Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já tankuju jako Oddie dlouhodobě v Globusu, ale když jsme byli teď s rodinou ve Cvikově, tak jsem vzal u ONO za 22,90 Kč, to se nedalo odolat :)

Odesláno

Vcera odpoledne OMV v Norimberku  nafta 0,96 ale jen jsem koukl jednim ockem byl docela provoz ( Gleiwitzer str. najezd A6/59 )..... a na dalnici jsme uz nesledovali za kolik ji tam maji.

Odesláno

Když jsi vezmu, že je to neveřejná pumpa, tudíž nevydělávající, jen pro potřeby dopravce s cenou 22,50,- a porovnám to s cenami na veřejných pumpách, tak mi vychází safra pěkná marže na litru. Teda krom ONO. Ty se vždy k těmto cenám blíží a je jedno kde, vždy po celé republice mají cenu stejnou. :myslim Ale, když ty ostatní ceny na jiných pumpách lidi platí, tak se v daných regionech nic nezmění. A že by byla doprava od distributora tak nákladná? To asi ne. :D

no ono je to sice pumpa v areálu DPP je neveřejná určená jen pro potřeby DP a drobný prodej jeho zaměstnancům ale ČS je provozována cizí firmou. Takže to není až tak že pumpa nemusí vydělávat. Tenkrát se DP zbavoval všech možných " nepotřebných" provozů a tak se spousta provozů outsourcovala a málo z nich se podařilo vrátit zpět protože se ve finále zjistilo že tento krok byl spíš krokem k nejistotě než k úspoře.

Odesláno

Žamberk Benzina N95 26,90,-. Plná za cca 1400,- :mrk

Tak to jsi měl ještě hodně zbývajícího benzínu v nádrži, 306 by měla mít cca 65L nádrž ..

Odesláno

306tka má nádrž na 60 litrů, ale jde tam narvat i oněch 65. Myslím, že jsem je tam jednou nalil, ale to jsem se bál, že na čerpačku nedojedu a dal jsem to až po hrdlo. 

Jinak já bral za 1400 Kč nějakých 55 litrů. Rozhodně lepší než - dá se říci - nedávno za 2100 Kč.

Odesláno

Já v Lysé neberu, nevím, co tam mají, já beru EuroOil za 24,70 nebo kolik to bylo ... dneska nemá moc smysl to řešit na haléře, ceny jsou super.

Odesláno

¨přátelská rada..... neber tam. Jednou jsem to udělal z nutnosti a spotřeba byla o dost větší než oproti naftě z benziny

Odesláno

306tka má nádrž na 60 litrů, ale jde tam narvat i oněch 65. Myslím, že jsem je tam jednou nalil, ale to jsem se bál, že na čerpačku nedojedu a dal jsem to až po hrdlo.

Jinak já bral za 1400 Kč nějakých 55 litrů. Rozhodně lepší než - dá se říci - nedávno za 2100 Kč.

Vsak jo :) Já jen reagoval na tu "plnou nádrž za 1.400" - to při uvedené cene vychází na 52L, takže jeste min. 8L zbývalo. Já nikdy uplne nevyzkousel 306 až "do sucha", logicky, jen vím, to mi říkal už otec kdysi dávno, ze blikne-li svetylko rezervy, je tam jeste na cca 75km.

Odesláno

Tak už to asi bude zase pomalu končit.Dnešní závoz +60haléřů proti minulému týdnu.Ato cena barelu drží :( .Ještě že jsem natankoval plnou.

Odesláno

Tak už to asi bude zase pomalu končit.Dnešní závoz +60haléřů proti minulému týdnu.Ato cena barelu drží :( .Ještě že jsem natankoval plnou.

Děláš na čerpačce?

Odesláno

Dnes jsem četl že během minulého týdne vzrostla cena " kýblu" ropy o cca 8 dolarů. A že doba zlevňování skončila resp. se zastavila min. do  půlky února kdy budou rusové a OPEC jednat o udržení ceny na nějaké hodnotě.

Odesláno

Benzina kousek od Rajské zahrady na Praze 9 Verva 100 stále za luxusních 28,90 :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...