oddie Odesláno 20. duben 2005 Odesláno 20. duben 2005 DD: no jestli je to to, o čem jsi posledně vykládal, že na to máš zálusk...
Guest DD Odesláno 20. duben 2005 Odesláno 20. duben 2005 Originally posted by oddie DD: no jestli je to to, o čem jsi posledně vykládal, že na to máš zálusk... Mno pokud myslis o tom, co jsem vykladal posledne na srazu, tak v tom uz jezdim (Audi A4) .. ale jde pryc a prijde neco jinyho ;-). A o tom nemam povedomi, ze by nekdo vedel (krome nekolika jedincu, ktery s tim uz tri tydny otravuju . Ale to neva .. pokud to vis (treba jsem se Ti o tom mimodek zminil a nevim o tom), tak si to nech pro sebe ;-).
Dundee Odesláno 20. duben 2005 Odesláno 20. duben 2005 Taak to se těšim, tolik překvapení najednou... Nejsou už náhodou Vánoce??? Zatím to tak skoro vypadá.
Guest DD Odesláno 22. duben 2005 Odesláno 22. duben 2005 Potvrzeno ... ve ctvrtek dorazim a pro nektere bude prekvapeni ;-). Dneska jsem provedl s nekolika spoluverci akci \"Kulovy blesk\" a muzu mit konecne klidny vikend .... Takze caues ve ctvrtek ;-). DD
Vvitty Odesláno 22. duben 2005 Odesláno 22. duben 2005 Napsán autorem DD Potvrzeno ... ve ctvrtek dorazim a pro nektere bude prekvapeni ;-). Dneska jsem provedl s nekolika spoluverci akci \"Kulovy blesk\" a muzu mit konecne klidny vikend .... Takze caues ve ctvrtek ;-). DD nezabij se hlavne rad bych to prekvapeni videl vcelku
voštík Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 No to se teda budu taky muset zucastnit stuj co stuj. Prekvapka ja rad. DD: Vvity neco rikal, ale co to bude jsem z nej stejne nevypacil, takze jsem zvedav. Dabli v rouse berancim rulez! Nebude to nahodou nejakej Saab??
Guest DD Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 Originally posted by Vvitty nezabij se hlavne rad bych to prekvapeni videl vcelku Dneska jsem byl na vylete v C. Budejovicich .. na tohle se velmi rychle zvyka. Furt mam na tvari naprosto priblblej usmev ;-). No .. takze ve ctvrtek ;-).
Guest DD Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 Originally posted by voštík No to se teda budu taky muset zucastnit stuj co stuj. Prekvapka ja rad. DD: Vvity neco rikal, ale co to bude jsem z nej stejne nevypacil, takze jsem zvedav. Dabli v rouse berancim rulez! Nebude to nahodou nejakej Saab?? To jsem rad, ze Vitty mlci jako hrob ;-). Saab to neni .. a nakej dablik taky ne, takze necekejte nic silenyho, abyste pak nebyli zklamani ).
Vvitty Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Napsán autorem DD Originally posted by voštík No to se teda budu taky muset zucastnit stuj co stuj. Prekvapka ja rad. DD: Vvity neco rikal, ale co to bude jsem z nej stejne nevypacil, takze jsem zvedav. Dabli v rouse berancim rulez! Nebude to nahodou nejakej Saab?? To jsem rad, ze Vitty mlci jako hrob ;-). Saab to neni .. a nakej dablik taky ne, takze necekejte nic silenyho, abyste pak nebyli zklamani ). Zase to tak nepodcenuj
Netopýrka Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 DD, a cože jsi skončil až v Budějkách, tos zapomněl v Praze včas toho ďáblíka přibrzdit? :D:D:D:D:D:D:D No zklamání bych se fakt nebála, ty dorazíš určitě s nějakým bonbonkem, to spíš já po přečtení tohoto fora začínám mít strach, jelikož v cabriu ani CC opravdu nedorazím :P:P:P:P
Bohouš Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Hlavní je že dorazíte :D Ale jsem opravdu napnut.
Guest DD Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 A mame tu jednu upoutavku na moje prekvapeni ... ). Kdo to podle tohoto obrazku spravne identifikuje, ma u me piti ;-). Ze souteze jsou bohuzel vyrazeni vsichni, co neco vedi ode me ;-). DD
Ferry Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Napsán autorem DD A mame tu jednu upoutavku na moje prekvapeni ... ). Kdo to podle tohoto obrazku spravne identifikuje, ma u me piti ;-). Ze souteze jsou bohuzel vyrazeni vsichni, co neco vedi ode me ;-). DD Jakto, ja chci taky soutezit Ja to vim ja to vim :D
Guest DD Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Originally posted by destiny No, Brembo jsou brzdy, ne? Ano, to bezesporu jsou. Jde spise o identifikace toho celku, ktery je kolem techto brzd smontovan ;-).
Vvitty Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Napsán autorem DD Originally posted by destiny No, Brembo jsou brzdy, ne? Ano, to bezesporu jsou. Jde spise o identifikace toho celku, ktery je kolem techto brzd smontovan ;-). ja vim, ja viiiim!!!! co muzu vyhrat?
Recommended Posts