Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Originally posted by oddie

DD: no jestli je to to, o čem jsi posledně vykládal, že na to máš zálusk...

Mno pokud myslis o tom, co jsem vykladal posledne na srazu, tak v tom uz jezdim (Audi A4) .. ale jde pryc a prijde neco jinyho ;-). A o tom nemam povedomi, ze by nekdo vedel (krome nekolika jedincu, ktery s tim uz tri tydny otravuju :). Ale to neva .. pokud to vis (treba jsem se Ti o tom mimodek zminil a nevim o tom), tak si to nech pro sebe ;-).

Odesláno

Potvrzeno ... ve ctvrtek dorazim a pro nektere bude prekvapeni ;-). Dneska jsem provedl s nekolika spoluverci akci \"Kulovy blesk\" a muzu mit konecne klidny vikend ....

Takze caues ve ctvrtek ;-).

DD

Odesláno
Napsán autorem DD

Potvrzeno ... ve ctvrtek dorazim a pro nektere bude prekvapeni ;-). Dneska jsem provedl s nekolika spoluverci akci \"Kulovy blesk\" a muzu mit konecne klidny vikend ....

Takze caues ve ctvrtek ;-).

DD

nezabij se hlavne :)

rad bych to prekvapeni videl vcelku :)

Odesláno

No to se teda budu taky muset zucastnit stuj co stuj. Prekvapka ja rad.

DD: Vvity neco rikal, ale co to bude jsem z nej stejne nevypacil, takze jsem zvedav.

Dabli v rouse berancim rulez!

Nebude to nahodou nejakej Saab?? :)

Odesláno
Originally posted by Vvitty

nezabij se hlavne :)

rad bych to prekvapeni videl vcelku :)

Dneska jsem byl na vylete v C. Budejovicich .. na tohle se velmi rychle zvyka. Furt mam na tvari naprosto priblblej usmev ;-). No .. takze ve ctvrtek ;-).

Odesláno
Originally posted by voštík

DD: Vvity neco rikal, ale co to bude jsem z nej stejne nevypacil, takze jsem zvedav.

To jsem rad, ze Vitty mlci jako hrob ;-).

Saab to neni .. a nakej dablik taky ne, takze necekejte nic silenyho, abyste pak nebyli zklamani :)).

Odesláno
Napsán autorem DD

Originally posted by voštík

To jsem rad, ze Vitty mlci jako hrob ;-).

Saab to neni .. a nakej dablik taky ne, takze necekejte nic silenyho, abyste pak nebyli zklamani :)).

Zase to tak nepodcenuj :)

Odesláno

DD, a cože jsi skončil až v Budějkách, tos zapomněl v Praze včas toho ďáblíka přibrzdit? :D:D:D:D:D:D:D:D

No zklamání bych se fakt nebála, ty dorazíš určitě s nějakým bonbonkem, to spíš já po přečtení tohoto fora začínám mít strach, jelikož v cabriu ani CC opravdu nedorazím :P:P:P:P:P

Odesláno

A mame tu jednu upoutavku na moje prekvapeni ... :)). Kdo to podle tohoto obrazku spravne identifikuje, ma u me piti ;-).

teaser.jpg

Ze souteze jsou bohuzel vyrazeni vsichni, co neco vedi ode me ;-).

DD

Odesláno
Napsán autorem DD

A mame tu jednu upoutavku na moje prekvapeni ... :)). Kdo to podle tohoto obrazku spravne identifikuje, ma u me piti ;-).

teaser.jpg

Ze souteze jsou bohuzel vyrazeni vsichni, co neco vedi ode me ;-).

DD

Jakto, ja chci taky soutezit :D Ja to vim ja to vim :D :D

Odesláno
Originally posted by destiny

No, Brembo jsou brzdy, ne?

Ano, to bezesporu jsou. Jde spise o identifikace toho celku, ktery je kolem techto brzd smontovan ;-).

Odesláno
Napsán autorem DD

Originally posted by destiny

No, Brembo jsou brzdy, ne?

Ano, to bezesporu jsou. Jde spise o identifikace toho celku, ktery je kolem techto brzd smontovan ;-).

ja vim, ja viiiim!!!! co muzu vyhrat? :D

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...