Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chtěl bych si koupit Peugeota, poradíte?

Recommended Posts

Odesláno

Podle mne odpustil aj od Mitshibishi FTO, aj od Alfy, a zacalo sa mu pacit Coupe 3.0 V6 :D Ale kedze si tu uz tak moc nasral do huby, kdyz povedal, ze zadneho peugeota nechce, ze se hambil na to zeptat zo svojim nickom :D

Take se chtel mozna umele opeknit, jakoze v pohode typek, a psal to jen ve spatny nalade, atd :D

Proste zoufalec :D

Odesláno
mal si restartnut router, priradilo by mu inu IP adresu :D

To neplatí u každého internetu že ? :D

Odesláno

Dnes mi psal, omlouval se, že zblbnul a udělal kravinu, že založil novej nick proto aby za Hyenou udělal tečku a začal znova. Psal jsem mu že z nas dělal blbce s tou koupí od sama sebe. No uvidime, třeba se poučil a jednou se vrátí v pohodě

Odesláno

Ze chcel udelat tecku za Hyenou tak, ze nas tu isiel klamat :D Perfektni zacatek :D ted musi udelat 2 tecky :D

Odesláno

No třeti profil se mu založit nepodařilo bo má BAN na IP. ZAtim to tak zustane, dokud nedostane milost nebo nebude amnestie. Uvidime. Dadadavid se taky o 100% polepšil a je v pohodě

Odesláno

Hurvajz - tak bych si ho založil na mobilu :D Ale doufám že se polepší, přece jenom je mi zde na klubu nepříjemné když někdo začne podnikat takovýhle nesmysly a pak se tu akorát všichni hádaj a hlavně je tu pak větší neochota odepisovat nováčkům, kteří fakt potřebují pomoct :(

Odesláno
mal si restartnut router, priradilo by mu inu IP adresu :D

To tady ale nestačí - musí totiž ještě navíc přečůrat admina. :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...