Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Shell, Hornoměcholupská srovnal ceny s Tank ONO, takže je tam Natural 95 za 32.90Kč. Nafta 36.50 nebo tak nějak, ale ten benzín. :mrk

Případně mrkněte sem, ceny, pokud jsou v rámci -2/+2 dny od aktuálního data, souhlasí. http://www.ceskybenzin.cz/aktualni-ceny-PHM/Hlavni-mesto-Praha/Natural-95

Když jsem tam přijel tak sem se ho zeptal co že ho maj tak levný a pumpař mi na to odpověděl: \"když je drahý tak lidi nadávaj, a když je levnej tak se jim to nezdá - já tomu nerozumim\" :D :D

• O 4 týdny později...
Odesláno

Hej Marcel kedy chodievas tankovat do Wolfstahlu ? Ja vzdy ked idem po skole v piatok tak stoji 1,39... A v Hainburgu 1,37-1,38 ;) ale uz sa mi stalo ze aj 1,42....

V rakusku sa oplati tankovat rano alebo vecer a este lepsie v noci ;)

A bezne tankujem tak za 20-30 euro

A tiez iba tankujem v rakusku... Slovensky benzin uz 206 dlho nepila:D

[Edited on 12/12/12 21:37 by safi1]

Odesláno

Tankujem vzdy rano... :aut

Wolfstahl ma vzdy nizsiu cenu ako jet v hainburgu...

Schvalne si kukni cenu v hainburgu a az potom wolfstahl, lebo oni vzdy cenu znizia akonahle

Hainburg znizi. Je to elektronicka kontrola cien. Totem nie vzdy koresponduje s cenou na stojane, cena

Na stojane moze byt nizsia. Uz sa mi to stalo 3x :-)

Cena stanovena vo stvrtok nebude do nedele vyssia, len nizsia...

Edit: benzin stal ked som tam bol tusim 1,37 ale niesom si na 100% isty.

Ja sledujem len nafticku :-)

[upravil dne 12/12/12 22:42 od Marcel00]

Odesláno

V Rakusku sa oplati tankovat vzdy vecer. Vacsinou znizuju ceny po 19h a platia do rana cca 7 max 8h.A najlepšia cena je vždy ked su dve benzinky inej firmy blízko seba a mimo hlavnej cesty :):papa

Odesláno

Tankuju Vervu u Benziny a MaxxMotion u OMV , motor je tišší a auto víc tahá, jestli je nižší spotřeba nevím to nepoznám ale mám jistotu, že nenatankuji nějakou sračku a že mi to nikde nezamrzne :) cenu nevím , nehodlám hledat kde ušetřím na nádrži 70 kč :-)

[upravil dne 21/12/12 07:05 od Pavelbbk]

Odesláno

To máš dobrý, já beru za 35,50 na Benzině, ale brzy by měla zlevnit, protože ostatní šly za poslední dobu taky dolů. Nejlevnější naftu v okolí mám za 34,50, ale to je pochybný zdroj, tam s HDičkem ani náhodou ... Jinak 33,90 je v Nymburce u Hercoka ... ale to se mi nevyplatí tam jet ...

• O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...