Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím tak koupil jsem si nový dřez a dostal jsem k němu sifon který je nějak zvláště zakončen, měl by to být nějaký systém click clack pro snadné a rychlé zapojení ale nějak tomu nechápu:D jedná se o tento sifon http://www.levna-koupelna.cz/index.php?controller=product&path=82_83&product_id=1299

na bytě mám staré trubky pro obyč sifon, myslím že průměr je 40mm a tento má 32mm. bude potřeba zavolat nějakého odborníka? nebo tento systém je nějaké vychytávka která nějak půjde dst do starého systému? díky za pomoc

[upravil dne 29/10/11 16:49 od Kloub]

[upravil dne 4/12/11 18:19 od Kloub]

Odesláno

Tak at nezakladam nove tema tak se zeptam zde.

V byte mam stenu o sirce 10cm a cihla je duta kvuli elektrice a vode a nevim jak zavesit horni skrinky, nevim jake pouzit hmozdinky jestli jsou nejake specialni na takovou zed nebo zkusit zelezne hmozdinky? nebo pouzit chemickou kotvu? Mate nejake napady? Diky za pomoc

Odesláno

Po tom kdy mě už 2x horní skříňky spadli dolů, tak jsem začal používat chemické kotvy a jsem spokojen;)

I když ty dvoje skříňky jsou v poměru celkově usazených skříňěk docela zanedbatelný číslo, tak klasickým hmožninkám už nevěřím:(:papa

Odesláno

Nikdy není na vině hmoždinka, vždy je to buď špatnou volbou hmoždinky, nebo rozsypanou zdí, nebo rukama;) A potažmo na všechny varianty platí že to je hlavou:D

[upravil dne 29/10/11 20:05 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Chemické kotvy jsou věc o teré jsem nic nevěděl až do doby kdy jsme dělali Klimkovický tunel. Tehdy jsem pochopil, že když chemická kotva udrží pod stropem ventilátor můžu jí začít věřit, je to opravdu skvělá věc.

Odesláno

Radku, to nepopírám, ale cihlové zdi na ukotvení čehokoli těžkýho jsou prostě na ho..o;)

Není nad klasickej panelák nebo třeba Ytong, cihlovým zdím už prostě nevěřím, proto dávám do cihle chemický kotvy a jsem spokojen:papa

Holt když mám gramlavý ruce tak musím použít chemii:D

A o hlavě už radši ani nebudu psát, stačí že ruce stojí za prd :D

[upravil dne 29/10/11 20:08 od Šalda]

Odesláno
Nikdy není na vině hmoždinka, vždy je to buď špatnou volbou hmoždinky, nebo rozsypanou zdí, nebo rukama;)

Nebo taky třeba nedostatečná příprava díry. ;)

Odesláno

Koblihu, ani nevím co ten štatl je:D:aut

Kurta, nedostatečná příprava díry, to je celkem rozsáhlej pojem, každopádně jsem už nějakou tu hmoždinku do zdi dával, takže nejsu žádná lemra:)

Odesláno

Šaldo, musíš jí prostě před aplikací hmoždinky vypucovat. Pořádně - u chemické kotvy to potom platí dvojnásob.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...