Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

7. pražský minisraz příznivců a přátel

značky Peugeot se bude konat

ve čtvrtek 28.4.2005

a to již standartně od 18.hodin

Nevím , jestli se mi podaří domluvit nějakou předváděčku z AV CARU, každopádně však zvažuju zorganizování soutěže ve slalomu a parkování vozidla na dráze, kterou bychom si vytýčili s pomocí nějakých PET flašek - parkoviště je dost veliké a prostor tam též bývá dostatečný.

Za tímto účelem hledám několik pomocníků s dobrými nápady a trochou zkušeností!!!!!!!!!!!!!!

Díky všem - účastníkům i eventuálním pomocníkům

[Editován dne 3/29/Tue, 29 Mar 2005 18:06:18 +0000Tue, 29 Mar 2005 18:06:18 +0000Tue, 29 Mar 2005 18:06:18 +0000Tue, 29 Mar 2005 18:06:18 +0000 Medvěd]

Odesláno

Zkušenosti nemám, ale mohl bych přinést nějaký PET flašky (to byl žert!!! :D ) Jinak jestli budu mít čas, rád pomůžu, mám to docela blízko, problém je nepravidelná pracovní doba (OSVČ - sám si vařím, sám si peru, že se na to nevy****);

vlastně: sám si peru, sám si vařím, to si dobře hospodařím!

spojení na U2 nebo lépe majlem

Odesláno

Medvěd: se mnou mužeš počítat že opět na srázek dorazím...

BTW: Pokud by jsi chtěl PET flašky tak neni problem začnu je zase schovávat..:D:D

Odesláno

Myslím, že nějaká ta dovednostní soutěž by mohla být zábavnější než předvádečka nového vozu. Už se těším a samozřejmě mohu přiložit ruku k dílu pokud bude třeba. Zkušenosti mám však pouze s návštěvováním takovýchto akcí než s jejich pořádáním.

:papa:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak mi pan Cigánik právě přislíbil repete předváděčky 607 2,.7 HDI - VELICE SE NÁM VŠEM OMLOUVAL, ALE KONCEM BŘEZNA BYLY NĚJAKÉ TECHNICKÉ PROBLÉMY

Co se týče slalomu, mám přislíbeny papírové trubky (d = 10 cm, l = 60 - 80cm), ale nevím, zda již na 28.4. budou připraveny - záleží na tom, kolik budou mít v tiskárně práce na rotačce, na těch trubkách je totiž papír namotán. Ještě je třeba vymyslet nějaký podstavec, aby Ty trubky vítr nesfoukával.

Odesláno

Vzhledemk tomu, ze uz konecne vim, kde presne je Dzban, a taky k tomu, ze uz mam konecne auto, za ktere se nemusim stydet, tak je docela mozne, ze se tam ukazu. Pokud tedy prace dovoli.

Podstavce na branky: mohl bych dat k dispozici preklizkove ctverce asi 20x20cm, je to z te tmave preklizky, co vydrzi i vodu a slunce. Dokonce i alkohol :)

Kdyztak mi sem pisni pocet. Vidim to tak na maximum kolem 10ks, co se nam vali ve skladu a neni pro ne vyuziti.

Ted uz jen vymyslet pripevneni.

No a ty PET flasky nejou zas tak spatnej napad, kdyz se naplni vodou z blizkeho rybnicka......Akorat jsou trosku nizky, ale na to se zase da postavit ta papirova trubka

[Editován dne 7/4/2005 voštík]

Odesláno

Ahoj ..

Ja dorazim urcite (teda aspon doufam, ze mi do toho nic neprijde). Sice nevim cim prijedu (ted mam kratkodobe 2 auta, ale tento stav by nemel trvat dele nez tyden ci dva :), ale budu zcela jiste mobilni.

Co se PET flasek a slalomu tyce. Podle myho nebudou PET flasky videt, resp. je to moc maly. Trubky budou ok, ale bal bych se podstavcu - pokud na deskach bude nejakej trn, tak by to v extremnim pripade mohlo zpusobit celkem neprijemnou skodu. Co si nekde pujcit kuzely? Zkusim neco zjistit a dam vedet.

Uz se tesim ..

Odesláno

Jj, bobici jsou nejlepcejsi... nevim jestli dopravaci pucej, ale pripadne i hokejisti je mivaj...

jinak ja bych mel dorazit taky :-)

Odesláno

mno, panove, vypada to, ze zase obligatne nedorazim, bohuzel :( dyztak uvidim, jak mi vyjdou penizky, ja mam hned potom, 1. narozky a jedu s Klarou na Festival, od patku do nedele, takze musim trosku setrit penizky, a nevim jak by me ta cesta do Praglu vycerpala nebo ne. Mno, jeste uvidim

Odesláno

Co se týče slalomu, musím

VEŘEJNĚ

poděkovat MilaSovi, páč nám

KUŽELY SEHNAL

Půjčení je za 10 (nebo 20????)Kč/ks/den, pouze při zničení (poškození) kuželu se účtuje jednorázově 500,- Kč/kužel. Máme jich přislíbeno 20ks, to by snad mohlo stačit - a protože je firma z Prahy 9, (ulice Pod šancemi), bylo by možná dobré, kdyby se tu našel někdo, ksdo by tam mohl kužely ve čtvrtek vyzvednout a v pátek vrátit.

NEHLASTE SE VŠICHNI, STAČÍ JEN TI, KTEŘÍ BY TO MĚLI CESTOU

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Co se týče slalomu, musím

VEŘEJNĚ

poděkovat MilaSovi, páč nám

KUŽELY SEHNAL

Půjčení je za 10 (nebo 20????)Kč/ks/den, pouze při zničení (poškození) kuželu se účtuje jednorázově 500,- Kč/kužel. Máme jich přislíbeno 20ks, to by snad mohlo stačit - a protože je firma z Prahy 9, (ulice Pod šancemi), bylo by možná dobré, kdyby se tu našel někdo, ksdo by tam mohl kužely ve čtvrtek vyzvednout a v pátek vrátit.

NEHLASTE SE VŠICHNI, STAČÍ JEN TI, KTEŘÍ BY TO MĚLI CESTOU

Tak o převoz kuželů se postará Driver, i jemu tedy veřejně děkuji a doufám, že se s MilaSem spojí a vše zdárně dohodnou. Podle posledních zpráv budeme muset zaplatit dva kalendářní dny, tzn. 20 Kč/kužel (při 20 kuželech se jedná o 400 Kč, což věřím nebude problém vybrat).

Odesláno

Snad nam do toho nic nevleze a dorazime.

Marlin: Dojed, bude sranda. :D

Medved: Jestli dorazim, tak su taky ochotny pomoci.

Odesláno

UŽ JEN ZA 14 DNÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:papa :papa :papa:papa :papa :papa :papa :papa :papa :papa :papa :papa :papa :papa

Odesláno
Napsán autorem Netopýrka

:P :P :P :P :P jooooo, už jen 2 TÝDNYYYYYYYYYY! ! ! ! ! :D

Myslis, ze to vydrzis ... ? Vis proc se ptam ,ze jo ;) ? :D :D

Odesláno

Musim, Ferry, MUSIM...ale jde to těžko...už začínám mít problémy...;) .... asi si ty muka umíš představit, když víš, jak jsem hrozně ukecaná... :D

Odesláno
Napsán autorem Netopýrka

Musim, Ferry, MUSIM...ale jde to těžko...už začínám mít problémy...;) .... asi si ty muka umíš představit, když víš, jak jsem hrozně ukecaná... :D

A jéžiš - tady se chystá ňáký překvápko na srazík - že by 407SW šéf věnoval Netynce?:D:papa

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...