Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

DERT123: Značku můžu zjistit doma z krabice. Ale jsou kupované od člena Fx, který se prodejem těch sad zabýval. Celá sada stála 2800,- a jedná se o 6000k.

Osobně nedám na HIDky dopustit. Je s tím asi 1000x lépe vidět.

[upravil dne 12/1/2012 08:30 od Pechy]

Odesláno

alternativ

ja som tam tiež prispieval;) A tie niektoré drísty, čo tam niektorí píšu ako to znižuje viditeľnosť a podobne, na to je škoda reagovať. Ja som fólie mal aj v predu, takže z osobnej skúsenosti to viem posúdiť. Potom sa môžeme baviť aj o tom, aby boli autá vysoké len 1,7 m, lebo inak prekážajú vo výhľade ostatným. A inak škoda reagovať na ľudí, ktorí sa vyžívajú v buzerácii ostatných

\"Kurna, bych chtel byt policajt, bych se na foliich a HID sadach vyzival \"

Odesláno
DERT123: Značku můžu zjistit doma z krabice. Ale jsou kupované od člena Fx, který se prodejem těch sad zabýval. Celá sada stála 2800,- a jedná se o 6000k.

Osobně nedám na HIDky dopustit. Je s tím asi 1000x lépe vidět.

uz davno uvazujem na HID ale bojim sa toho ze zacnu blbnut stierace ... kupim HID sadu dajme tomu za 70-80 ecok a za opravu stieracov dam 2x tolko :bojim ako si to napajal ?

Odesláno

ahoj sice celu temu som neprecital teda neviem ocom prave pusete ale aj ja som uz nadtym rozmyslal a teoreticky by to malo fungovat jednoduchym sposobom... kablik ktore ide na svetla teda na tlmene prerusis a zapojis ju na spinaci kontakt rele, privedies kostru na druhy kontakt a potom na kontakty ktore sa spinaju pripojis bateriu a na druhe HID, malo by to teoreticky fungovat ale mozno ty to bude hlasit chybu ze je vyhorena ziarovka ale aj to sa da jednoducho odstranit ked tam zapojis odpor z prislusnou hodnotou...

• O 5 měsíců později...
Odesláno
Ja som xenony mal, ale chvalabohu nič mi neodpalilo. Zrušil som som ich lebo som nebol s nimi spokojný a dal som žiarovky Philips a som max spokojny bez xenonou. Myslim si že pokiľ niesi origo nieje to ono.

Zdravím, můžete mi poradit, jaké žárovky Philips jste koupil?

Děkuji

Odesláno

Já jsem to měl u Laguny II , 2,2/110 kW nafta a věčně to nulovalo komplet palubní počítač.Muselo to z auta pryč.

• O 3 měsíce později...
Odesláno
Ahoj malinko to tu ozivim :P

namontoval jsem si HIDky a musím říct že je to opravdu rozdíl stěrače zatím OK

montáž v pohodě udelal jsme ale hlavně dobré ukostreni jinak nic specialniho

Mohu se zeptat jakou sadu jsi použil a zdali jsi to připojoval přímo dle návodu nebo pro jistotu přes relé na baterii?? a kdyby bylo foto, jak to svítí, tak by to bylo úplně super... díky :super

• O 5 let později...
Odesláno

oživím toto téma..

po skúsenosti s xenónami na 407 som prerobil šošovky na bixenón v 407mičkových svetlách.. krásny lom nastavený na regloskope. xenóny zapojené cez ochranné relé spínane priamo od baterky. človek by si myslel že bude pokoj a pôjde to.. ale nie stierače ajtak padli za vlasť a pokus o lepšiu viditeľnosť. čiže aj xenóny cez relé odpália stierače.. príde mi to tak že ballast niekde prebije na kostru a tým vznikne uvedený problém a ako ďalšia vec sa pridružilo zhasínanie motora pri štarte svetiel.. mimochodom na LED žiarovkách to chodilo 3 mesiace a nič sa nedialo

Odesláno

Posli mi foto jak mas zapojene xenony.

Zkurvi...la to i firma svilip.cz ktera predelavala ORIGINAL xenony na projektory a taky horeli BSM a sterace.

Nepomohlo samozrejme ani rele.

Odesláno

no vybojky boli zapojene klasicky na ballasty HID ale mam komplet zvazok rele a balastov vybraty mozem poslat foto ako to bolo len uz to nieje v aute ale mimo.. dal som led svetla ale svieteniu xenonu sa to ani nechyta a budem musiet riesit ajtak nieco ine lebo ledka svieti zle v tych sosovkach

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...