Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Řekne mi pls někdo co je taková ta černá \"hadička - trubička\" nasazená zboku u horního okraje do baterie a vedoucí kamsi do hloubi kastlíku směrem k pojistkám?

Odesláno
Já jezím ještě s původní Fiamm co je v autě z výroby,takže 10/2004,ale letos to bude asi jeji poslední,uvidíme až přijdou mrazy.

Stále jedeme.

Je fakt ,že jsem loni koupil nabíječku Cetek a použil jeji rekondiční program.

Tak o té Exide žadná,hodně slušný baterie a slušná cena,myslím,že ani v kellyně se na takovou cenu nedostaneme.

[upravil dne 4/12/12 18:51 od Milan+]

Tak ještě jedeme na původní,ale příští týden ma kolega cestu do Prahy,tak nechám koupit tu Exide,tahle Fiammka co tam mám s autem,tak mi začala vyhazovat blikace, dle dotazu na prodejně ma prý i více startovaciho proudu než silverka od Varty po zmereni,tak půjdu do ní.

• O 3 týdny později...
Odesláno

mě udivuje,jak píšete,že máte původní baterku a nebo jak dlouho vám vydrží. :(

Jakmile se trošku ochladí,tak baterka je kaput. Díky tomu,že sem letos koupil ještě jednu,tak jen přehodím za nabitou a jede se dál. Přes léto s tím žádný problém nebyl. Na 806 ji měním taky jak se ochladí,ale s ní se tolik nejezdí.

Má vliv,že není každý den v provozu,ale tak jednou týdně cca40 km po Praze a jednou za 14 dní cesta na chalupu 70km tam a zpět?

Jo ještě mohla by mít taky vliv kamera na sledování provozu,která je přidělaná na stálo? Je k ní přiveden kabel na napájení,takže se nemusí nabíjet zvlášť.

Jak sem psal,na 806 to měnit musím taky,ale tam je to hned.

Chtěl sem se ještě zeptat. Kdo už vyndaval baterku z 807 atd. atd. ,měli jste s ní taky takový problém ji dostat ven? Mě se tam vždy nějak sekne,nebo je malej prostor a moře kabelů. Já nevim,ale připadá mi to jako vyndavat ježka z klece:D

Odesláno

Baterku jak jednou zprovozníš,tak je pro ni jednoznačně lepší,když je stále v provozu.

Já tu svoji původní projel rekondičním progranem na nabíječce Ctek co mám,udělal jsem to hned jak jsem ji koupil/nabíječku/ a musím říct,že ji to pomohlo,asi bych s ni tuhle zimu taky dal,ale nechci někde zůstat viset.

Tyhle Exide co jsem ted koupil tam u vás v Prahé maj za supr peníz.

Odesláno

Akumulátor mi jde ven i tam tak nějak akorát, kabely mi nepřekážej, ale ten koberec co jde přes roh toho kastlíku trochu vadí. Autem jezdíme denně a akumulátor co jsem kupoval loni je OK, ten původní už loni v zimě špatně startoval.

Odesláno

dneska přijdu k autu a baterka opět vybitá:grr. Tak rychlá výměna a jelo se. Už mi to pomalu jde jako u formule v depu:D.

Stálo víc jak týden v garáži (nevytápěná). Vše naběhlo a svítilo jak má,takže sem to ani nečekal. Asi s tím budu muset zajet někam,aby proměřili co se dá:roll

Jo a měnil sem ji cca před 14 dni a to mrazy ještě nebyly. Je teda pravda,že tu baterku co jsem tam dával jakoby nabitou,sem nabíjel asi tak na jaře:myslim,ale to si nejsem jistý. Asi ji dobiju ručně :bacha:bacha:D:D

Jen dotázek, je jedno jakou nabíječku mám? Kupoval sem nějakou v Tescu,ale to už je déle. Paramety teď přesně nevím,bych musel do garáže a to se mi teď nechce:D. Zítra se podívám,teď půjdu zaujmout pozici ležícího střelce,před prací:D

[upravil dne 4/12/13 13:07 od adraj]

Odesláno

Tak zkus u toho auta co s ním nejezdíš po zaparkování baterku odpojit a jak s ním budeš chtít jet zase připojit. Není to moc práce a uvidíš jestli se chování baterky zlepší. Taky by neměl být problém změřit, jaký má auto odběr pokud je vše vypnuté. Nenecháváš otevřené zadní dveře?

• O 2 týdny později...
Odesláno
A přes takovýto konektor se signalizací připojuji nabíječku Ctek

Mne tá zázračná nabíjačka s konektorom došla včera - 70€ bez DPH:roker

Odesláno
A je tam,kde má být.

Dik za tip, šupol som tam dnes tú istú, vyšla 90 Eur čo sa mi zdá že je celkom dobrá cena :super Bol som sa informačne pozrieť aj v Peugeot servise, tam stojí origo 75 Ah / 800 A 125 Eur...

Odesláno

No to máš ale jen udržovač,to se kdysi prodávalo jmenovalo se to Kondic ,stálo to mám takové tušení do 200kč,připojovalo se to do zapalovače,ještě bych to v garáži našel.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...