Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Na prodej Luxusní Octavie II combi ...

Recommended Posts

Odesláno

hlavne je u nas pro vsechny problem koupit auto co ma na tachecu pres 200000 lidi radeji koupi auto se 100000 v horsim stavu a i s tim ze jim bazarista rekne ze to vypada na stocenku. Ja kdyz jsem pred rokem kupoval 406 po prvnim majiteli s 200000km tak jsem byl taky idiot protoze na netu byli udajne levnejsi a s min najeto.

Odesláno

BV406: ale prdlajs, Kurt zásadně doufá, že si na to dotyčný přijde sám. :)

Tak tedy mírné dovysvětlení: jak známo, svoboda jednotlivce končí tam, kde začíná svoboda jiného.

Jinými slovy: můžu si dělat co chci, pakliže tím nepoškozuji jiného.

Už je to jasnější?

Odesláno

kurt: no upřimně,vysvětlil jsi mi to hezky,ale já žiji život svůj nikoho jinýho v téhle době. Chtěl bych vědět někoho kdo se v dnešní době nechce obohatit na úkor ostatních. A dal jsem příklad, kterej určitě nepoškozoval ostatní a ani je nedával v omysl...Upřimně ... kdybych se tímhle zabýval budu z toho chtít vytřískat co nejvíc... Ale je otázka chtít a dělat to.stejně jako když chceš někoho ,,zabít,, tak ho přece nezabiješ...jestli mi teda je rozumněno.

Tvrdil jsem,že to neuznávám,ale chápu to, to znamená že si pletu svobodu s anarchii? A že každej tvrdí,to je hajzl, ale min polovička lidí mu závidí, že na tom má ,,takovej,, vejvar.

Jak mu dokážeš,že poškodil kupujícího úmyslně...vždyť může tvrdit že to koupil s tolika km a na netu nebyl,vždyť nikdo neviděl faktury...

ale to je diskuze někam jinám.

Odesláno

Už mě to neba, ale ještě to naposledy zkusím (nic si od toho neslibuju:

Chtěl bych vědět někoho kdo se v dnešní době nechce obohatit na úkor ostatních.

Fakt? Tak se přijeď podívat.

A dal jsem příklad, kterej určitě nepoškozoval ostatní a ani je nedával v omysl...

Jasně, tvrdit někomu, že to má najeto o 150 tisíc míň ho rozhodně v omyl neuvádí.

Ale je otázka chtít a dělat to.stejně jako když chceš někoho ,,zabít,, tak ho přece nezabiješ...jestli mi teda je rozumněno.

e? Tys chtěl někdy někoho zabít? Já tedy nikdy. Čímž nevylučuji, že to někdy v budoucnu pro ochranu sebe, nebo svých blízkých udělám - pokud budu muset. Je mi rozuměno?

Jak mu dokážeš,že poškodil kupujícího úmyslně...vždyť může tvrdit že to koupil s tolika km a na netu nebyl,vždyť nikdo neviděl faktury...

Jasně, když Rumuni prodávají u silnice šmuky a tvrdí, že je to zlato, tak to taky nedělají úmyslně, protože faktury nikdo neviděl a oni můžou tvrdit, že to je zlato, viď? Jaký je vlastně rozdíl mezi jejich kšeftem a kšeftem toho bazaristy?

ale to je diskuze někam jinám.

Jediná věta, ve které s tebou souhlasím.

Odesláno

ako je to hnus, ale je to tak. ako uz niekto pisal, tak kazde auto je stocene. s tym treba ratat. ja som kupoval tiez so stocenymi, ale vedel som o tom.

ked ma auto 10 rokov tak nemoze mat 100 000km +-. cest vinimkam. ale potom je aj cena trosku ina.

tu je sice dvojrocne, ale aj tak. stocit 150000 a robit sa ze ja nic... :blicismajlik

Odesláno

tebe to už neba ale s citací si vyhraješ hezky... a kdo tvrdí že se mnou máš souhlasit? a odpovídáš úplně na něco jiného...

Jinak asi jsi nezažil situaci, kde viník by si zasloužil....kecej si co chceš

[upravil dne 20.10.2011 09:25 od John_Ice]

Odesláno
sice je to hnus stočit km,ale proč se jako divíte?

tak na tom má několik peněz,doprava,objehání kolem auta a trochu se to smrskne,jasně někdo na tom dělá i 3 měsíce,ale vždyť to může dělat kdokoliv. Když je poptávka tak co by ne. Pro někoho je 100km dálka a nikdy by nejel se kouknout na auto atd. on to má cca 800km tak proč by si na tom nevydělal, když najde nějakou kachnu.

.................................................

Sorry, ale stáčení km by mělo být prostě trestné, tak jako to je jinde !!!! Pokud nebude, vždycky se najdou takoví zmrdi, ze kterých ty děláš skoro Jánošíky !!! Ruce bych jim za to sekal, já to vnímám jako sprostý podvod...

• O 4 týdny později...
Odesláno

Dokud budou češi kupovat auta podle najetých km a ne podle stavu, bude to takhle pořád dokola.

Někdo najede s autem 200tkm a stará se o něj > je jako nové, jiný zase auto odrovná za rok a 20tkm... ale tohle naprostá většina národa nechápe. :papa

Odesláno

dzuny tento argument poznam, ale je velmi tendencny a urcite sa nim neda ospravedlnovat klamanie spotrebitela. Ked ma auto 300 000km, tak nech su aj na tacho, nech je stav pre mna za mna aj lepsi ako ked bolo auto nove.

Odesláno

Samozřejmě že nedá! To bych se neopovážil tvrdit. Stáčečům a podobným frajerům sekat ruce. :bacha

Myslel jsem to tak, že kdyby se všichni přestali dívat na stav tachometru a místo toho detailněji prohlíželi auta, nebyl by důvod stáčet.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...