gedu Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 marko: nabudúce budeš múdrejší, no horšie je že sa učíš na vlastných chybách Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 ja hlavne nechapu, kdyz je nekdo ve srackach, ze si kupuje auto, ale to jsme asi zase nekde jinde.... Citovat
gronholmm Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 Scratch - do těch sraček se můžeš dostat až potom - to auto má půl roku - do sraček se mohl dostat třeba ztrátou zaměstnání Citovat
Péťa Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 Do sraček se dá dostat i hraním na automatech. Citovat
marko306 Odesláno 14. listopad 2011 Autor Odesláno 14. listopad 2011 Peniaze z predaja pôjdu do domu a druhá cca polovica na druhé \"lacnejšie\" auto. Nemám slov. Na sms zatiaľ nereaguje, tak som zvedavý zajtra v robote. Už mi to, ale je v podstate jedno, už to zo mňa takmer na komplet opadlo. Takmer všetci o tom v robote vedeli, len mne to nepovedal. Citovat
oddie Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 Ono si tím dlouhodobě stejně jen naběhne, co si budem povídat. za tu polovicu koupí místo solidního bezproblémového auta akorát tak střep, do kterého za pár let nasype 2x tolik než takhle \"vydělal\". Citovat
marko306 Odesláno 14. listopad 2011 Autor Odesláno 14. listopad 2011 Dnes mu to vysvetľovali, ale nedal si povedať, komu niet rady, tomu niet pomoci... Citovat
Guest StibTo Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 marko tak ted tomu nerozumim - je v hajzlu s penezma ale chce investovat do baraku a koupit jiny auto ? Mi nejak nedava smysl, sorry. Pochopil bych takovyhle rejzovani kdyby se nekde zadluzil nebo tak ale .. No to je asi fuk. Kazdy sveho stesti strujcem. Jen je skoda ze Tebe mozna ted kolegove budou mit v praci za \"blba\" - dobrodince a jeho za \"frajera\" co umi zarobit prachy .. Citovat
marko306 Odesláno 14. listopad 2011 Autor Odesláno 14. listopad 2011 Áno Stibto, dobre si pochopil. O tom čo si kolegovci o mne budú myslieť sa nebojím, zatiaľ. Citovat
hipisko Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 marko chapem tvoju krivdu ale na druhej strane nemozes nic robit. A konflikty nevyvolavaj, akurat sa to obrati proti tebe. Jedine co mozes urobit je ochladit s nim vztahy, co by som ja aj urobil. Byt s nim navonok ok, ale ziadne spolcovanie ci zdoverovanie. [upravil dne 15/11/11 02:38 od hipisko] Citovat
vector Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 Nejlepší bude obejít mu to kolem dokola s klíčema, aspoň dvakrát, a propíchat mu gumy, aby na tom nevydělal tolik, pak určitě budete zase dobří kamarádi jako dřív... Hned si to tu píšu, jako metodu upevňování přátelství. Jen, aby to stačilo !! Tohle je dobrej kusanec a neměl by o takového kamaráda v žádném případě přijít. Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 Gronholmm, Marko: jako cloveka ve srackach vnimam napr. mou sestru, ktera je na matersky s dcerkou a jeji dementni druh nasekal dluhy, ktery nestihaji splacet vc. hypoteky a muzou prijit o byt, a jist se past, ale pokud nekdo investuje v prepoctu cca 28000 do baraku a 28000 investuje do noveho auta, tak podle me neni ve srackach, ale je to debil. Za 28000 si do investice do stavby baraku moc nekoupis, ale nevidim do toho o aute za 28000 se asi taky nema smysl bavit, takze Marko bud v klidu, ono se mu to rychle vrati a naopak ho ke koupi vozu podporuj Citovat
DanculD Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 Sice ako tu uz bolo povedane, je to jeho auto a moze s nim urobit co chce ale ja byt nim, tak sa ti citim zaviazany a najskor by som ferovo prisiel za tebou, na rovinu povedal co planujem a zistil tvoj nazor. Ak nevie urobit ani toto a hra mrtveho chrobaka, tak to nieje kamarat ale obycajny hajzel. PS: Neboj nic, na kazdu svinu sa tam dole vari voda. Citovat
punkac Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 ach jo, zase Mirci Dušíni..... Vezmu to i z druhé strany. Když já něco prodám, absolutně se mého kamaráda neptám, jaks věcí naloží, kdyby to prodal asám mi neřekl za kolik, netahal bych to z něj ani kdybych mu to dal zadarmo! Absolutně nevím, proč vám to trhá žíly!? Třeba ti taky nabídne pomoc, když budeš zase ty potřebovat. Citovat
marko306 Odesláno 15. listopad 2011 Autor Odesláno 15. listopad 2011 Tak zatiaľ sme to vyriešili finančnou kompenzáciou za predaj auta. Sám mi to navrhol. Ale už to nebude tak ako kedysi asi budem teraz vyzerať ja ako tá sviňa. Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 to je takovy zvlastni, no, kazdopadne ma punkac pravdu..... Citovat
marko306 Odesláno 15. listopad 2011 Autor Odesláno 15. listopad 2011 Kašlem na to, peniaze si od neho nevezmem, je to to jeho vec ako si rieši svoje problémi, už som s tým zmierený a ukľudnený. Ten prvý moment bol, že som nevedel s kade vietor fúka, ale postupne som sa z toho vyspal. Asi som chytil skrat. Čo si on vyrieši je jeho vec. Ja som mu pomohol ako som vedel. Citovat
Burisek Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 no já sice nemám problém,ale celkem mě nesral kamarád,který sháněl auto,chtěl si koupit Felicii za cca 32 tisíc ale jelikož jsem byl ve sračkách tak jsem mu prodal svou 406tku. Když s ní odjížděl bulel jsem jak malej kluk,ale bylo třeba platit závazky v bance,tak holt jsem jí musel prodat. Nedávno mi psal že potřebuje půjčit peníze,měl jsem,jsem pomohl jsem,a jediné co jsem slyšel že to je krám,že do auta cpe jen peníze, a že to není spolehlivé auto. Já s ní projel celou Evropu,mě nikde to auto nenechalo a kdybych nebyl ve sračkách nikdy bych ho neprodal,a celkem mě to mrzí,já s ním byl spokojenej jak s žádným jiným autem !! A pak tohle..... ,mám tisíc chutí si ho koupit zpět,ale vím že by to nebyl dobrý nápad,neboť vím,jak se k autu chová,je to 2.1 TD a ve studeným stavu když jsem viděl jak s ním jel,jsem byl mrzutej....,studenej motor řval jak píchlí prase,tak se nedivím že mu tak všechno odchází..... ,tak máme podobný osud..... je to škoda,s autem co mám nyní neříkám že bych nebyl spokojen,ale není to 406tka..... Citovat
marko306 Odesláno 16. listopad 2011 Autor Odesláno 16. listopad 2011 Mne sa zatiaľ ešte nesťažuje za auto Citovat
Medvěd Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 ach jo, zase Mirci Dušíni..... Vezmu to i z druhé strany. Když já něco prodám, absolutně se mého kamaráda neptám, jaks věcí naloží, kdyby to prodal asám mi neřekl za kolik, netahal bych to z něj ani kdybych mu to dal zadarmo! Absolutně nevím, proč vám to trhá žíly!? Třeba ti taky nabídne pomoc, když budeš zase ty potřebovat. Plný souhlas. Pokud měl Marko nabídky na prodej za víc, měl auto prodat za víc. Pokud ho střelil tak hluboko pod cenou, že i po půl roce ho kamarád prodává za dvojnásobek, bylo někde něco špatně - ale s tím už se nic nenadělá. Každopádně - co se s autem děje po jeho prodeji už je čistě věc nového majitele (a dost dobře ani nechápu, že nový majitel přišel za Markem s nějakou finanční nabídkou - to spíš naznačuje pravý opak označení tohoto vlákna). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.