Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem... :)

Získal jsem možnost koupě nějakých aditiv VIF (zatím pouze letní) a zajímalo by mne za kolik to kupujete ? :) Na internetu jsem našel pár stránek co to dodává, ale spíš by mně zajímalo za kolik si to dokážete sehnat vy, respektivě spíš to jestli by to pro vás bylo zajímavé za cenu okolo 190kč.... :mrk

Asi bych se mohl dostat i na nižší cenu, ale to jen za předpokladu že bych toho koupil spoustu a nechtěl bych aby mi to tu pak leželo půl roku :D

No každopádně díky za nějaké reakce, musíme to ještě probrat, ale byl bych rád, kdyby jsme to do sortimentu zařadili ... :)

Odesláno

Já to kupuji za 195,- Kč, nevím, kdyby se k tomu ještě připočetlo poštovné :(

[upravil dne 12/10/11 12:15 od Zazimir]

Odesláno

Tak pro Peugeot Club by jsme ty letní aditiva VIF mohly nechat za 160kč, jinak standartní cenu stanovíme asi někde okolo 190kč , akorát ještě nevím ceny za ty zimní, snad by to mělo být podobné ... :)

Odesláno

Dotaz na ten zimní ... myslím, že dříve vyráběli 650 ml a ted už jenom 500 ml. Souhlasí to? A právěže si myslím, že cena zůstala stejná :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...