Pechy Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 DERT123: Značku můžu zjistit doma z krabice. Ale jsou kupované od člena Fx, který se prodejem těch sad zabýval. Celá sada stála 2800,- a jedná se o 6000k. Osobně nedám na HIDky dopustit. Je s tím asi 1000x lépe vidět. [upravil dne 12/1/2012 08:30 od Pechy] Citovat
patko79 Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 alternativ ja som tam tiež prispieval;) A tie niektoré drísty, čo tam niektorí píšu ako to znižuje viditeľnosť a podobne, na to je škoda reagovať. Ja som fólie mal aj v predu, takže z osobnej skúsenosti to viem posúdiť. Potom sa môžeme baviť aj o tom, aby boli autá vysoké len 1,7 m, lebo inak prekážajú vo výhľade ostatným. A inak škoda reagovať na ľudí, ktorí sa vyžívajú v buzerácii ostatných \"Kurna, bych chtel byt policajt, bych se na foliich a HID sadach vyzival \" Citovat
alternativ Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Reagovat nemusis, kdyz si za svym nazorem pevne stojis. Preju hodne stesti. Takze a nekdo opet neco k tematu? Citovat
DERT123 Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 DERT123: Značku můžu zjistit doma z krabice. Ale jsou kupované od člena Fx, který se prodejem těch sad zabýval. Celá sada stála 2800,- a jedná se o 6000k. Osobně nedám na HIDky dopustit. Je s tím asi 1000x lépe vidět. uz davno uvazujem na HID ale bojim sa toho ze zacnu blbnut stierace ... kupim HID sadu dajme tomu za 70-80 ecok a za opravu stieracov dam 2x tolko ako si to napajal ? Citovat
DERT123 Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 by si mohol pozriet tu znacku tej sady Citovat
tybyt Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 ahoj sice celu temu som neprecital teda neviem ocom prave pusete ale aj ja som uz nadtym rozmyslal a teoreticky by to malo fungovat jednoduchym sposobom... kablik ktore ide na svetla teda na tlmene prerusis a zapojis ju na spinaci kontakt rele, privedies kostru na druhy kontakt a potom na kontakty ktore sa spinaju pripojis bateriu a na druhe HID, malo by to teoreticky fungovat ale mozno ty to bude hlasit chybu ze je vyhorena ziarovka ale aj to sa da jednoducho odstranit ked tam zapojis odpor z prislusnou hodnotou... Citovat
Honzik81 Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 Ja som xenony mal, ale chvalabohu nič mi neodpalilo. Zrušil som som ich lebo som nebol s nimi spokojný a dal som žiarovky Philips a som max spokojny bez xenonou. Myslim si že pokiľ niesi origo nieje to ono. Zdravím, můžete mi poradit, jaké žárovky Philips jste koupil? Děkuji Citovat
ozzy1 Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 Já jsem to měl u Laguny II , 2,2/110 kW nafta a věčně to nulovalo komplet palubní počítač.Muselo to z auta pryč. Citovat
Guest Jirka12 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Ahoj malinko to tu ozivim namontoval jsem si HIDky a musím říct že je to opravdu rozdíl stěrače zatím OK montáž v pohodě udelal jsme ale hlavně dobré ukostreni jinak nic specialniho Mohu se zeptat jakou sadu jsi použil a zdali jsi to připojoval přímo dle návodu nebo pro jistotu přes relé na baterii?? a kdyby bylo foto, jak to svítí, tak by to bylo úplně super... díky Citovat
Guest Jirka12 Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Xenesis... nema ich niekto ? Já je mám - pocity rozporuplné ... Citovat
banan1987 Odesláno 16. leden 2018 Odesláno 16. leden 2018 oživím toto téma.. po skúsenosti s xenónami na 407 som prerobil šošovky na bixenón v 407mičkových svetlách.. krásny lom nastavený na regloskope. xenóny zapojené cez ochranné relé spínane priamo od baterky. človek by si myslel že bude pokoj a pôjde to.. ale nie stierače ajtak padli za vlasť a pokus o lepšiu viditeľnosť. čiže aj xenóny cez relé odpália stierače.. príde mi to tak že ballast niekde prebije na kostru a tým vznikne uvedený problém a ako ďalšia vec sa pridružilo zhasínanie motora pri štarte svetiel.. mimochodom na LED žiarovkách to chodilo 3 mesiace a nič sa nedialo Citovat
straki007 Odesláno 16. leden 2018 Odesláno 16. leden 2018 Posli mi foto jak mas zapojene xenony. Zkurvi...la to i firma svilip.cz ktera predelavala ORIGINAL xenony na projektory a taky horeli BSM a sterace. Nepomohlo samozrejme ani rele. Citovat
banan1987 Odesláno 17. leden 2018 Odesláno 17. leden 2018 foto uz nemam vyhadzal som to von.. ale mal som to zapojene signal od paciek na rele ktore zoplo kontakt plus z baterky na xenony.. Citovat
straki007 Odesláno 17. leden 2018 Odesláno 17. leden 2018 POtreboval jsem foto zapojeni primo vybojek. Ale jasne.....zvolil jsi mensi zlo. Citovat
banan1987 Odesláno 18. leden 2018 Odesláno 18. leden 2018 no vybojky boli zapojene klasicky na ballasty HID ale mam komplet zvazok rele a balastov vybraty mozem poslat foto ako to bolo len uz to nieje v aute ale mimo.. dal som led svetla ale svieteniu xenonu sa to ani nechyta a budem musiet riesit ajtak nieco ine lebo ledka svieti zle v tych sosovkach Citovat
straki007 Odesláno 18. leden 2018 Odesláno 18. leden 2018 Ok. Posli mi to do mailu , ty fotky tech komponent. A zhruba to na stole poskladej jak to bylo priblizne zapojene. Citovat
baffy Odesláno 19. leden 2018 Odesláno 19. leden 2018 Vymenil si iba halogénku za ledku ,alebo si skúšal niečo takéto https://auto.bazos.sk/inzerat/81525077/BI-LED-projektor.php Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.