a vyzera to tak, ze uz to je finalna volba Citovat
Existujuci Odesláno 30. listopad 2011 Autor Odesláno 30. listopad 2011 Ide o to ze v predajni ti povie ze najlepsi je napr. Samsung lebo maju od nich tovar na komis a najvacsi zisk. Skus sa pozriet treba v NAY ze kolko tam maju plnych krabic s TV Samsung a kolko Panasonic. Citovat
Edison Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Proto říkám, že výběr v krámě pouhým pohledem nestačí. Chce to si říct prodavači, nechat si několik značek předvést, včetně nastavení parametrů obrazu. Uměl bych prodat přebytky šmejdů a slušný televizor si nechat pro zajímavé lidi... Citovat
Cinicman Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Ono to skôr chce počítať na TVfreak fóre a na AVnet fóre recenzie a skúsenosti tých, ktorí tie konkrétne TV vlastnia... Ja byť predajca, tak tiež ospevujem to čo chcem predať... Ja mám už 3roky LCD Samsung, ktorý som vyberal asi pol roka a maximálna spokojnosť. Aj keď už je to vlastne deduško a zaslúžil by si dôstojného nástupcu od rovnakej značky... Citovat
koblih69 Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 S Plasmami Panasonic nemám zkušenost, takže nevylučuju, že jsou slušné. LCD a LED mě hrubě zklamaly nejen kvalitou obrazu ( katasrofální pohledový úhel ), ale i na můj vkus těžkopádným a pro mě neintuitivním ovládáním ( včetně chaotického ovladače ). Taškařice typu, že když chci přepnout na zdroj USB, musím zmáčknout tlačítko \"SD Card\" na kterou tam ale nemám slot a myslí se tím USB považuju za směšný a to vůbec nemluvím o tom jak jsme valil očil při ladění Satelitu, už semi dlouho nestalo, že bych musel hledat v návodu kromě nějakých hesel... u Panasoniku bohužel ano. Myslím, že u 3D LED TV, která stála 39 tis. by se tím někdo mohl zabývat.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.