Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Jj, to je přesně ona... A už je to tady jediná non-stopka. Já tu 100 beru akorát do sekačky, tak to není taková palba, na plné do 406 by se dost projevilo:roll

@HanysR jak máš vlastně velkou nádrž na tom svém krásném stroji? :)

@Milhausekkk omlouvám se, přehlídl jsem to🙈

Upraveno uživatelem PaKr
Odesláno

AdBlue u nás na EuroOil. Minulý týden 9.90 za litr...dnes 16.90 :bacha

Mám potvrzeno, že AdBlue je jako banány za totáče :myslim

IMG_20211015_162704.jpg

Odesláno

@Milhausekkk shellka zavírá v 10, možná 10:30. Ani Molka směrem od Příbora není nonstop, kolega jel na noční, chtěl nabrat a najednou pumpa zhasla, šel se zeptat, a že prý zavírají v 10... Já benzín většinou beru na samoobslužné vedle nové technické na Palackého, ale naftu jsem tady v okolí ještě nebral.

Odesláno

@PaKr nádrž mám 62 litrů - to je tak akorát. Ani málo, ani moc 🙂 Alespoň že tam není třeba 50, to by mě kleplo.

Zajímalo by mě kolik stojí 100 oktan na MOL. Nebyl jsem tam ani nepamatuji. Tam už to bude tak 41 😁

Odesláno

@HanysR tak to máš podobě, jak na 307 ( ta má cca 60 ), ale 406 má 70 - to jsem si při prvním tankování říkal, že to teče snad někde na zem🤣 

Na Mollku už prakticky nejezdím, takže nevím. Nebo jinak, poté, co zrušili nájezd z Libhoště na dálnici/čtyřpruh, tak bych musel jet do Příbora abych mohl najet...:roll a to se mi nějak nechce.

Odesláno

@vagidík za informování. ;) Ale jako nafta za nějaký tři týdny +2,- :roll

AdBlue není, nebo ono by bylo, kdyby jela výroba hnojiv, kdy močovina je odpadní produkt jak jsem pochopil. A výroba nejede a je omezena z důvodu ceny zemního plynu, který je k výrobě potřeba. A prý to není konec, motory E5 a výš se mají na co těšit. :bacha

Odesláno (upraveno)

Včera jsem preventivně doplnil Adblue 8,5 l po 15,50. Ještě začátkem týdne bylo za 9,90  (Benzina Jindřichův Htadec). Tak bych měl při mém nájezdu snad rok vydržet.

Upraveno uživatelem HonzaZ
Guest Petr 3008
Odesláno

já jako vždy značně zaostávám 🤣🤣, vůbec nevím, že je s AdBlue problém 🤣.  Jedu dneska do ČB, tak kouknu u Globusu a případně také doplním, pro všechny případy..  Chtěl jsem vyčkat až se na mě rozsvítí upozornění, ale holt doplním. Taky nevím kolik tam ještě mám

Odesláno

AdBlue se doporučuje doplňovat až to počítač zahlásí, ale vzhledem k současné situaci je lepší preventivně doplnit. Tankuji ho do prvního vypnutí pistole.

Guest Petr 3008
Odesláno

Tak já mám po starosti - nedoplněno. České Budějovice - Globus

IMG_20211016_080741.thumb.jpg.ceb6c6dab1eff421df4bc5b7d9e08fb7.jpg

Guest Petr 3008
Odesláno

@pavelu96 jo, 19.50.. férová cena 🤣 a ještě mimo provoz, no krásná práce. Já to asi nechám až mi začne signalizovat, pak to budu řešit. Stejně chci vědět kolik km na náplň ujedu, alespoň přibližně. Teď mám cca 10 tisíc. Když bude nejhůř holt tam zvrhnu x krát předraženej kanystr 😆

Guest Petr 3008
Odesláno

🤣🤣🤣 teď jsem na to koukal ve zprávách.. tak jako fakt nevíš jestli se smát nebo brečet.  Výrobci AdBlue přestali vyrábět, až prý dojdou zásoby stojíme :myslim. Super vyhlídky 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...