Charlie 1 Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 Ahoj jelikož,už se zima pomalu blíží a v garáži je auto manželky tak mý auti stojí venku:Ranní škrabání mě nebaví tak uvažuju o koupi autoplachty,pod kterou bych auto až přijedu z práce auto schoval!Může mi někdo nějakou doporučit a s tím kde ji kupoval a kolik ho stála popřípadně jak dlouho vydržela?Díky všem Citovat
koblih69 Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 Představa, že vylezu ven, sundám vomrzlou plachtu ... kam jí pak dám? Tohle mi nepříjde teda noc praktický. Používám fólii na čelní sklo, tu hodím pakza sedačky, to je hned, sklo je čisté a můžu hned vyrazit. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 http://www.google.cz/search?hl=cs&q=Autoplachta Ja taky teda jsem nazoru že rano stahovat plachtu a pak ji vyklepat od sněhu a někam ji rvát je nesmysl, leda by to stálo třeba měsíc pod tou plachtou, to chápu, ale denně to ne. Udělej si přistřešek Citovat
Charlie 1 Odesláno 22. říjen 2011 Autor Odesláno 22. říjen 2011 ne dělal jsem to se škodovkou,že jsem ji celou schoval pod plachtu ráno jsem ji schodil i ze sněhem a večer dal na auto,přes den ležela u baráku.Nepište,že mám udělat přístřešek to vím taky,ale nějaký paskvil stavět nebudu,chcvi v budoucnu dělat pro 2 auta ,ale to je otázka tak 80000Kč a ty teď nemám.A podle mě lepší plachta,než každej den smetáčkem dřít lak a škrabkou okna!a večer mě to nandávaní a 2 minuty nezabije a ráno ušetřím 10minut škrábání a ometání...:P Citovat
koblih69 Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 Upřímně já bych to na auto nikdy nedal, jakmile zasvítí sluníčko tak se to pod tím potí... ale to je tvoje věc, jak vidno tak jsi rozhodnutý Citovat
marko306 Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 Vystrihni si kartón na tvar predného okna, ak ti ide iba o škrabanie okna. Je to zadarmo. Plachtu by som ani ja na auto nedával. Prídeš dajme tomu s vlhkým autom domov a na neho hodíš nepriedušnú plachtu. Auto môže byť akokoľvek pozinkované, ale soľ a vlhkosť urobia svoje cez zimu. Citovat
Péťa Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 Pokud má s plachtou dobré zkušenosti, proč ne. Můžu Ti dát kontakt na domácí firmu v Petrovicích, kde je vyrábí na zakázku. Ale já bych si to na auto taky nedával. Proto se přeci staví dvougaráže, aby se vedle manželky auta vešlo i Tvoje Budeš mít dost práce s vyhazováním sněhu a ještě manipulovat s plachtou, brrr PS: už aby bylo jaro EDIT: Tady je ta firma: http://www.kvsignet.cz/ [upravil dne 22.10.2011 21:26 od Peta] Citovat
ozzy56 Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 někde myslím v Lidlu prodávali plachtu jen na střechu a okna...,osobně bych to na auto taky nedal:( Citovat
abio Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 Ahoj jelikož,už se zima pomalu blíží a v garáži je auto manželky tak mý auti stojí venku:Ranní škrabání mě nebaví tak uvažuju o koupi autoplachty,pod kterou bych auto až přijedu z práce auto schoval!Může mi někdo nějakou doporučit a s tím kde ji kupoval a kolik ho stála popřípadně jak dlouho vydržela?Díky všem Taky nad tou plachtou uvažuji... snih s plachty oklepes a co na ni zůstane tak ji dáš do kybla který budeš mít v autě... Citovat
Charlie 1 Odesláno 23. říjen 2011 Autor Odesláno 23. říjen 2011 asi nikdo nedává,je to práce na 2 minuty...když tu plachtu sundámtak ji krásně vyklepu a nechám ji ležet na dvoře...teď měli akci v Lidlu za 390Kč ,ale byli během 5 minut pryč.... Citovat
Návštěvník Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 Taky bych se plachty nebál dneska jsou materiály, že ta plachta bude vážit celá dvě - tři kila (teď nemám na mysli ten odkaz od Peta). Stáhneš jí z auta a když jí můžeš zmuchlanou hodit někde třeba do garáže, nebo do chlívka tak je to pohoda. Víc práce bude nasadit plachtu na auto, ale sundaná je hned. [upravil dne 23/10/11 10:58 od kirkiz] Citovat
Agrafik Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 Mám zaky plachtu z LIDLu a ok. Žádné škrábání, žádný sníh a pocení auta na sluníčku jsem si nevšiml. Kdyby se něco takového dělo, tak to na to nedávám. Nandání a sundání cca 1min. Ráno ji normálně sundám a hodím do krabice venku. Citovat
Charlie 1 Odesláno 23. říjen 2011 Autor Odesláno 23. říjen 2011 jak dluho jí máš? Kirkiz nechceš je prodávat v tom tvým e-shopu? Citovat
Marcel00 Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 daj si nezavisle a nemusis nic skrabat... Teraz je akcia v LIDL.i na plachty... u Vas uz tusim bola..., u nas je teraz http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-8EB73300-6B9EF013/lidl_cz/hs.xsl/index_20914.htm Citovat
Péťa Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 daj si nezavisle a nemusis nic skrabat... Teraz je akcia v LIDL.i na plachty... u Vas uz tusim bola..., u nas je teraz http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-8EB73300-6B9EF013/lidl_cz/hs.xsl/index_20914.htm Právě jsem dorazil na 14 dní do Turčianských Teplic. Jestli tady je Lidl (nevím, přijel jsem po tmě), můžu Ti ji koupit Citovat
Charlie 1 Odesláno 23. říjen 2011 Autor Odesláno 23. říjen 2011 no to by nebylo špatný!velikost největší XL: cca 175 x 530 x 120 cm cena u nás 299 tak kdyby to bylo podobně,tak bych ji vzal!dík Citovat
Péťa Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 Tak bohužel, podle http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/lidl_sk/hs.xsl/5720.htm zde Lidl není a auto tady nemám Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 Mapa členů Peto;) Udělej Minisraz a plachtu někdo doveze:D [upravil dne 23/10/11 22:12 od Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.