Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim mam takovej problem měnil sem dneska zadní bubnové brzdy na 405 bubny,čelisti a lanovody všechno nový když sem to složil že to pojedu projet a auto vubec nebrzdilo šlapal sem na pedál a šel až na podlahu a nic tak sem to odvzdušnil a je to lepší ale pořád se mi to zdá takový měkký a pedál zabírá pořádně až tak v půlce nevim čím to? měnil sem jenom zadek předek už má tak 2 roky najeto může to byt i tím? děkuji

Odesláno

nádržka byla pořád plná po max,odvzdušnil sem i přední kola! nejdřív zadní a pak přední ručka normálně brzdí! jj to vim no že tak 200km než si to sedne ale že je pedál tak měkkej a nezabírá odvrchu!

Odesláno

no kdyby to bylo ještě zavzdušněný tak bych byl rád doufám že to nebude něco horšího! a odkud mám začínat od zadu a pak předek? a mam ABS!

Odesláno

nejdřív to asi ještě zkusim doma odvzdušnit a když to nepomůže tak servis! tak sem to dělal od nevzdálenějšího kola! jen pro zajímavost jak se to mohlo zavzdušnit když sem jen přehodil čelisti a bubny zajímalo by mě to jestli může někdo vysvětlit?

Odesláno

MilanF1 : no s tim valcem jsem si tak vzpomnel ..... taky to u myho nedopadlo malem dobre na jedne strane co ? :)

Jinak bych teda taky rad vedel jak by se to pri vymene JEN celisti, bubnu a lanovodu mohlo zavzdusnit .. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...